از شیر مرغ تا جون آدمیزاد

از شیر مرغ تا جون آدمیزاد

مدل لباس ،آرایش،اس ام اس،برنامه وآموزش:موبایل ،کامپیوتر ،نکات خانه داری اخبار فوتبال،ژورنال لباس آرایش عروس و...
از شیر مرغ تا جون آدمیزاد

از شیر مرغ تا جون آدمیزاد

مدل لباس ،آرایش،اس ام اس،برنامه وآموزش:موبایل ،کامپیوتر ،نکات خانه داری اخبار فوتبال،ژورنال لباس آرایش عروس و...

بال مرغ چاشنی دار سرخ شده |چینی|

بال مرغ چاشنی دار سرخ شده |چینی|


بال مرغ چاشنی دار سرخ شده |چینی|

مواد لازم :   

گوشت مرغ  600 گرم
عسل  0.5 فنجان
سرکه  1 قاشق سوپخوری
سس گوجه فرنگی  3 قاشق سوپخوری
سس سویا  0.5 فنجان
سس میگو  3 قاشق سوپخوری
زنجبیل  2 قاشق مرباخوری

طرز تهیه :

بالهای مرغ را در آبجوش ریخته و بمدت 10 دقیقه بپزید سپس آبکش کنید . باقی مواد را در کاسه ای با هم مخلوط کرده و بالها را به آن افزوده و بهم بزنید تا کاملا مخلوط شوند و بمدت یک ساعت کنار بگذارید و گاهی آنها را بر گردانید .
بالهای آغشته به چاشنی را در سینی فر بچینید و بمدت 45 دقیقه در فر با حرارت متوسط بپزید و گاهی آنها را برگردانید تا دو طرف سرخ شوند .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای 4 تا 6 نفر کافیست
طرز تهیه سس میگو:
شکر , روغن , فلفل , پیاز , سیر و میگوی رنده شده را با هم مخلوط کنید

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد