ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |
تارت بوقلمون
مواد لازم
آرد یک و نیم پیمانه
تخممرغ دو عدد
کره 120 گرم
ماست سه قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
بیکینگپودر یک قاشق مرباخوری
تارت بوقلمون
طرز تهیه
خمیر
آرد و بیکینگپودر را با کره هم زده و تخممرغها را یکییکی اضافه کرده و با ماست خوب مخلوط کنید تا خمیر یکدستی به دست آید. سپس یک ساعت استراحت دهید. مقداری از خمیر را کنار گذاشته و مابقی را در سطح آردپاشی شده پهن کنید. مواد آماده شده را روی آن ریخته، از خمیر نوارهایی را بریده و روی قالب بگذارید. سپس پنیر پیتزا ریخته و در داخل فر با حرارت 175 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا طلایی شود.
مواد لازم میانی تارت
سینه بوقلمون 250 گرم
فلفل دلمهای خلالشده یک قاشق غذاخوری
قارچ پنج عدد
پنیر پیتزا، نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه مواد میانی
سینه بوقلمون، قارچ و فلفل دلمهای را به همراه نمک و فلفل تفت دهید و کنار بگذارید.