ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |
مخلوط پفکی ماهی و گوشت|چینی|
مواد لازم :
خمیر نان سفید 375 گرم
ماهی 2 عدد
گوشت بدون استخوان 125 گرم
پیاز سبز خرد شده 3 عدد
سس سویا 2 قاشق مرباخوری
شاه بلوط 4 عدد
تخم مرغ 1 عدد
روغن 3 قاشق سوپخوری
طرز تهیه :
این غذا را می توانید از چند ساعت قبل از سرو آن آماده
کنید همچنین می توانید این مخلوط را بصورت نپخته بمدت 2 ماه در فریزر قرار
دهید و یک شب قبل از استفاده در یخچال بکذارید تا یخ آن باز شود .
مرحله اول :
نیمی
از خمیر را روی سطح آردی با وردنه صاف کنید و ان را بصورت دایره های 8
سانتی متری ببرید , گوشت , ماهی , پیازچه , سس سویا را در مخلوط کن ریخته
تا نرم و له شوند , بلوط را نیز بیافزایید سپس یک قاشق چایخوری از این
مخلوط را روی برشهای گرد خمیر قرار داده و لبه های آن را با تخم مرغ چرب
کنید و آن را تا بزنید بطوریکه روی مواد بپوشاند .
مرحله دوم :
لبه
های خمیر را همانند تصویر زیر بپیچید , روغن را در ماهیتابه داغ کرده و
خمیر ها را در آن سرخ کنید تا طلایی شده سپس از ماهیتابه خارج کرده و روی
دستمال تمیزی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود .