ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |
مرغ آنـانـاسی
مواد لازم
ران مرغ چهار عدد
فلفل سفید ساییدهشده یک قاشق مرباخوری
سس مایونز سه قاشق غذاخوری
آناناس تازه یا کمپوت چهار برش
عسل و کره از هر کدام دو قاشق غذاخوری
سرکه یک قاشق غذاخوری
آلو خیسخورده و قیسی از هر کدام نصف پیمانه
نمک به میزان لازم
طرز تهیه
ابتدا ران مرغ را با نمک و فلفل سفید مزهدار کرده و سس مایونز بزنید سپس دور قسمت انتهایی استخوان را فویل پیچیده و در سینی فر قرار دهید تا به مدت نیم ساعت در دمای 180 درجه سانتی گراد برشته شود.
در تابهای کره را ذوب کرده و آناناسها را به آن اضافه کنید تا طلایی شود، سپس عسل و سرکه را نیز اضافه کرده، آلو و قیسی را هم بریزید و اجازه دهید کمی تفت بخورد. سپس مطابق شکل سرو کنید.
نکته:
1. اگر از آناناس تازه استفاده کردید، میتوانید سرکه را حذف کنید.
2. این غذا را میتوانید با کته قالبی سرو کنید.