ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |
بال مرغ چاشنی دار سرخ شده |چینی|
بال مرغ چاشنی دار سرخ شده |چینی|
مواد لازم :
گوشت مرغ 600 گرم
عسل 0.5 فنجان
سرکه 1 قاشق سوپخوری
سس گوجه فرنگی 3 قاشق سوپخوری
سس سویا 0.5 فنجان
سس میگو 3 قاشق سوپخوری
زنجبیل 2 قاشق مرباخوری
طرز تهیه :
بالهای مرغ را در آبجوش ریخته و بمدت 10 دقیقه بپزید
سپس آبکش کنید . باقی مواد را در کاسه ای با هم مخلوط کرده و بالها را به
آن افزوده و بهم بزنید تا کاملا مخلوط شوند و بمدت یک ساعت کنار بگذارید و
گاهی آنها را بر گردانید .
بالهای آغشته به چاشنی را در سینی فر بچینید و
بمدت 45 دقیقه در فر با حرارت متوسط بپزید و گاهی آنها را برگردانید تا دو
طرف سرخ شوند .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای 4 تا 6 نفر کافیست
طرز تهیه سس میگو:
شکر , روغن , فلفل , پیاز , سیر و میگوی رنده شده را با هم مخلوط کنید