ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |
بستنی زنجبیل با کیوی|چینی|
مواد لازم :
شکر 0.35 فنجان
آب 1 فنجان
کیوی 4 عدد
زنجبیل 2 قاشق سوپخوری
طرز تهیه :
شما می توانید در صورت تمایل این بستنی را از 2 روز قبل آماده نمایید.
شکر
و آب را در قابلمه ای با هم مخلوط کرده و روی گاز قرار داده و بدون اینکه
بجوشد بهم بزنید تا شکر حل شود و سپس مایع را بمدت 10 دقیقه بجوشانید و دقت
کنید که درب آن را نگذاشته و در این مدت آن را بهم نزنید , آن را در دمای
اتاق قرار دهید تا خنک شود , کیوی را در مخلوط کن بریزید و صاف کنید تا
دانه های آن جدا شود سپس آن را با عرق زنجبیل به شربت داخل قابلمه
بیافزایید , مخلوط را در قالب ریخته و روی آن را با کاغذ فویل بپوشانید و
بمدت یک ساعت در فریزر قرار دهید تا سفت شود سپس مخلوط را در کاسه ای ریخته
و با هم زن برقی بهم بزنید تا نرم شده و مجددا در قالب ریخته و روی آن را
بپوشانید و بمدت چند ساعت در فریزر قرار دهید .