ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |
پتاژ مارچوبه
مواد لازم :
مارچوبه 500 گرم
آب گوشت 5 فنجان
شیر هموژنیزه 3 فنجان
کره 50 گرم
آرد برنج 50 گرم
خامه 75 گرم
زرده تخم مرغ 3 عدد
نمک فنجان
طرز تهیه :
آرد برنج را با کره کمی سرخ و حرارت را ملایم میکنیم و آب گوشت را کم کم
میزنیم تا آرد برنج در آب گوشت حل شود , قسمتهای نرم و لطیف مارچوبه را
خرد میکنیم و با یکی دو لیوان آب و کمی نمک میگذاریم بپزد بعد از چرخ مخصوص
یا صافی رد میکنیم شیر جوشیده را با مارچوبه مخلوط میکنیم و ابن مایه را
داخل مایه آبگوشت و برنج میریزیم , میگذاریم چند جوش بزند تا کمی غلیظ شود
سپس زرده های تخم مرغ را خوب میزنیم و با کمی نمک مخلوط میکنیم و حرارت را
ملایم مینمائیم زرده تخم مرغ را کم کم داخل پتاژ میکنیم و مرتب بهم میزنیم و
بعد از یک جوش بلافاصله در سوپخوری میریزیم و خامه را روی پتاژ میدهیم ,
ممکن است نوک مارچوبه را که لطیف ترین قسمت آن است با آب و نمک جداگانه
بپزیم و روی پتاژ در سوپخوری بریزیم .
ممکن است از یک قوطی کنسرو مارچوبه استفاده کرد کنسرو احتیاج به پختن ندارد .