از شیر مرغ تا جون آدمیزاد

از شیر مرغ تا جون آدمیزاد

مدل لباس ،آرایش،اس ام اس،برنامه وآموزش:موبایل ،کامپیوتر ،نکات خانه داری اخبار فوتبال،ژورنال لباس آرایش عروس و...
از شیر مرغ تا جون آدمیزاد

از شیر مرغ تا جون آدمیزاد

مدل لباس ،آرایش،اس ام اس،برنامه وآموزش:موبایل ،کامپیوتر ،نکات خانه داری اخبار فوتبال،ژورنال لباس آرایش عروس و...

پتاژ مارچوبه


پتاژ مارچوبه

پتاژ مارچوبه

مواد لازم :   

مارچوبه  500 گرم
آب گوشت  5 فنجان
شیر هموژنیزه  3 فنجان
کره  50 گرم
آرد برنج  50 گرم
خامه  75 گرم
زرده تخم مرغ  3 عدد
نمک  فنجان

طرز تهیه :

آرد برنج را با کره کمی سرخ و حرارت را ملایم میکنیم و آب گوشت را کم کم میزنیم تا آرد برنج در آب گوشت حل شود , قسمتهای نرم و لطیف مارچوبه را خرد میکنیم و با یکی دو لیوان آب و کمی نمک میگذاریم بپزد بعد از چرخ مخصوص یا صافی رد میکنیم شیر جوشیده را با مارچوبه مخلوط میکنیم و ابن مایه را داخل مایه آبگوشت و برنج میریزیم , میگذاریم چند جوش بزند تا کمی غلیظ شود سپس زرده های تخم مرغ را خوب میزنیم و با کمی نمک مخلوط میکنیم و حرارت را ملایم مینمائیم زرده تخم مرغ را کم کم داخل پتاژ میکنیم و مرتب بهم میزنیم و بعد از یک جوش بلافاصله در سوپخوری میریزیم و خامه را روی پتاژ میدهیم , ممکن است نوک مارچوبه را که لطیف ترین قسمت آن است با آب و نمک جداگانه بپزیم و روی پتاژ در سوپخوری بریزیم .
ممکن است از یک قوطی کنسرو مارچوبه استفاده کرد کنسرو احتیاج به پختن ندارد .

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد