از شیر مرغ تا جون آدمیزاد

از شیر مرغ تا جون آدمیزاد

مدل لباس ،آرایش،اس ام اس،برنامه وآموزش:موبایل ،کامپیوتر ،نکات خانه داری اخبار فوتبال،ژورنال لباس آرایش عروس و...
از شیر مرغ تا جون آدمیزاد

از شیر مرغ تا جون آدمیزاد

مدل لباس ،آرایش،اس ام اس،برنامه وآموزش:موبایل ،کامپیوتر ،نکات خانه داری اخبار فوتبال،ژورنال لباس آرایش عروس و...

خوراک سبزیجات چینی


خوراک سبزیجات چینی

خوراک سبزیجات چینی

مواد لازم


– برنج 1 پیمانه

– کلم بروکلی 200 گرم

– کرفس 2 ساقه

– پیاز 1 عدد

– فلفل دلمه ای 1 عدد

– کدو سبز 1 عدد

– نخود فرنگی 100 گرم

– سویا سس 2/1 پیمانه

– شکر 1 قاشق غذاخوری

– پودر نشاسته ذرت 1 قاشق غذاخوری

– گشنیز تازه خرد شده 2 قاشق غذاخوری

– لیمو ترش تازه 1 عدد

 طرز تهیه


ابتدا برنج را آبکش کرده کنار می گذاریم .کلم بروکلی را گل گل کرده کرفس را همراه با پیاز ، کدو سبز وفلفل دلمه ای باریک بصورت خلال خرد کرده در ماهیتابه با روغن یا روغن زیتون کمی تفت می دهیم حدود 4 تا 5 دقیقه به اندازه ایکه سیزیجات سبک شود و بعد نخود فرنگی را کمی نیم پز می کنیم همراه با برنج آبکش شده به سبزیجات اضافه می کنیم ، در ظرفی از سویاسس و شکر و آب لیمو ترش و پودر نشاسته حل می کنیم تا کاملا رقیق شود و به غذا اضافه می کنیم که غلظت پیدا کند .در آخر گشنیز تازه را خرد می کنیم به خوراک اضافه می کنیم حدود 1 دقیقه و بعد سرو می کنیم .
نکته : در صورت نبودن کلم بروکلی می توانیم از گل کلم سفید یا برگ کلم استفاده کنیم .مراقب باشید سبزیجات له نشود در واقع زیر دندان حس شود .

ماکارونی با مواد دریایی |چینی|

ماکارونی با مواد دریایی |چینی|

ماکارونی با مواد دریایی |چینی|

مواد لازم :   

ماکارونی  250 گرم
میگو تاره  500 گرم
قارچ  500 گرم
روغن  2 قاشق سوپخوری
پیاز سبز خرد شده  1 قاشق سوپخوری
سیر  0.25 عدد
فلفل قرمز  0.5 قاشق مرباخوری
فلفل قرمز دلمه ای  1 عدد
زنجبیل  0.5 قاشق مرباخوری
آرد ذرت  1 قاشق سوپخوری
آب  0.5 فنجان
سس سویا  1 قاشق مرباخوری

طرز تهیه :

ماکارونی را در قابلمه آبجوش ریخته و بدون اینکه درب آن را بگذارید بمدت 3 دقیقه بجوشانید تا نرم شده سپس آبکش کنید و زیر آب سرد بگیرید و روی دستمال تمیزی پهن کنید تا آب آنها گرفته شود . میگو ها را تمیز کرده و قارچها را نیز بشوئید و خرد کنید , روغن را در ماهیتابه گرم کرده و پیازچه , سیر , فلفل قرمز , فلفل دلمه ای و زنجبیل را بمدت یک دقیقه در ان تفت دهید. میگو , قارچ و سس را اضافه کرده و بهم بزنید تا مخلوط بجوشد و غلیظ شود سپس ماکارونی را بیافزایید و بهم بزنید تا گرم شود .

طرز تهیه سس :
آرد ذرت و آب را در قابلمه ای با هم مخلوط کرده و سس سویا را بیافزایید و مرتب بهم بزنید تا بجوشد و غلیظ شود

بستنی زنجبیل با کیوی|چینی|

بستنی زنجبیل با کیوی|چینی|

بستنی زنجبیل با کیوی|چینی|

مواد لازم :   

شکر  0.35 فنجان
آب  1 فنجان
کیوی  4 عدد
زنجبیل  2 قاشق سوپخوری

طرز تهیه :

شما می توانید در صورت تمایل این بستنی را از 2 روز قبل آماده نمایید.
شکر و آب را در قابلمه ای با هم مخلوط کرده و روی گاز قرار داده و بدون اینکه بجوشد بهم بزنید تا شکر حل شود و سپس مایع را بمدت 10 دقیقه بجوشانید و دقت کنید که درب آن را نگذاشته و در این مدت آن را بهم نزنید , آن را در دمای اتاق قرار دهید تا خنک شود , کیوی را در مخلوط کن بریزید و صاف کنید تا دانه های آن جدا شود سپس آن را با عرق زنجبیل به شربت داخل قابلمه بیافزایید , مخلوط را در قالب ریخته و روی آن را با کاغذ فویل بپوشانید و بمدت یک ساعت در فریزر قرار دهید تا سفت شود سپس مخلوط را در کاسه ای ریخته و با هم زن برقی بهم بزنید تا نرم شده و مجددا در قالب ریخته و روی آن را بپوشانید و بمدت چند ساعت در فریزر قرار دهید .


ماهی ترش و شیرین|چینی|

ماهی ترش و شیرین|چینی|


ماهی ترش و شیرین|چینی|

مواد لازم :   

ماهی  1000 گرم
تخم مرغ  1 عدد
آرد ذرت  0.3 فنجان
روغن  0.4 فنجان
هندوانه  1 عدد
فلفل سبز دلمه ای  1 عدد
پیاز  1 عدد
آب  0.75 فنجان
سس سویا  1 قاشق مرباخوری
سس گوجه فرنگی  2 قاشق سوپخوری
شکر  2 قاشق سوپخوری
سرکه  0.5 قاشق سوپخوری
پیاز سبز خرد شده  1 قاشق سوپخوری

طرز تهیه :

سس این غذا را می توانید از یک روز قبل آماده کرده و هنگام سرو آن را گرم کنید
ماهی را تمیز کرده و پولک آن را بگیرید , سرتاسر ماهی را با تخم مرغ چرب کنید سپس روی آن آرد ذرت بپاشید , روغن را در ماهیتابه گرم کرده و دور طرف ماهی را کمی سرخ کنید تا طلایی شود , ماهی را در ظرف پیرکس قرار داده و بمدت 20 دقیقه در فر با حرارت متوسط بپزید و بعد از 10 دقیقه آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز بپزد , هویج , فلفل و پیاز را بصورت خلالی خرد کنید , روغن اضافی را در ماهیتابه گرم کرده و پیاز و هویج را بمدت 3 دقیقه در آن سرخ کنید سپس فلفلها را افزوده و بمدت 2 دقیقه بهم بزنید , آرد ذرت اضافی را با آب , سسها , شکر و سرکه مخلوط کنید و به ماهیتابه افزوده و بهم بزنید تا بجوشد و غلیظ شود سپس روی ماهی پخش کنید و ان را با پیازچه تزئین نمایید .

بال مرغ چاشنی دار سرخ شده |چینی|

بال مرغ چاشنی دار سرخ شده |چینی|


بال مرغ چاشنی دار سرخ شده |چینی|

مواد لازم :   

گوشت مرغ  600 گرم
عسل  0.5 فنجان
سرکه  1 قاشق سوپخوری
سس گوجه فرنگی  3 قاشق سوپخوری
سس سویا  0.5 فنجان
سس میگو  3 قاشق سوپخوری
زنجبیل  2 قاشق مرباخوری

طرز تهیه :

بالهای مرغ را در آبجوش ریخته و بمدت 10 دقیقه بپزید سپس آبکش کنید . باقی مواد را در کاسه ای با هم مخلوط کرده و بالها را به آن افزوده و بهم بزنید تا کاملا مخلوط شوند و بمدت یک ساعت کنار بگذارید و گاهی آنها را بر گردانید .
بالهای آغشته به چاشنی را در سینی فر بچینید و بمدت 45 دقیقه در فر با حرارت متوسط بپزید و گاهی آنها را برگردانید تا دو طرف سرخ شوند .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای 4 تا 6 نفر کافیست
طرز تهیه سس میگو:
شکر , روغن , فلفل , پیاز , سیر و میگوی رنده شده را با هم مخلوط کنید

خوراک دریایی در سبد سیب زمینی |چینی|

خوراک دریایی در سبد سیب زمینی |چینی|


خوراک دریایی در سبد سیب زمینی |چینی|

مواد لازم :   

ماهی  500 گرم
میگو تاره  500 گرم
نخود فرنگی  250 گرم
روغن  1 فنجان
زنجبیل  2 قاشق مرباخوری
فلفل قرمز دلمه ای  1 عدد
سس چینی  2 قاشق سوپخوری
سس میگو  2 قاشق مرباخوری
سیب زمینی  200 گرم
آرد ذرت  0.25 فنجان

طرز تهیه :

سبد های سیب زمینی را می توانید آماده نموده و خنک کنید و در کاغذ فویل یا مشماع بپیچید و در جای خشکی بمدت 4 روز نگهداری کنید و هنگام سرو غذا آن را بمدت 10 دقیقه در فر با حرارت متوسط گرم کنید , برای درست کردن سبدهای سیب زمینی از سبد ها مخصوص که تصویری که تصویر آن در پایین صفحه نمایان است استفاده می شود که شما می توانید از فروشگاهها تهیه کنید همچنین می توانید از دو صافی فلزی به قطرهای 9 و 7 سانتی متر استفاده کنید .
ماهی را به قطعات کوچک ببرید , میگو ها را تمیز کرده و بشوئید , سر و ته نخود فرنگی ها را ببرید , روغن را در ماهیتابه گرم کرده و فیله ماهی و زنجبیل را بمدت 2 دقیقه در آن تفت دهید , میگو , فلفل و نخود فرنگی را افزوده و بهم بزنید تا میگو ها بپزند سپس سسها را اضافه کرده و مخلوط کنید و آن را با قاشق در سبد های سیب زمینی بریزید .

طرز تهیه سبد سیب زمینی :
مرحله 1 :
سیب زمینی ها را پوست کنده و درشت رنده کنید و با آب سرد پسته و کنار بگذارید تا آب آنها برود سپس با آرد ذرت مخلوط نمایید . دو صافی را با روغن چرب کنید و حدود یک چهارم از سیب زمینی های رنده شده را کف صافی بزرگتر قرار داده و فشار دهید .
مرحله 2 :
صافی کوچکتر را روی سیب زمینی ها گذاشته و دسته های دو صافی را سفت با هم نگه دارید و در روغن داغ فراوان فرو کرده و سرخ کنید تا طلایی شوند و بهم بچسبند , این کار را با باقی سیب زمینی ها تکرار کرده و 4 سبد درست کنید و انها را در فر با حرارت متوسط گرم کنید .
طرز تهیه سس چینی:
لوبیا , پیاز و سیر پوره شده را با هم مخلوط کنید
طرز تهیه سس میگو:
شکر , روغن , فلفل , پیاز , سیر و میگوی رنده شده را با هم مخلوط کنید

مخلوط پفکی ماهی و گوشت|چینی|


مخلوط پفکی ماهی و گوشت|چینی|


مخلوط پفکی ماهی و گوشت|چینی|

مواد لازم :   

خمیر نان سفید  375 گرم
ماهی  2 عدد
گوشت بدون استخوان  125 گرم
پیاز سبز خرد شده  3 عدد
سس سویا  2 قاشق مرباخوری
شاه بلوط  4 عدد
تخم مرغ  1 عدد
روغن  3 قاشق سوپخوری

طرز تهیه :

این غذا را می توانید از چند ساعت قبل از سرو آن آماده کنید همچنین می توانید این مخلوط را بصورت نپخته بمدت 2 ماه در فریزر قرار دهید و یک شب قبل از استفاده در یخچال بکذارید تا یخ آن باز شود .
مرحله اول :
نیمی از خمیر را روی سطح آردی با وردنه صاف کنید و ان را بصورت دایره های 8 سانتی متری ببرید , گوشت , ماهی , پیازچه , سس سویا را در مخلوط کن ریخته تا نرم و له شوند , بلوط را نیز بیافزایید سپس یک قاشق چایخوری از این مخلوط را روی برشهای گرد خمیر قرار داده و لبه های آن را با تخم مرغ چرب کنید و آن را تا بزنید بطوریکه روی مواد بپوشاند .
مرحله دوم :
لبه های خمیر را همانند تصویر زیر بپیچید , روغن را در ماهیتابه داغ کرده و خمیر ها را در آن سرخ کنید تا طلایی شده سپس از ماهیتابه خارج کرده و روی دستمال تمیزی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود .