از شیر مرغ تا جون آدمیزاد

از شیر مرغ تا جون آدمیزاد

مدل لباس ،آرایش،اس ام اس،برنامه وآموزش:موبایل ،کامپیوتر ،نکات خانه داری اخبار فوتبال،ژورنال لباس آرایش عروس و...
از شیر مرغ تا جون آدمیزاد

از شیر مرغ تا جون آدمیزاد

مدل لباس ،آرایش،اس ام اس،برنامه وآموزش:موبایل ،کامپیوتر ،نکات خانه داری اخبار فوتبال،ژورنال لباس آرایش عروس و...

طرز تهیه ترشی بندری

طرز تهیه ترشی بندری

مواد لازم:

یک بسته

تمرهندی

پنجاه گرم

موسیر

سه عدد

هویج

سه عدد

خیار

یک لیوان

رب انار ترش

سه عدد

بادمجان متوسط

یک بوته

سیر

3-2 شاخه

کرفس

یک کیلو

گل کلم

پنجاه گرم

فلفل سبز ریز

نیم کیلو

سیب زمینی ترشی

یک تا دو قاشق سوپ خوری

ادویه ترشی

پنج عدد

گوجه فرنگی کال

یک لیوان

آب گوجه فرنگی غلیظ

یک لیوان

سبزی معطر خرد شده (نعنا، گشنیز، مرزه، ترخون)

طرز تهیه :

- فلفل های سبز قلمی را با کمی سرکه و نمک بجوشانید تا نرم شود.

- تمرهندی  را درون ظرفی ریخته و مقداری سرکه روی آن بریزید و به طور کامل هم بزنید، سپس آن را درون یک صافی بریزید و هسته های آن را جدا کنید.

- گوجه فرنگی ها را به صورت نگینی خرد کنید.

- هویج ها  و سیب زمینی ها  و سیرها  را پوست بـِکـَنید و ریز خرد کنید.

- برگ های کرفس  را جدا کنید و آن ها را هم به اندازه هویج خرد کنید.

- خیارها را (بدون پوست گرفتن) خرد کنید و در صافی بریزید؛ مقداری نمک روی آن بپاشید و 3-2 ساعت صبر کنید تا آب اضافی آن برود.

- موسیرهای خشک را به مدت 6- 5 ساعت در آب خیس کنید، 3-2 بار بشویید، ریشه ها و قسمت های زاید آن را بگیرید و به صورت درسته یا ریز شده استفاده کنید.

- بوته های گل کلم  را از هم جدا کنید و به طور کامل ریز کنید.

- سبزی های معطر خرد شده ی ترشی را با تمامی مواد بالا مخلوط کنید.

- بادمجان ها را با پوست یا بدون پوست به صورت دلخواه به شکل حبه قند خرد کنید و با کمی سرکه بجوشانید تا نرم شود؛ سپس به همان صورت که داغ است به بقیه مواد اضافه کنید  و به طور کامل مخلوط کنید.

- ادویه ترشی ، رب انار، آب گوجه فرنگی غلیظ شده و تمرهندی رقیق شده با سرکه را به مخلوط اضافه کنید.

- مخلوط آماده شده را درون ظرف مخصوص ترشی بریزید و سرکه را به آن اضافه کنید تا روی آن را بپوشاند.

- نمک را هم به میزان دلخواه به ترشی بیفزایید. استفاده از مقدار بیشتری نمک در صورتی که شور نشود، مدت و کیفیت نگهداری ترشی را بیشتر خواهد کرد.


برچسب ها : amozesh ashpazi,amozesh ashpazi irani,ashpazi,ashpazi irani,آشپز,آشپز آنلاین,آشپز ایرانی,آشپزی,آشپزی آسان,آشپزی ایرانی,آشپزی اینترنتی,آشپزی جدید,آشپزی مدرن,آشپزی2010,آمورزش,آموزش آشپزی,آموزش آشپزی ایرانی,آموزش آشپزی برای مبتدی,آموزش آشپزی ترشی های ایرانی,آموزش آشپزی غذاهای ایرانی,آموزش آشپزی نوین,آموزش انواع ترشی ها,آموزش ترشی های جدید ایرانی,آموزش ترشی های سنتی,آموزش ترشی های فرنگی,آموزش رایگان آشپزی,آموزش مجانی آشپزی,آموزش نحوه پخت انواع ترشی,آموزش پخت انواع ترشی های ایرانی,آموزش پخت انواع ترشی های خوشمزه,آموزش پخت ترشی,آموزش پخت ترشی های ایرانی,آموزش پخت ترشی ایرانی,آموزش پختن ترشی بندری,ادویه ترشی,اشپزی,انواع ترشی,انواع ترشی به سبک ایرانی,انواع ترشی های خوشمزه,انواع ترشی های سبزیجات,انواع ترشی ایرانی,انواع ترشی محلی,انواع ترشیجات,بزرگترین سایت آشپزی,بزرگترین سایت آشپزی ایران,به روزترین سایت آشپزی,ترشی آسان,ترشی بندری,ترشی بندری خوشمزه و راحت,ترشی بندری چگونه درست می شود؟,ترشی بادنجان شکم پر,طرز تهیه ترشی بادنجان شکم پر,روش درست کردن ترشی بادنجان شکم پر,درست کردن ترشی,مواد لازم برای تهیه ترشی بادنجان شکم پر,ترشی ها و شورها,آموزش ترشی ها و شورها,نکات برای تهیه ترشی,ترشی خوشمزه,ترشی های ایرانی,ترشی های سنتی,تزیین ترشی بندری,تهیه انواع ترشی,دستور تهیه انواع ترشی های خوشمزه,دستور تهیه انواع ترشی های خوشمزه ایرانی,دستور پختن ترشی بندری,روش تهیه ترشی بندری,روش درست تهیه انواع ترشی,روش پختن ترشی بندری,سایت آشپزی,سایت آموزش آشپزی,سایت انواع ترشی ایرانی,طرز تهیه,طرز تهیه ترشی,طرز تهیه ترشی بندری,طرز تهیه ترشی های ایرانی,طرز پختن ترشی بندری,عکس از ترشی بندری,عکس ترشی بندری,مواد لازم برای ترشی بندری,مواد لازم برای تهیه ترشی,نحوه درست کردن ترشی بندری,نکاتی برای تهیه ترشی,کامل ترین سایت آشپزی,

طرز تهیه نخود پلو

طرز تهیه نخود پلو

مواد لازم:

 

 

برنج3 پیمانه
گوشت چرخ کرده300 گرم
لپه1 پیمانه
سیب زمینی2 عدد
لیمو عمانی3 عدد
رب گوجه فرنگی۵/۱ قاشق غذا خوری
پیاز سرخ شده۲ قاشق غذا خوری
دارچین1 قاشق غذا خوری
روغنبه میزان لازم
نمک و زرد چوبهبه مقدار کافی

 

 

 

طرز تهیه :

گوشت چرخ کرده و لپه را با نمک و زردچوبه بپزید ودر آخر با رب گوجه فرنگی و لیمو عمانی و پیاز سرخ شده و دارچین مزه دار کنید و بگذارید آبش کاملاً جوش رود . سیب زمینی را ریز و سپس سرخ کنید ( توجه داشته باشید که لیمو عمانی را با پوست ریز کنید و بعد به غذا اضافه کنید تا هم غذا مزه ترش بگیرد و هم به واسطه پوست لیمو معطر شود) می توانید برنج را هم به صورت آبکش و هم به صورت کته درست کنید و بعد در دیس بکشید و مواد آماده را روی آن بریزید و یا یک کفگیر برنج بکشید و روی آن یک کفگیر از مواد آماده و دو باره برنج و بعد ازمواد آماده و آن قدر تکرار کنید تا ظرف شما پر شود .


برچسب ها : آشپز,آشپز آنلاین,آشپز ایرانی,آشپزی,آشپزی آسان,آشپزی ایرانی,آشپزی اینترنتی,آشپزی با مایکروفر و ماکروویو,آشپزی جدید,آشپزی رزا,آشپزی رزا منتظمی,آشپزی سنتی,آشپزی فرنگی,آشپزی مدرن,آشپزی2010,آشپزی پلو,نخود پلو,نخود پلو خوشمزه و راحت,نخود پلو چگونه درست می شود؟,آمورزش,آموزش آشپزی,آموزش آشپزی ایرانی,آموزش آشپزی برای مبتدی,آموزش آشپزی غذاهای ایرانی,آموزش آشپزی نوین,آموزش انواع غذاها,آموزش رایگان آشپزی,آموزش غذاهای جدید ایرانی,آموزش غذاهای سنتی,آموزش غذاهای فرنگی,آموزش مجانی آشپزی,آموزش نحوه پخت انواع غذا,آموزش پخت انواع غذاهای ایرانی,آموزش پخت انواع غذاهای خوشمزه,آموزش پخت غذا,آموزش پخت غذاهای ایرانی,آموزش پخت غذای ایرانی,آموزش پختن نخود پلو,اشپزی,اشپزی ساناز مینایی,اموزش اشپزی,اموزش اشپزی مدرن,انواع تزئین پلو,انواع تزئین پلو/ روش تزئین کردن پلو/ عکس های زیبا از تزئین کردن پلو 2010,انواع غذاهای خوشمزه,انواع غذای ایرانی,انواع پلو,انواع پلو و چلو,بزرگترین سایت آشپزی,بزرگترین سایت آشپزی ایران,به روزترین سایت آشپزی,تزئین نخود پلو,تزئین انواع پلو و چلو,تزئین برنج,تزئین ساده پلو,تزئین غذا,تزئین پلو,تزئین پلو ساده,تزئینات زیبا,تزئینات زیبای پلو,تزئینات زیبای پلو 2010,تزئینات غذا,تزیین نخود پلو,تزیین برنج,تزیین زرشک پلو,تزیین میزغذا,تزیین پلو,دستور آشپزی و تزیین غذا,دستور تهیه انواع غذاهای خوشمزه,دستور تهیه انواع غذاهای خوشمزه ایرانی,دستور پخت انواع غذاهای خوشمزه,دستور پخت غذا,دستور پخت غذاهای ایرانی,دستور پختن نخود پلو,دیس پلو,روش تزئین کردن پلو,روش تزئین کردن پلو/ تزیین دیس پلو/ تزئینات زیبای پلو/ تزئین برنج,روش تهیه نخود پلو,روش پخت انواع پلو,روش پختن نخود پلو,زیباترین تزئینات برنج,زیباترین تزئینات پلو,زیین دیس پلو,سایت آشپزی,سایت آموزش آشپزی,سایت انواع غذای ایرانی,سایت غذای ایرانی,سایت تزئین,سایت تزئینات,طرز تهیه نخود پلو,طرز تهیه غذا,طرز تهیه غذاهای ایرانی,دستور تهیه نخود پلو,طرز تهیه انواع پلو,طرز پختن نخود پلو,عکس نخود پلو,عکس از نخود پلو,عکس تزئین انواع پلو,عکس تزئین پلو,عکس های زیبا از تزئین کردن پلو 2010,عکس و تزئین انواع پلو,عکس و تزئین پلو,عکسهای زیبا از تزیین دیس پلو,غذاهای ایرانی,غذاهای سنتی,غذایی خوشمزه,مواد لازم برای نخود پلو,نحوه درست کردن نخود پلو,نی نی سایتی های کدبانو,پلو,کامل ترین سایت آشپزی,کدبانو,قیمه پلو,قیمه پلو خوشمزه و راحت,قیمه پلو چگونه درست می شود؟,آموزش پختن قیمه پلو,تزئین قیمه پلو,تزیین قیمه پلو,دستور پختن قیمه پلو,روش تهیه قیمه پلو,روش پختن قیمه پلو,طرز تهیه قیمه پلو,طرز پختن قیمه پلو,عکس قیمه پلو,عکس از قیمه پلو,مواد لازم برای قیمه پلو,نحوه درست کردن قیمه پلو,

آموزش فلافل لبنانی

آموزش فلافل لبنانی

مواد لازم:


باقلای خشک۳۸۰ گرم
نخود۳۸۰ گرم
سیر کوبیده۲ حبه درشت
پیاز( ریز خرد شده)یک عدد درشت
پیازچه( ریز خرد شده)۴ عدد بزرگ
فلفل سبز قلمی تندیک عدد( ریز خرد شود)
بیکینگ پودریک قاشق غذاخوری
آرد۳ قاشق غذاخوری
جعفری خرد شدهیک فنجان
پودر تخم گشنیزیک قاشق مرباخوری
پودر زیره سبز۵/۱ قاشق مرباخوری
نمک و فلفلبه اندازه لازم
روغن برای سرخ کردن فلافلبه اندازه لازم


 

 

طرز تهیه:
باقلا و نخود را از قبل خیس می کنیم. باقلا و نخودهای خیس خورده را پوست می کنیم و با گوشت کوب یا خردکن برقی به طور کامل خرد می کنیم. سپس سیر، پیاز، پیازچه و بقیه مواد را اضافه کرده و دوباره له می کنیم تا نرم شود و می گذاریم یک ساعت بماند.


در آخر گلوله هایی به اندازه گردو از مخلوط این مواد بر می داریم و به صورت شامی های گردی در می آوریم. آن گاه در یک سینی می چینیم و می گذاریم یک ربع دیگر بماند. سپس در روغن فراوان سرخ می کنیم تا طلایی شود


برچسب ها : آموزش فلافل لبنانی,amoozeshe pitza,amozesh ashpazi,amozesh ashpazi irani,ashpazi,ashpazi irani,hamechie.com,pitza,pizaa,آشپز,آشپز آنلاین,آشپز ایرانی,آشپزی,آشپزی آسان,آشپزی ایرانی,آشپزی اینترنتی,آشپزی با مایکروفر و ماکروویو,آشپزی جدید,آشپزی رزا,آشپزی رزا منتظمی,آشپزی سنتی,آشپزی فرنگی,آشپزی لازانیا,آشپزی مدرن,آشپزی2010,آمورزش,آموزش آشپزی,آموزش آشپزی ایرانی,آموزش آشپزی برای مبتدی,آموزش آشپزی غذاهای ایرانی,آموزش آشپزی نوین,آموزش انواع غذاها,آموزش انواع پیتزا,آموزش رایگان آشپزی,آموزش رایگان انواع پیتزا,آموزش غذاهای جدید ایرانی,آموزش غذاهای سنتی,آموزش غذاهای فرنگی,آموزش مجانی آشپزی,آموزش نحوه پخت انواع غذا,آموزش پخت انواع غذاهای ایرانی,آموزش پخت انواع غذاهای خوشمزه,آموزش پخت غذا,آموزش پخت غذاهای ایرانی,آموزش پخت غذای ایرانی,آموزش پختن فلافل لبنانی,اشپزی,اشپزی ساناز مینایی,اموزش اشپزی,اموزش اشپزی مدرن,انواع خورش,انواع غذا,انواع غذاهای خوشمزه,انواع غذاهای سبزیجات,انواع غذای ایرانی,انواع غذای محلی,انواع پیتزا,بزرگترین سایت آشپزی,بزرگترین سایت آشپزی ایران,به روزترین سایت آشپزی,تزئین پیتزا,تزیین فلافل لبنانی,دستور تهیه انواع غذاهای خوشمزه,دستور تهیه انواع غذاهای خوشمزه ایرانی,دستور تهیه خورشت,دستور تهیه خورشت ایرانی,دستور پخت انواع غذاهای خوشمزه,دستور پخت غذا,دستور پخت غذاهای ایرانی,دستور پختن فلافل لبنانی,روش تهیه فلافل لبنانی,روش تهیه انواع پیتزا,روش پختن فلافل لبنانی,سایت آشپزی,سایت آموزش آشپزی,سایت انواع غذای ایرانی,سایت غذای ایرانی,سس پیتزا,طرز تهیه,طرز تهیه انواع خورش,طرز تهیه انواع خورشت,طرز تهیه خورشت,طرز تهیه غذا,طرز تهیه غذاهای ایرانی,طرز تهیه فلافل لبنانی,طرز پختن فلافل لبنانی,عکس از فلافل لبنانی,عکس فلافل لبنانی,غذاهای ایرانی,غذاهای سنتی,غذایی خوشمزه,مواد لازم برای فلافل لبنانی,نحوه درست کردن فلافل لبنانی,پنیر پیتزا,پیتزا,فلافل لبنانی,فلافل لبنانی خوشمزه و راحت,فلافل لبنانی چگونه درست می شود؟,پیتزای خوشمزه,کامل ترین سایت آشپزی,

چگونه تست فرانسوی تهیه کنیم؟

چگونه تست فرانسوی تهیه کنیم؟

● مواد لازم

 

تخم مرغبه ازای هر تکه از آن
کره ساده و غیر چسبندهبه مقدار لازم
شیر در ازای هر تخم مرغ۳/۱ فنجان
دارچین( اختیاری)
وانیل(اختیاری)
نان( هر چند تکه که نیاز دارید).
شکر پودر شدهمقداری

 


 

● مراحل

۱) اجاق گاز خود را در حرارت بالا قرار دهید. سپس کره را در ظرف قرار داهید.

۲) در یک کاسه تخم مرغ ها را بشکنید. وانیل، شیر و دارچین را اضافه کرده و آن را با همزن و یا چنگال به خوبی به هم بزنید.

۳) سپس حرارت را پایین بیاورید زمانی که ماهی تابه به خوبی گرم شود.

۴) یک تکه از نان را در مخلوط فوق فرو برده و به گونه ای که هر دو قسمت نان آغشته شود و تست ها را در ماهیتابه داغ قرار دهید.

۵) تا زمانی که هر دو طرف آن طلایی شود آن را حرارت دهید.

6) تست ها را در ظرف قرار دهید و به سرعت با مربا سرو کنید.( سس سیب، پودر دارچین و پودر شکر را برای خوشمزه تر شدن اضافه کنید.)

۷) برای تکه های بعدی دوباره ۳ روش قبل را تکرار کنید.


برچسب ها : چگونه تست فرانسوی تهیه کنیم؟,amoozeshe pitza,amozesh ashpazi,amozesh ashpazi irani,ashpazi,ashpazi irani,hamechie.com,pitza,pizaa,آشپز,آشپز آنلاین,آشپز ایرانی,آشپزی,آشپزی آسان,آشپزی ایرانی,آشپزی اینترنتی,آشپزی با مایکروفر و ماکروویو,آشپزی جدید,آشپزی رزا,آشپزی رزا منتظمی,آشپزی سنتی,آشپزی فرنگی,آشپزی لازانیا,آشپزی مدرن,آشپزی2010,آمورزش,آموزش آشپزی,آموزش آشپزی ایرانی,آموزش آشپزی برای مبتدی,آموزش آشپزی غذاهای ایرانی,آموزش آشپزی نوین,آموزش انواع غذاها,آموزش انواع پیتزا,آموزش رایگان آشپزی,آموزش رایگان انواع پیتزا,آموزش غذاهای جدید ایرانی,آموزش غذاهای سنتی,آموزش غذاهای فرنگی,آموزش مجانی آشپزی,آموزش نحوه پخت انواع غذا,آموزش پخت انواع غذاهای ایرانی,آموزش پخت انواع غذاهای خوشمزه,آموزش پخت غذا,آموزش پخت غذاهای ایرانی,آموزش پخت غذای ایرانی,آموزش پختن تست فرانسوی,اشپزی,اشپزی ساناز مینایی,اموزش اشپزی,اموزش اشپزی مدرن,انواع خورش,انواع غذا,انواع غذاهای خوشمزه,انواع غذاهای سبزیجات,انواع غذای ایرانی,انواع غذای محلی,انواع پیتزا,بزرگترین سایت آشپزی,بزرگترین سایت آشپزی ایران,به روزترین سایت آشپزی,تزئین پیتزا,تزیین تست فرانسوی,دستور تهیه انواع غذاهای خوشمزه,دستور تهیه انواع غذاهای خوشمزه ایرانی,دستور تهیه خورشت,دستور تهیه خورشت ایرانی,دستور پخت انواع غذاهای خوشمزه,دستور پخت غذا,دستور پخت غذاهای ایرانی,دستور پختن تست فرانسوی,روش تهیه تست فرانسوی,روش تهیه انواع پیتزا,روش پختن تست فرانسوی,سایت آشپزی,سایت آموزش آشپزی,سایت انواع غذای ایرانی,سایت غذای ایرانی,سس پیتزا,طرز تهیه,طرز تهیه انواع خورش,طرز تهیه انواع خورشت,طرز تهیه خورشت,طرز تهیه غذا,طرز تهیه غذاهای ایرانی,طرز تهیه تست فرانسوی,طرز پختن تست فرانسوی,عکس از تست فرانسوی,عکس تست فرانسوی,غذاهای ایرانی,غذاهای سنتی,غذایی خوشمزه,مواد لازم برای تست فرانسوی,نحوه درست کردن تست فرانسوی,پنیر پیتزا,پیتزا,تست فرانسوی,تست فرانسوی خوشمزه و راحت,تست فرانسوی چگونه درست می شود؟,پیتزای خوشمزه,کامل ترین سایت آشپزی,

طرز تهیه قیمه پلو

طرز تهیه قیمه پلو

مواد لازم:

 

 

برنج3 پیمانه
گوشت چرخ کرده300 گرم
لپه1 پیمانه
سیب زمینی2 عدد
لیمو عمانی3 عدد
رب گوجه فرنگی۵/۱ قاشق غذا خوری
پیاز سرخ شده۲ قاشق غذا خوری
دارچین1 قاشق غذا خوری
روغنبه میزان لازم
نمک و زرد چوبهبه مقدار کافی

 

 

 

طرز تهیه :

 

 

گوشت چرخ کرده و لپه را با نمک و زردچوبه بپزید ودر آخر با رب گوجه فرنگی و لیمو عمانی و پیاز سرخ شده و دارچین مزه دار کنید و بگذارید آبش کاملاً جوش رود . سیب زمینی را ریز و سپس سرخ کنید ( توجه داشته باشید که لیمو عمانی را با پوست ریز کنید و بعد به غذا اضافه کنید تا هم غذا مزه ترش بگیرد و هم به واسطه پوست لیمو معطر شود) می توانید برنج را هم به صورت آبکش و هم به صورت کته درست کنید و بعد در دیس بکشید و مواد آماده را روی آن بریزید و یا یک کفگیر برنج بکشید و روی آن یک کفگیر از مواد آماده و دو باره برنج و بعد ازمواد آماده و آن قدر تکرار کنید تا ظرف شما پر شود .


برچسب ها : amozesh ashpazi,amozesh ashpazi irani,ashpazi,ashpazi irani,berenj,dise polo,hamechie.com,polo,poloo,tazin polo,tazine berenj,tazine polo,آشپز,آشپز آنلاین,آشپز ایرانی,آشپزی,آشپزی آسان,آشپزی ایرانی,آشپزی اینترنتی,آشپزی با مایکروفر و ماکروویو,آشپزی جدید,آشپزی رزا,آشپزی رزا منتظمی,آشپزی سنتی,آشپزی فرنگی,آشپزی مدرن,آشپزی2010,آشپزی پلو,نخود پلو,نخود پلو خوشمزه و راحت,نخود پلو چگونه درست می شود؟,آمورزش,آموزش آشپزی,آموزش آشپزی ایرانی,آموزش آشپزی برای مبتدی,آموزش آشپزی غذاهای ایرانی,آموزش آشپزی نوین,آموزش انواع غذاها,آموزش رایگان آشپزی,آموزش غذاهای جدید ایرانی,آموزش غذاهای سنتی,آموزش غذاهای فرنگی,آموزش مجانی آشپزی,آموزش نحوه پخت انواع غذا,آموزش پخت انواع غذاهای ایرانی,آموزش پخت انواع غذاهای خوشمزه,آموزش پخت غذا,آموزش پخت غذاهای ایرانی,آموزش پخت غذای ایرانی,آموزش پختن نخود پلو,اشپزی,اشپزی ساناز مینایی,اموزش اشپزی,اموزش اشپزی مدرن,انواع تزئین پلو,انواع تزئین پلو/ روش تزئین کردن پلو/ عکس های زیبا از تزئین کردن پلو 2010,انواع غذاهای خوشمزه,انواع غذای ایرانی,انواع پلو,انواع پلو و چلو,بزرگترین سایت آشپزی,بزرگترین سایت آشپزی ایران,به روزترین سایت آشپزی,تزئین نخود پلو,تزئین انواع پلو و چلو,تزئین برنج,تزئین ساده پلو,تزئین غذا,تزئین پلو,تزئین پلو ساده,تزئینات زیبا,تزئینات زیبای پلو,تزئینات زیبای پلو 2010,تزئینات غذا,تزیین نخود پلو,تزیین برنج,تزیین زرشک پلو,تزیین میزغذا,تزیین پلو,دستور آشپزی و تزیین غذا,دستور تهیه انواع غذاهای خوشمزه,دستور تهیه انواع غذاهای خوشمزه ایرانی,دستور پخت انواع غذاهای خوشمزه,دستور پخت غذا,دستور پخت غذاهای ایرانی,دستور پختن نخود پلو,دیس پلو,روش تزئین کردن پلو,روش تزئین کردن پلو/ تزیین دیس پلو/ تزئینات زیبای پلو/ تزئین برنج,روش تهیه نخود پلو,روش پخت انواع پلو,روش پختن نخود پلو,زیباترین تزئینات برنج,زیباترین تزئینات پلو,زیین دیس پلو,سایت آشپزی,سایت آموزش آشپزی,سایت انواع غذای ایرانی,سایت غذای ایرانی,سایت تزئین,سایت تزئینات,طرز تهیه نخود پلو,طرز تهیه غذا,طرز تهیه غذاهای ایرانی,دستور تهیه نخود پلو,طرز تهیه انواع پلو,طرز پختن نخود پلو,عکس نخود پلو,عکس از نخود پلو,عکس تزئین انواع پلو,عکس تزئین پلو,عکس های زیبا از تزئین کردن پلو 2010,عکس و تزئین انواع پلو,عکس و تزئین پلو,عکسهای زیبا از تزیین دیس پلو,غذاهای ایرانی,غذاهای سنتی,غذایی خوشمزه,مواد لازم برای نخود پلو,نحوه درست کردن نخود پلو,نی نی سایتی های کدبانو,پلو,کامل ترین سایت آشپزی,کدبانو,قیمه پلو,قیمه پلو خوشمزه و راحت,قیمه پلو چگونه درست می شود؟,آموزش پختن قیمه پلو,تزئین قیمه پلو,تزیین قیمه پلو,دستور پختن قیمه پلو,روش تهیه قیمه پلو,روش پختن قیمه پلو,طرز تهیه قیمه پلو,طرز پختن قیمه پلو,عکس قیمه پلو,عکس از قیمه پلو,مواد لازم برای قیمه پلو,نحوه درست کردن قیمه پلو,

طرز تهیه کلم پلو شیرازی

طرز تهیه کلم پلو شیرازی

برچسب ها : www.ghaza20.mihanblog.com,طرز تهیه کلم پلو شیرازی خوشمزه,amozesh ashpazi,amozesh ashpazi irani,ashpazi,ashpazi irani,berenj,dise polo,hamechie.com,polo,poloo,tazin polo,tazine berenj,tazine polo,آشپز,آشپز آنلاین,آشپز ایرانی,آشپزی,آشپزی آسان,آشپزی ایرانی,آشپزی اینترنتی,آشپزی با مایکروفر و ماکروویو,آشپزی جدید,آشپزی رزا,آشپزی رزا منتظمی,آشپزی سنتی,آشپزی فرنگی,آشپزی مدرن,آشپزی2010,آشپزی پلو,کلم پلو شیرازی,کلم پلو شیرازی خوشمزه و راحت,کلم پلو شیرازی چگونه درست می شود؟,آمورزش,آموزش آشپزی,آموزش آشپزی ایرانی,آموزش آشپزی برای مبتدی,آموزش آشپزی غذاهای ایرانی,آموزش آشپزی نوین,آموزش انواع غذاها,آموزش رایگان آشپزی,آموزش غذاهای جدید ایرانی,آموزش غذاهای سنتی,آموزش غذاهای فرنگی,آموزش مجانی آشپزی,آموزش نحوه پخت انواع غذا,آموزش پخت انواع غذاهای ایرانی,آموزش پخت انواع غذاهای خوشمزه,آموزش پخت غذا,آموزش پخت غذاهای ایرانی,آموزش پخت غذای ایرانی,آموزش پختن کلم پلو شیرازی,اشپزی,اشپزی ساناز مینایی,اموزش اشپزی,اموزش اشپزی مدرن,انواع تزئین پلو,انواع تزئین پلو/ روش تزئین کردن پلو/ عکس های زیبا از تزئین کردن پلو 2010,انواع غذاهای خوشمزه,انواع غذای ایرانی,انواع پلو,انواع پلو و چلو,بزرگترین سایت آشپزی,بزرگترین سایت آشپزی ایران,به روزترین سایت آشپزی,تزئین کلم پلو شیرازی,تزئین انواع پلو و چلو,تزئین برنج,تزئین ساده پلو,تزئین غذا,تزئین پلو,تزئین پلو ساده,تزئینات زیبا,تزئینات زیبای پلو,تزئینات زیبای پلو 2010,تزئینات غذا,تزیین کلم پلو شیرازی,تزیین برنج,تزیین زرشک پلو,تزیین میزغذا,تزیین پلو,دستور آشپزی و تزیین غذا,دستور تهیه انواع غذاهای خوشمزه,دستور تهیه انواع غذاهای خوشمزه ایرانی,دستور پخت انواع غذاهای خوشمزه,دستور پخت غذا,دستور پخت غذاهای ایرانی,دستور پختن کلم پلو شیرازی,دیس پلو,روش تزئین کردن پلو,روش تزئین کردن پلو/ تزیین دیس پلو/ تزئینات زیبای پلو/ تزئین برنج,روش تهیه کلم پلو شیرازی,روش پخت انواع پلو,روش پختن کلم پلو شیرازی,زیباترین تزئینات برنج,زیباترین تزئینات پلو,زیین دیس پلو,سایت آشپزی,سایت آموزش آشپزی,سایت انواع غذای ایرانی,سایت غذای ایرانی,سایت تزئین,سایت تزئینات,طرز تهیه کلم پلو شیرازی,طرز تهیه غذا,طرز تهیه غذاهای ایرانی,طرز تهیه انواع پلو,طرز پختن کلم پلو شیرازی,عکس کلم پلو شیرازی,عکس از کلم پلو شیرازی,عکس تزئین انواع پلو,عکس تزئین پلو,عکس های زیبا از تزئین کردن پلو 2010,عکس و تزئین انواع پلو,عکس و تزئین پلو,عکسهای زیبا از تزیین دیس پلو,غذاهای ایرانی,غذاهای سنتی,غذایی خوشمزه,مواد لازم برای کلم پلو شیرازی,نحوه درست کردن کلم پلو شیرازی,نی نی سایتی های کدبانو,پلو,کامل ترین سایت آشپزی,کدبانو,

طرز تهیه رشته پلو

طرز تهیه رشته پلو

مواد لازم

برنج1 کیلو
گوشت0/5 کیلو
رشته پلویی0/5 کیلو
کشمش پلویی0/5 کیلو
زعفرانیک چهارم ق چایخوری
ادویه1 قاشق چایخوری
نمکبه مقدار کافی
خرمادر صورت تمایل

طرز تهیه :

برنج را خیس کنید . گوشت را تکه تکه کنید و با پیاز بپزید . رشته را کمی با حرارت ملایم تفت بدهید . برنج را بپزید و آبکش کنید و لای آن گوشت و رشته بگذارید و ادویه و زعفران بزنید . در صورت تمایل ، کشمش و خرما را سرخ و با این غذا صرف کنید .


برچسب ها : kadbanu.mihanblog.com,amozesh ashpazi,amozesh ashpazi irani,ashpazi,ashpazi irani,berenj,dise polo,hamechie.com,polo,poloo,tazin polo,tazine berenj,tazine polo,آشپز,آشپز آنلاین,آشپز ایرانی,آشپزی,آشپزی آسان,آشپزی ایرانی,آشپزی اینترنتی,آشپزی با مایکروفر و ماکروویو,آشپزی جدید,آشپزی رزا,آشپزی رزا منتظمی,آشپزی سنتی,آشپزی فرنگی,آشپزی مدرن,آشپزی2010,آشپزی پلو,رشته پلو,رشته پلو خوشمزه و راحت,رشته پلو چگونه درست می شود؟,آمورزش,آموزش آشپزی,آموزش آشپزی ایرانی,آموزش آشپزی برای مبتدی,آموزش آشپزی غذاهای ایرانی,آموزش آشپزی نوین,آموزش انواع غذاها,آموزش رایگان آشپزی,آموزش غذاهای جدید ایرانی,آموزش غذاهای سنتی,آموزش غذاهای فرنگی,آموزش مجانی آشپزی,آموزش نحوه پخت انواع غذا,آموزش پخت انواع غذاهای ایرانی,آموزش پخت انواع غذاهای خوشمزه,آموزش پخت غذا,آموزش پخت غذاهای ایرانی,آموزش پخت غذای ایرانی,آموزش پختن رشته پلو,اشپزی,اشپزی ساناز مینایی,اموزش اشپزی,اموزش اشپزی مدرن,انواع تزئین پلو,انواع تزئین پلو/ روش تزئین کردن پلو/ عکس های زیبا از تزئین کردن پلو 2010,انواع غذاهای خوشمزه,انواع غذای ایرانی,انواع پلو,انواع پلو و چلو,بزرگترین سایت آشپزی,بزرگترین سایت آشپزی ایران,به روزترین سایت آشپزی,تزئین رشته پلو,تزئین انواع پلو و چلو,تزئین برنج,تزئین ساده پلو,تزئین غذا,تزئین پلو,تزئین پلو ساده,تزئینات زیبا,تزئینات زیبای پلو,تزئینات زیبای پلو 2010,تزئینات غذا,تزیین رشته پلو,تزیین برنج,تزیین زرشک پلو,تزیین میزغذا,تزیین پلو,دستور آشپزی و تزیین غذا,دستور تهیه انواع غذاهای خوشمزه,دستور تهیه انواع غذاهای خوشمزه ایرانی,دستور پخت انواع غذاهای خوشمزه,دستور پخت غذا,دستور پخت غذاهای ایرانی,دستور پختن رشته پلو,دیس پلو,روش تزئین کردن پلو,روش تزئین کردن پلو/ تزیین دیس پلو/ تزئینات زیبای پلو/ تزئین برنج,روش تهیه رشته پلو,روش پخت انواع پلو,روش پختن رشته پلو,زیباترین تزئینات برنج,زیباترین تزئینات پلو,زیین دیس پلو,سایت آشپزی,سایت آموزش آشپزی,سایت انواع غذای ایرانی,سایت غذای ایرانی,سایت تزئین,سایت تزئینات,طرز تهیه رشته پلو,طرز تهیه غذا,طرز تهیه غذاهای ایرانی,طرز تهیه انواع پلو,طرز پختن رشته پلو,عکس رشته پلو,عکس از رشته پلو,عکس تزئین انواع پلو,عکس تزئین پلو,عکس های زیبا از تزئین کردن پلو 2010,عکس و تزئین انواع پلو,عکس و تزئین پلو,عکسهای زیبا از تزیین دیس پلو,غذاهای ایرانی,غذاهای سنتی,غذایی خوشمزه,مواد لازم برای رشته پلو,نحوه درست کردن رشته پلو,نی نی سایتی های کدبانو,پلو,کامل ترین سایت آشپزی,کدبانو,