از شیر مرغ تا جون آدمیزاد

از شیر مرغ تا جون آدمیزاد

مدل لباس ،آرایش،اس ام اس،برنامه وآموزش:موبایل ،کامپیوتر ،نکات خانه داری اخبار فوتبال،ژورنال لباس آرایش عروس و...
از شیر مرغ تا جون آدمیزاد

از شیر مرغ تا جون آدمیزاد

مدل لباس ،آرایش،اس ام اس،برنامه وآموزش:موبایل ،کامپیوتر ،نکات خانه داری اخبار فوتبال،ژورنال لباس آرایش عروس و...

پتاژ لوبیا سفید

پتاژ لوبیا سفید

پتاژ لوبیا سفید

مواد لازم :   

لوبیا سفید  250 گرم
آب گوشت  1 لیتر
لوبیا سبز  3 قاشق سوپخوری
هندوانه  3 قاشق سوپخوری
نخود فرنگی  3 قاشق سوپخوری
شلغم  3 قاشق سوپخوری
کره  25 گرم
خامه  25 گرم
جعفری ساطوری شده  قدری
ترخون  قدری
فلفل  قدری
نمک  قدری

طرز تهیه :

بهتر است لوبیا را قبلا خیس کنیم که زودتر بپزد و بعد آنرا با مقداری آب و کمی نمک میگذاریم خوب بپزد , بعد از صافی یا دستگاه مخصوص رد میکنیم که پوست آن گرفته شود آنگاه آب گوشت را با لوبیا صاف کرده مخلوط و در صورتیکه مایه خیلی غلیظ باشد کمی آب گرم اضافه میکنیم و سپس هویج و نخود و لوبیا سبز و شلغم خرد شده را داخل پتاژ می نمائیم و میگذاریم سبزیها بپزد بعد پتاژ را در ظرف میریزیم خامه یا کره به آن اضافه میکنیم و جعفری یا ترخان خرد شده روی آن میپاشیم .
می توانیم سبزیهای خرد شده را در آن نریزیم فقط کمی گل پر یا جعفری خرد شده موقع ریختن در سوپخوری به آن اضافه کنیم .

پتاژ گوجه فرنگی

پتاژ گوجه فرنگی

پتاژ گوجه فرنگی

مواد لازم :   

آرد سفید  50 گرم
آب گوشت  5 فنجان
کره  50 گرم
رب گوجه فرنگی  4 قاشق سوپخوری
نان سفید  قدری
فلفل  قدری
نمک  قدری

طرز تهیه :

آرد را با کره کمی سرخ میکنیم آبگوشت را کم کم داخل آرد می نمائیم هم میزنیم تا آرد در آبگوشت کاملا حل شود و چند جوش بزند تا کمی غلیظ گردد بعد رب گوجه فرنگی و نمک و فلفل را اضافه می نمائیم و بعد از چند جوش که پتاژ غلیظ شد آنرا در ظرف میکشیم و کمی جعفری خرد کرده و در صورت تمایل 2 تا 3 قاشق سوپخوری خامه روی آن میدهیم و نانرا در ظرف جداگانه سر میز میبریم و موقع مصرف هرکس برای خودش مقداری نان و پتاژ در ظرف میکشیم .
برای تهیه نان نانهای بریده شده ساندویچ را با قیچی چهار گوش چهارگوش کوچک میبریم و در تاوه یا در فر چند دقیقه برشته می نمائیم .

آش عباسعلی

آش عباسعلی

آش عباسعلی

مواد لازم

_ نخود نصف پیمانه

_لوبیا چیتی نصف پیمانه

_ لوبیا سفید نصف پیمانه

_ گندم پوست کنده 1/5 پیمانه

_برنج نصف پیمانه 

_عدس نصف پیمانه 

_گوشت دنده گوسفندی 300 گرم

_ پیاز 5 عدد درشت برای پیازداغ

_ سیر 10 حبه برای سیر داغ

_ نمک و زردچوبه به میزان لازم 

_ فلفل سیاه و قرمز به اندازه کافی

_ روغن حیوانی 

_ نعناع خشک برای نعناع داغ

 

طرز تهیه در ادامه مطلب

ادامه مطلب ...

پتاژ قارچ

پتاژ قارچ

پتاژ قارچ

مواد لازم :   

قارچ  500 گرم
آب گوشت  5 فنجان
کره  1 فنجان
آرد برنج  2 قاشق سوپخوری
زرده تخم مرغ  3 عدد
آب لیموترش  قدری

طرز تهیه :

آرد یا آرد برنج را در ظرفی میریزیم شیر یا آب گوشت را بتدریج روی آرد میریزیم و بهم میزنیم , بعد مایه را روی آتش ملایم میگذاریم و مرتب بهم میزنیم تا مایه جوش آمده غلیظ شود , قارچ را تمیز و خرد میکنیم و میشوئیم و با یکی دو قاشق کره یا روغن کمی سرخ میکنیم بعد داخل مایه میریزیم تا چند جوش بزند , آنگاه زرده های تخم مرغ را خوب میزنیم و با کمی نمک و آب لیمو مخلوط مخلوط میکنیم و داخل سپخوری میریزیم و پتاژ را داغ داغ روی زرده تخم مرغ ریخته و بهم میزنیم و خامه روی آن میدهیم ( این پتاژ را بدون خامه هم میتوان تهیه کرد ) و در صورت مصرف شیر خامه لازم است .

آش شله قلمکار

آش شله قلمکار

آش شله قلمکار

مواد لازم

سبزی آش (تره – جعفری – شبتت گشنیز – اسفناج) 5/1 کیلوگرم

نخود و لوبیا و عدس (مجموعاً به تساوی) 750گرم

برنج یک لیوان (200گرم )

گوشت سردست بدون استخوان یک کیلوگرم

پیاز سرخ کرده 4 تا5 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل به مقدار کافی

زردچوبه یک قاشق مرباخوری

 

آش شله قلمکار

طرز تهیه

حبوبات را ( که بهتر است قبلاً خیس کرده باشیم ) با گوشت و پیاز سرخ کرده و زردچوبه می گذاریم خوب بپزند، برنج را می شوئیم و به حبوبات و گوشت اضافه می کنیم تا برنج نیز کاملاً بپزد.

سبزیجات را بعد از تمیز کردن خرد می کنیم و داخل آش شله قلمکار می ریزیم ،مرتب بهم می زنیم تا آش کاملاً جا بیافتد . حرارت آش باید ملایم باشد تا ته نگیرد

پتاژ مارچوبه


پتاژ مارچوبه

پتاژ مارچوبه

مواد لازم :   

مارچوبه  500 گرم
آب گوشت  5 فنجان
شیر هموژنیزه  3 فنجان
کره  50 گرم
آرد برنج  50 گرم
خامه  75 گرم
زرده تخم مرغ  3 عدد
نمک  فنجان

طرز تهیه :

آرد برنج را با کره کمی سرخ و حرارت را ملایم میکنیم و آب گوشت را کم کم میزنیم تا آرد برنج در آب گوشت حل شود , قسمتهای نرم و لطیف مارچوبه را خرد میکنیم و با یکی دو لیوان آب و کمی نمک میگذاریم بپزد بعد از چرخ مخصوص یا صافی رد میکنیم شیر جوشیده را با مارچوبه مخلوط میکنیم و ابن مایه را داخل مایه آبگوشت و برنج میریزیم , میگذاریم چند جوش بزند تا کمی غلیظ شود سپس زرده های تخم مرغ را خوب میزنیم و با کمی نمک مخلوط میکنیم و حرارت را ملایم مینمائیم زرده تخم مرغ را کم کم داخل پتاژ میکنیم و مرتب بهم میزنیم و بعد از یک جوش بلافاصله در سوپخوری میریزیم و خامه را روی پتاژ میدهیم , ممکن است نوک مارچوبه را که لطیف ترین قسمت آن است با آب و نمک جداگانه بپزیم و روی پتاژ در سوپخوری بریزیم .
ممکن است از یک قوطی کنسرو مارچوبه استفاده کرد کنسرو احتیاج به پختن ندارد .