ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |
جدیدترین عکسهای امیلی کروز Miley Cyrus
برچسب ها :
جدیدترین عکسهای امیلی کروز Miley Cyrus، جدیدترین عکسهای امیلی کروز، بهترین و جدیدترین عکسهای امیلی کروز، زیباترین و جدیدترین عکسهای امیلی کروز، جدیدترین عکسهای امیلی کروز 2010،
برچسب ها :
بیوگرافی زندگی گلزار، بیوگرافی محمد رضا گلزار، بیوگرافی کامل از گلزار، بیوگرافی گلزار، جوانی گلزار، عکس محمد رضا گلزار، عکس های جدید گلزار، عکس های محمد رضا، عکس گلزار، عکس امین حیایی، عکس مهناز افشار، عکس و بیوگرافی گلزار، محمد رضا، گالری عکس گلزار، گلزار، mohamad reza glzar، جدیدترین عکس های محمدرضا گلزار، عکس های محمدرضا گلزار، عکس های محمدرضا گلزار بازیگر خوش تیپ و خوش چهره سینمای ایران، عکسهای بازیگران مرد ایرانی، محمدرضا گلزار، گالری عکس محمد رضا گلزار،
مواد لازم
رشته آماده شده مخصوص آش ۷۵۰ گرم
سبزی آش ۲ کیلوگرم (تره-جعفری-اسفناج-شبت-گشنیز)
نخود و لوبیا و عدس (مجموعا به تساوی) ۷۵۰ گرم
پیاز سرخ کرده ۴ تا ۵ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به اندازه مورد نیاز
کشک سائیده غلیظ ۴ تا ۵ قاشق
آش رشته
طرز تهیه
حبوبات را که قبلا خیس کردهایم با پیاز سرخ کرده (که می شود کمی زردچوبه به آن زده باشیم) می گذاریم کاملا بپزد.
سبزی آش را تمیز و خرد میکنیم و داخل حبوبات پخته شده میریزیم و میگذاریم سبزیها بپزند. سپس دو قاشق سوپخوری آرد را در کمی آب سرد حل میکنیم داخل آش میریزیم و مرتبا بهممیزنیم.
رشته را در آش میریزیم و میگذاریم آهسته بپزد. ولی رشته نباید خرد شود. بعد آش را از روی آتش برمیداریم و با کشک مخلوط میکنیم در سوپ خوری میکشیم و روی آن را با کمی کشک و پیاز سرخ کرده و نعناع داغ تزئین میکنیم.
▪ ۲ پیمانه برنج
▪ ۳ قاشق غذاخوری روغن
▪ ۱۰۰ گرم لوبیا سبز ریز خرد شده
▪ ۲ عدد هویج ریز خرد شده
▪ ۱۰۰ گرم کلم سفید خرد شده
▪ ۲ تا ۳ عدد فلفل سبز که برش زده اید
▪ یک قاشق چای خوری زنجبیل رنده شده
▪ یک قاشق چای خوری سیر رنده شده
▪ ۲ قاشق غذاخوری سس سویا
▪ یک عدد پیاز خرد شده
▪ نمک و فلفل به میزان کافی
▪ ۲ عدد پیازچه خردشده
طرز تهیه
▪ برنج را آبکش کنید.
▪ بعد از آبکش کردن، آب سرد روی برنج بریزید و کنار بگذارید.
▪ سبزی ها را با روغن در قابلمه ای بزرگ به مدت ۳ تا ۴ دقیقه تفت دهید.
▪ سبزی ها نباید نرم شود، بلکه ترد باقی بماند.
▪ نمک و فلفل و بقیه مواد را اضافه کنید.
▪ سپس برنج را به سبزی اضافه و خوب مخلوط کنید.
▪ سس سویا به آن اضافه کنید و بگذارید به مدت ۲ تا ۳ دقیقه بپزد؛ غذا آماده خوردن است می توانید آن را سرو کنید.
ترشی مخلوط سبزیجات|چینی|
مواد لازم :
کلم 100 گرم
کاهو 100 گرم
هندوانه 1 عدد
خیار 1 عدد
کلم پیچ قرمز 125 گرم
نمک 4 قاشق سوپخوری
آب 5 فنجان
زنجبیل 1 قاشق سوپخوری
فلفل سیاه 1 قاشق سوپخوری
سرکه 2 قاشق سوپخوری
طرز تهیه :
سبزیها را می توانید در ظرف درب داری بمدت 4 هفته در یخچال نگهداری کنید , برای نتیجه بهتر , دقت کنید که نمک کاملا در آبجوش حل شود
کلم
برگ یا کاهو را خرد کنید , هویج و خیار را بصورت خلالهای ضخیم و بلندی خرد
کرده و دانه های خیار را جدا کنید , کلم بروکلی را نیز به گلهای کوچکتر
خرد کنید , تمام سبزیها را بشوئید و در سبد گذاشته تا آب آنها برود ,
سبزیها را بشوئید و در سبد گذاشته تا آب آنها برود , سبزیها را در بطری
بزرگی قرار دهید , نمک را در آبجوش حل کنید و زنجبیل , دانه فلفل سیاه , آب
یرد و سرکه را افزوده و بهم بزنید تا کاملا مخلوط شوند و روی سبزیها
بریزید تا کاملا مخلوط شوند و روی سبزیها بریزید و دقت کنید که آب کاملا
روی سبزیها را بگیرد و بمدت 5 روز کنار بگذارید سپس سرو نمایید .
پتاژ باقلای سبز
مواد لازم:
۱. باقلای سبز ۲ کیلو گرم
۲. کره ۵۰ گرم
۳. پیاز سرخ شده ۲ تا ۳ قاشق
۴. کرفس خرد شده ۲ تا ۳قاشق
۵. آب گوشت یک لیتر
دو کیلو باقلای سبز را از پوست دوم در می آوریم ، سپس باقلای پوست شده را می پزیم . بعد از پخته شدن باقلا ها را از صافی رد می نمائیم و یک لیتر آب گوشت به آن اضافه می کنیم و خوبمخلوط می کنیم.
دو تا ۳ قاشق پیاز سرخ شده و دو تا سه قاشق کرفس خرد شده داخل پتاژ باقلای سبز می ریزیم و بعد از دو سه جوش بر میداریم و به آن کره اضاف میکنیم.