ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |
آش شله قلمکار
مواد لازم
سبزی آش (تره – جعفری – شبتت گشنیز – اسفناج) 5/1 کیلوگرم
نخود و لوبیا و عدس (مجموعاً به تساوی) 750گرم
برنج یک لیوان (200گرم )
گوشت سردست بدون استخوان یک کیلوگرم
پیاز سرخ کرده 4 تا5 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به مقدار کافی
زردچوبه یک قاشق مرباخوری
آش شله قلمکار
طرز تهیه
حبوبات را ( که بهتر است قبلاً خیس کرده باشیم ) با گوشت و پیاز سرخ کرده و زردچوبه می گذاریم خوب بپزند، برنج را می شوئیم و به حبوبات و گوشت اضافه می کنیم تا برنج نیز کاملاً بپزد.
سبزیجات را بعد از تمیز کردن خرد می کنیم و داخل آش شله قلمکار می ریزیم ،مرتب بهم می زنیم تا آش کاملاً جا بیافتد . حرارت آش باید ملایم باشد تا ته نگیرد