ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |
خوراک سبزیجات چینی
مواد لازم
– برنج 1 پیمانه
– کلم بروکلی 200 گرم
– کرفس 2 ساقه
– پیاز 1 عدد
– فلفل دلمه ای 1 عدد
– کدو سبز 1 عدد
– نخود فرنگی 100 گرم
– سویا سس 2/1 پیمانه
– شکر 1 قاشق غذاخوری
– پودر نشاسته ذرت 1 قاشق غذاخوری
– گشنیز تازه خرد شده 2 قاشق غذاخوری
– لیمو ترش تازه 1 عدد
طرز تهیه
ابتدا برنج را آبکش کرده
کنار می گذاریم .کلم بروکلی را گل گل کرده کرفس را همراه با پیاز ، کدو سبز
وفلفل دلمه ای باریک بصورت خلال خرد کرده در ماهیتابه با روغن یا روغن
زیتون کمی تفت می دهیم حدود 4 تا 5 دقیقه به اندازه ایکه سیزیجات سبک شود و
بعد نخود فرنگی را کمی نیم پز می کنیم همراه با برنج آبکش شده به سبزیجات
اضافه می کنیم ، در ظرفی از سویاسس و شکر و آب لیمو ترش و پودر نشاسته حل
می کنیم تا کاملا رقیق شود و به غذا اضافه می کنیم که غلظت پیدا کند .در
آخر گشنیز تازه را خرد می کنیم به خوراک اضافه می کنیم حدود 1 دقیقه و بعد
سرو می کنیم .
نکته : در صورت نبودن کلم بروکلی می
توانیم از گل کلم سفید یا برگ کلم استفاده کنیم .مراقب باشید سبزیجات له
نشود در واقع زیر دندان حس شود .