از شیر مرغ تا جون آدمیزاد

از شیر مرغ تا جون آدمیزاد

مدل لباس ،آرایش،اس ام اس،برنامه وآموزش:موبایل ،کامپیوتر ،نکات خانه داری اخبار فوتبال،ژورنال لباس آرایش عروس و...
از شیر مرغ تا جون آدمیزاد

از شیر مرغ تا جون آدمیزاد

مدل لباس ،آرایش،اس ام اس،برنامه وآموزش:موبایل ،کامپیوتر ،نکات خانه داری اخبار فوتبال،ژورنال لباس آرایش عروس و...

آش عباسعلی

آش عباسعلی

آش عباسعلی

مواد لازم

_ نخود نصف پیمانه

_لوبیا چیتی نصف پیمانه

_ لوبیا سفید نصف پیمانه

_ گندم پوست کنده 1/5 پیمانه

_برنج نصف پیمانه 

_عدس نصف پیمانه 

_گوشت دنده گوسفندی 300 گرم

_ پیاز 5 عدد درشت برای پیازداغ

_ سیر 10 حبه برای سیر داغ

_ نمک و زردچوبه به میزان لازم 

_ فلفل سیاه و قرمز به اندازه کافی

_ روغن حیوانی 

_ نعناع خشک برای نعناع داغ

 

طرز تهیه در ادامه مطلب

 

 طرز تهیه: 

آش عباسعلی یکی از آش های معروف و سنتی کرمانشاه است . این آش در ماه مبارک رمضان به عنوان افطاری پر طرفدار بوده  و از محبوبیت خاصی بر خوردار است 

 این آش ترکیبی از غلات و حبوبات و گوشت میباشد . حبوبات را یکی دو روز قبل خیسانده و چند بار آب آنرا عوض کرده و باهم بپزید .حبوبات بعد از پخته شدن بایستی به راحتی با فشار دو انگشت له شود و سفت نباشد . برنج را هم خیسانده و کنار بگذارید. گوشت و گندم را جدا از هم پخته  و در اواسط پخت برنج را به گندم اضافه کرده تا با هم بپزند، گوشت را ریش ریش کرده وبا  تمامی مواد پخته شده روی شعله گذاشته و نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کرده و بگذارید تا آش جا بیفتد .طوری که دانه های گندم و برنج تقریباً در آن نا مشخص شود و هر چند وقت یک بار هم بزنید تا ته نگیرد این آش به واسطه داشتن گوشت کشدار شده و هر چقدر مزه تند داشته باشد خوشمزه تر است . مقدار کمی از پیاز داغ را برای تزئین نگه دارید و بقیه را برای خوشمزه تر شدن به آش اضافه کنید چند جوش که زد و با پیازداغ مزه دارتر شد شعله را خاموش کرده و روغن حیوانی اضافه کنید و خوب مخلوط کنید .هر چقدر روغن حیوانی و پیاز داغ بیشتر باشد خوشمزه تر و بهتر میشود ولی چون بعضی از افراد محدودیت خوردن روغن حیوانی دارند میزان آنرا کمتر یا از روغن زیتون استفاده کنند با کشیدن  آش در ظرف و تزئین توسط پیاز داغ و سیر داغ و نعناع داغ سفره افطاری را رنگین کنید . 






برچسب ها : آلبالو پلو، اسموتی موز و شاه توت، استانبولی پلوی قالبی، استانبولی پلو، املت فلفل، املت نخودفرنگی، استیک جگر، آش جو، آش شله قلمکار، آش شله قلمکار 2، آش رشته، آش عدس، آش دندان، آش عباسعلی، آش دوغ، آبگوشت مرغ، آبگوشت آلوچه، آبگوشت غوره وگوجه، آبگوشت رب ونعناع داغ، آبگوشت باغی، آبگوشت کشک، آبگوشت کلم قمری، آب هندوانه با طعم لیمو، بلدرچین در فر، بامیه، بنیه میگو، بژی، باقلا پلو، باقلوا، بیف استروگانف، بادمجان حلقه و گوشت چرخ کرده، بادمجان شکم پر، بورانی پاغازه، برانی اسفناج، پای چوپان، پاستا با مرغ، پاستا با قارچ و ماهی تن، پیراشکی با گوشت چرخ کرده، پنکیک، پاولووای شلیل و موز، پودینگ، پوره سیب زمینی، پلو یونانی، پلوی کدو حلوایی، پلوی جوانه ماش، پلوی کلم قمری، پلوی چغاله بادام، پنیر1، پنیرخانگی 2، پنیر و طالبی، پیتزای مرغ، پیتزای سوسیس، تارت توت فرنگی، تغذیه نوزادان، توپ تربچه، ترشی ونوشک، ترشی شپله، ترشی زو، ترشی لبو، ترشی مخلوط، تخم مرغ رنگی،

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد