ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |
مرغ آنـانـاسی
مواد لازم
ران مرغ چهار عدد
فلفل سفید ساییدهشده یک قاشق مرباخوری
سس مایونز سه قاشق غذاخوری
آناناس تازه یا کمپوت چهار برش
عسل و کره از هر کدام دو قاشق غذاخوری
سرکه یک قاشق غذاخوری
آلو خیسخورده و قیسی از هر کدام نصف پیمانه
نمک به میزان لازم
طرز تهیه
ابتدا ران مرغ را با نمک و فلفل سفید مزهدار کرده و سس مایونز بزنید سپس دور قسمت انتهایی استخوان را فویل پیچیده و در سینی فر قرار دهید تا به مدت نیم ساعت در دمای 180 درجه سانتی گراد برشته شود.
در تابهای کره را ذوب کرده و آناناسها را به آن اضافه کنید تا طلایی شود، سپس عسل و سرکه را نیز اضافه کرده، آلو و قیسی را هم بریزید و اجازه دهید کمی تفت بخورد. سپس مطابق شکل سرو کنید.
نکته:
1. اگر از آناناس تازه استفاده کردید، میتوانید سرکه را حذف کنید.
2. این غذا را میتوانید با کته قالبی سرو کنید.
مرغ شکم پر با دانه های انار
مواد لازم
- پیاز خرد شده 200 گرم
- انار ترش دانه شده 250 گرم
- بادمجان پوست گرفته و سرخ شده 300 گرم
- مرغابی وحشی (مرغ)1 عدد
- گردوی خرد شده 100 گرم
- رب انار ترش 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه
پیاز خرد شده را تفت می دهیم تا طلایی شود و انار ترش دانه ای را به آن اضافه می کنیم و بعد مرغابی یا مرغ را با کمی آب (خیلی کم) می گذاریم با حرارت ملایم تا 2 الی 4 ساعت خوب بپزد و بعد مرغابی (مرغ) پخته شده را به همراه بادمجانهای پوست گرفته و شکم پر شده و انار و گردوی خرد شده کنار هم می چینیم تا به مدت یکساعت در کنار هم پخته شود و خوب جا بیفتد بعد از این مدت غذا آماده است.
مرغ نمکی
مواد لازم
مرغ درسته 1 عدد
نمک 3 پیمانه
پیاز 1 عدد
سیر یک بوته
کره 50 گرم
زعفران دم کرده 1 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای سس
خیار شور 2 قاشق
پیازچه 1 قاشق
روغن زیتون 1 قاشق
زیتون 2 قاشق
سس سفید 2 قاشق
سس قرمز 2 قاشق
طرز تهیه
مرغ را حدودا" 2 ساعت در آب نمک می خوابانیم. بعد مرغ
را از آب درآورده و خشک می کنیم. سپس داخل آنرا یک بوته سیر و یک پیاز می
گذاریم. سپس کف ظرف را به اندازه 3 سانت با نمک پر می کنیم و مرغ را با
پوست توی نمک می گذاریم و بسته به اندازه مرغ حدودا" یک ساعت و ربع به هیچ
عنوان درب ظرف را برنمی داریم تا پخته شود و در آخر کره آب شده و زعفران را
روی آن می ریزیم. (در زمان سرو)
نکته: حتما" درب قابلمه را دم کن خوبی می گذاریم تا آب آنرا بگیرد و مرغ شور نشود.
مسمبا مرغ
مواد لازم
- سینه مرغ 600 گرم
- پیاز متوسط 4 عدد
- سیر 3 حبه درشت
- فلفل سبز خرد شده 2 قاشق غذاخوری
-گشنیز خرد شده 2 قاشق غذاخوری
- زنجبیل تازه 2 قاشق غذاخوری
- گوجه فرنگی خرد شده 1 عدد
- آبلیمو نصف استکان
- نمک 1 قاشق مرباخوری
- زردچوبه 1 قاشق مرباخوری
مسمبا مرغ
طرز تهیه
ابتدا 300 گرم پیاز را با کمی روغن سرخ می کنیم تا طلائی شود بعد سیر و زنجبیل و فلفل سیر و نمک و زردچوبه را اضافه تا کمی سرخ شود و بوی مواد در بیاید و بعد گشنیز و گوجه و بقیه پیاز رااضافه می کنیم و سرخ می کنیم تا رنگ پیاز عوض شود درآخر سینه مرغ را اضافه و حرارت را کم می کنیم تا 30 دقیقه پخته شود و جا بیفتد.
تارت بوقلمون
مواد لازم
آرد یک و نیم پیمانه
تخممرغ دو عدد
کره 120 گرم
ماست سه قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
بیکینگپودر یک قاشق مرباخوری
تارت بوقلمون
طرز تهیه
خمیر
آرد و بیکینگپودر را با کره هم زده و تخممرغها را یکییکی اضافه کرده و با ماست خوب مخلوط کنید تا خمیر یکدستی به دست آید. سپس یک ساعت استراحت دهید. مقداری از خمیر را کنار گذاشته و مابقی را در سطح آردپاشی شده پهن کنید. مواد آماده شده را روی آن ریخته، از خمیر نوارهایی را بریده و روی قالب بگذارید. سپس پنیر پیتزا ریخته و در داخل فر با حرارت 175 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا طلایی شود.
مواد لازم میانی تارت
سینه بوقلمون 250 گرم
فلفل دلمهای خلالشده یک قاشق غذاخوری
قارچ پنج عدد
پنیر پیتزا، نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه مواد میانی
سینه بوقلمون، قارچ و فلفل دلمهای را به همراه نمک و فلفل تفت دهید و کنار بگذارید.
چیکن فینگر
مواد لازم
فیله مرغ شش قطعه
آرد سفید دو پیمانه
ماءالشعیر بدون طعم یک پیمانه
تخممرغ یک عدد
نمک و فلفل ، زیتون به میزان لازم
زعفران آبشده یک قاشق چایخوری
روغن سرخکردنی به میزان لازم
چیکـن فینگر
طرز تهیه
فیلهها را به ضخامت و به طول یک انگشت خرد کرده، نمک و فلفل بزنید. تخممرغ را هم زده تا کاملا یکنواخت شده و آرد، ماءالشعیر و زعفران را به آن اضافه کرده و مجدد هم زده تا کاملا یکدست شود.
فیلههای انگشتی و زعفران را در مواد فوق ریخته و حدود یکساعت در یخچال بگذارید. سپس در روغن داغ شده سرخ کنید.
نکته:ماءالشعیر در غذای فوق باعث ترد و پفکی شدن تکههای مرغ میشود.
خوراک مرغ شیرین
مواد لازم
سینه یا ران مرغ دو عدد
پیاز یک عدد
سیر چهار تا پنج حبه
آب، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، زعفران و روغن به میزان لازم
شکر سه قاشق سوپخوری
خوراک مرغ شیرین
طرز تهیه
ابتدا پیازها را به صورت خلالی خرد کرده و با کمی روغن تفت میدهیم تا طلایی رنگ و سبک شود و آنها را کنار گذاشته، بعد به مرغ، نمک، فلفل سیاه و کمی زعفران زده و هر دو طرف آن را در روغن سرخ میکنیم. پیازهای سرخ شده را به مرغ افزوده، آنگاه زردچوبه را اضافه میکنیم و تفت میدهیم و به این مخلوط دو لیوان آب میافزاییم، وقتی جوش آمد، حبه سیرهای پوستگرفته و شکر را اضافه میکنیم و حرارت را کم و اجازه میدهیم تا این خورش جا بیافتد. سپس سیبزمینیها را خلالی خرد کرده و جداگانه سرخ میکنیم و هنگام سرو غذا روی مرغها میریزیم.