از شیر مرغ تا جون آدمیزاد

از شیر مرغ تا جون آدمیزاد

مدل لباس ،آرایش،اس ام اس،برنامه وآموزش:موبایل ،کامپیوتر ،نکات خانه داری اخبار فوتبال،ژورنال لباس آرایش عروس و...
از شیر مرغ تا جون آدمیزاد

از شیر مرغ تا جون آدمیزاد

مدل لباس ،آرایش،اس ام اس،برنامه وآموزش:موبایل ،کامپیوتر ،نکات خانه داری اخبار فوتبال،ژورنال لباس آرایش عروس و...

ماهی با فلفل قرمز و سبز

مواد لازم

برای 4 نفر

ماهی کلن یا فیله ماهی یا شیرماهی - 4 قطعه به قطر 2 سانتیمتر که گرد و منظم بریده شده باشند.

یاز متوسط - 3 عدد

فلفل ریز تند - 2 عدد

فلفل سبز و قرمز دلمه ای - 4 عدد (از هرکدام 2 عدد)

آرد گندم - 2 قاشق سوپخوری

روغن مایع - 1 لیوان معمولی(200گرم)

نمک و فلفل - بقدر کافی

طرز تهیه

دو طرف ماهیها را کمی نمک می زنیم و آنها را در آرد می غلتانیم. نصف روغن را داغ می کنیم و دو طرف قطعات ماهی را در این روغن با حرارت ملایم طلایی می کنیم. پیاز را خلال کرده،بقیه روغن را در تابه می ریزیم و روی حرارت ملایم می گذاریم. پیاز را کمی در روغن سرخ می کنیم،بعد فلفلها را خرد کرده،داخل پیاز می ریزیم و کمی تفت می دهیم. کمی نمک هم به آن می زنیم،بعد قطعات ماهی را روی پیاز و فلفل می چینیم. نصف استکان آب اضافه می کنیم،حرارت را کاملا ملایم می نماییم. در صورت امکان یک عدد فلفل دلمه ای کوچک برای تزئین وسط ظرف قرار می دهیم و در ظرف را می بندیم تا پیاز و فلفل کمی پخته و نرم شوند. بهتر است این غذا را در یک ظرف نسوز و گرد تهیه کرده،آن را با همان ظرف سر میز ببریم . ماهی با فلفل قرمز و سبز یک غذای سنگالی می باشد.

برانی کدو

مواد لازم

برای 6 نفر

کدوی سبز متوسط - 8 تا 10 عدد

ماست - 3 لیوان

زعفران سائیده - نصف قاشق چایخوری

روغن برای سرخ کردن کدو - در حدود نصف لیوان

گشنیز خرد کرده ریز - 2 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل - به قدر کافی

طرز تهیه

ماست را در کیسه کوچکی می ریزیم،آویزان می کنیم تا آب آن کمی برود و در حدود دو لیوان بدست بیاید.کدو را پوست کنده،به ضخامت یک بند انگشت به شکل حلقه می بریم،می شوییم.کمی نمک به آن می زنیم،در آبکش می ریزیم تا آب آن کمی گرفته شود. روغن را در تابه ریخته روی حرارت ملایم قرار می دهیم و دو طرف حلقه های کدو را در روغن سرخ می نماییم. کدوهای سرخ شده را در صافی می چینیم تا روغن های زیادی آن گرفته شود.

زعفران را در کمی آبجوش حل می کنیم و ان را با کمی نمک و فلفل و گشنیز در ماست می ریزیم،هم می زنیم تا ماست صاف و یکنواخت شود.کدوها را در ظرف مناسبی می ریزیم و لابلای آن را با ماست می پوشانیم و ردیف آخر را هم ماست ریخته با پشت قاشق روی آن را صاف می نماییم. گشنیز خرد کرده را روی آن می پاشیم.به جای گشنیز می توانیم از کمی نعناع خشک نرم استفاده کنیم.

املت قلوه

مواد لازم

تخم مرغ - 8 عدد

قلوه گوسفند- 4 تا 5 عدد

کره - 75 گرم

خامه - 100 گرم

خردل - 1 قاشق مرباخوری

پیازچه - 1 دسته (250 گرم)

نمک و فلفل به قدر کافی

روغن مایع - 100 گرم

طرز تهیه

پیازچه ها را تمیز می شوئیم و ریشه و پوست نازک آنها را می گیریم و همه را دسته می کنیم و همانطور با قسمت سبز آن به شکل حلقه های نازک می بریم. کره را در ظرفی ریخته ، روی آتش می گذاریم تا آب شود. پیازچه خرد شده را کمی با کره سرخ می کنیم . قلوه ها را از وسط به دو نیم می کنیم ، قسمت وسط آن را که سفید و بدبوست با کارد تیزی می بریم و دور می اندازیم . بعد قلوه ها را ریز خرد کرده می شوئیم و داخل پیازچه می ریزیم . کمی نمک و فلفل و خردل به آن می زنیم ، به حدی که خشک و سفت نشود ، سرخ می کنیم . (معمولا جگر و قلوه هر قدر بیشتر سرخ شود ، سفت تر می گردد کافی است خونابه آن گرفته شود). از روی آتش بر می داریم و خامه را با آن مخلوط می نمائیم . تخم مرغ ها را در ظرفی می شکنیم . کمی نمک و فلفل به آن می زنیم .

تابه مناسبی را که بهتر است تفلون باشد روی حرارت ملایم می گذاریم ، روغن مایع را در تابه ریخته ، می گذاریم کمی داغ شود . مایه تخم مرغ را در تابه می ریزیم . باید سطح تابه با مایه پوشیده شود . یک لحظه در ظرف را می گذاریم تا املت کمی بسته شود .

مخلوط قلوه و پیازچه را وسط املت در خط بلند و باریکی می ریزیم و املت را از دو طرف با کفگیرک روی هم می آوریم ، به طوری که قلوه در میان املت کاملا پوشیده شود . یک لحظه در ظرف را می بندیم تا املت کاملا خودش را بگیر ، ولی زیاد خشک و برشته نشود . بعد دیس را در کنار ظرف املت قرار می دهیم و املت را با احتیاط در ظرف سر می دهیم و اطرافش را با برگ جعفری تزئین می کنیم. املت قلوه یک نوع املت فرانسوی می باشد.

راتاتوی

مواد لازم

پیاز درشت - 2 تا 3 عدد

بادنجان متوسط - 5 تا 6 عدد

کدوی متوسط - 3 تا 4 عدد

گوجه فرنگی درشت - 5 تا 6 عدد

فلفل سبز دلمه ای - 2 تا 3 عدد (و یا فلفل سبز کوچک که تند نباشد در حدود 150 گرم نیز ممکن مصرف کرد)

سیر - 2 تا 3 پره

سبزی معطر - یک دسته کوچک (نعناع ، ترخان و جعفری )

روغن زیتون - 150 گرم (یک پیمانه سرخالی)

نمک به مقدار کم

راتاتوی

راتاتوی

طرز تهیه

پیاز را خلال و در روغن سرخ می کنیم تا کمی طلایی شود ، سپس سیر را می کوبیم و داخل پیاز میریزیم و بهم میزنیم ، آنگاه فلفل را به صورت حلقه یا ریز خرد می کنیم و با پیاز و سیر تفت می دهیم بعد بادمجان و کدو را به حلقه های نازک می بریم و به پیاز اضافه می کنیم و گوجه فرنگی را نیز خرد می کنیم و داخل ظرف می ریزیم و کمی نمک می زنیم و دسته سبزی معطر را نیز داخل ظرف قرار می دهیم ، حرارت را ملایم می کنیم تا تمام مواد بپزد و آب آن کشیده شود بعد دسته سبزی را بر می داریم و راتاتوی را در ظرف می کشیم . بهتر است روی گوجه فرنگی ها آب جوش بریزیم و پوست آنرا بگیریم و بعد مصرف کنیم . باید دقت کرد تمام مواد پخته شود ولی زیاد له نگردد.

دیس تخم مرغ و گوشت

مواد لازم

برای 6 نفر

تخم مرغ پخته شده سفت - 6 عدد

سس مایونز - 3 تا 4 قاشق سوپخوری

نوار نازک و ظریف ژامبون یا ماهی آنشوا - 6 عدد

طرز تهیه

تخم مرغ ها را از میان دو نیم کرده ، زرده آنها را خارج می نمائیم و از رنده خیلی ریز ، رد می کنیم تا کاملا نرم شود . سس مایونز را با زرده مخلوط کرده ، کمی نمک و فلفل به آن اضافه می کنیم . بعد آن را خوب هم می زنیم تا به صورت خمیر نرم و لطیفی در آید . مایه را در قیف ظریف کنگره داری ریخته ، داخل سفیده ها را به تساوی به شکل گل پر می کنیم. بعد نوار ژامبون لوله کرده یا ماهی آنشوآ را روی هر زرده قرار می دهیم .

مواد لازم برای اطراف تخم مرغ

ژامبون ورقه شده یک اندازه - 12 قطعه

پنیر سفید و نرم - 100 گرم

خامه - 100 گرم

کمپوت گلابی نرم سفید - 4 نیمه

نمک و فلفل به مقدار کم

طرز تهیه

پنیر را خیلی نرم کرده با خامه مخلوط می نمائیم و قدری نمک و فلفل به آن می زنیم . کمی از مخلوط خامه و پنیر را با لبه کارد به طور صاف و یکنواخت روی هر ورقه ژامبون می مالیم. هر نیمه گلابی را از درازا در سه قسمت مساوی می بریم و کنار هر قطعه ژامبون یک تکه گلابی قرار می دهیم ، بعد آن را به دقت لوله کرده ، اطراف تخم مرغ در دیس می چینیم .