از شیر مرغ تا جون آدمیزاد

از شیر مرغ تا جون آدمیزاد

مدل لباس ،آرایش،اس ام اس،برنامه وآموزش:موبایل ،کامپیوتر ،نکات خانه داری اخبار فوتبال،ژورنال لباس آرایش عروس و...
از شیر مرغ تا جون آدمیزاد

از شیر مرغ تا جون آدمیزاد

مدل لباس ،آرایش،اس ام اس،برنامه وآموزش:موبایل ،کامپیوتر ،نکات خانه داری اخبار فوتبال،ژورنال لباس آرایش عروس و...

پختن مارچوبه

پختن مارچوبه

پختن مارچوبه

مارچوبه را می شود درسته پخت و یا به طول 2 تا 3 انگشت برید و بعد طبخ کرد . سر مارچوبه معمولا لطیف تر از ته آن است. ممکن است سر آنرا بطول 3 انگشت برید و به مصرف تزیینات کنار غذا رسانید , در هر حال برای پختن مارچوبه نیز آب جوش می آوریم و مارچوبه را در آب جوش میریزیم و می گذاریم بپزد بعد آنرا در صافی میریزیم آب آن که رفت با کره و انواع سس به مصرف میرسانیم . ( در صورتیکه مارچوبه کمی سفت و ریشه دار باشد باید ورقه روی آنرا تراشید و از مغز نرم آن استفاده کرد )

چگونه لباس بپوشیم تا س ی ن ه ها را کوچکتر نشان دهیم

بسیاری از زنانی که سینه های کوچکی دارند آرزو می کنند که ای کاش سینه های بزرگتری داشتند. اما زنانی که دارای سینه های بزرگی هستند، می دانند که داشتن آن همیشه چیز خوبی نیست. مهم است که چگونه لباس بپوشیم تا این سینه های بزرگ را کوچک نشان بدهیم. در اینجا چند نکته کلیدی را برای شما ذکر می کنیم.

گام اول:

از بلوزها و بالاتنه های تیره رنگ مانند مشکی یا آبی تیره استفاده کنید. رنگهای روشن باعث جلب توجه به سینه های بزرگ شما می شود، در حالی که رنگهای تیره به استتار آنها کمک می کند. طرح و نقش و راه راه بر روی ناحیه سینه، باعث جلب توجه به این طرح ها می شود و به طور طبیعی توجه را به ناحیه سینه جلب می کند؛ بنابراین به این مدلها نیز نزدیک نشوید.

گام دوم:

به جای یقه گرد از یقه هفت و وی شکل استفاده کنید، زیرا باعث می شود که از نظر بصری سینه شما تقسیم شود و کوچکتر به نظر برسد.

گام سوم:

بلوزها و بالاتنه های گشاد بپوشید تا سینه های کوچکتری را نشان بدهید. بلوزها و تاپ های تنگ، در اطراف سینه کشیده می شود و موجب می شود تا افراد به این ناحیه نگاه کنند. این مسأله در مورد ژاکت و کت هم صدق می کند. پوشیدن کت یا ژاکت ورزشی که در یک طرف دگمه دارد بهترین نمونه است. کتهایی که در دو طرف دگمه دارند، سینه های شما را بزرگتر نشان خواهد داد.

گام چهارم:

از لوارم جانبی استفاده کنید که توجه را از سینه های شما دور می کند. با استفاده ازگوشواره های فریبنده و جذاب یا یک خلخال و پابند، افراد بیشتر به آنها نگاه می کنند تا سینه های بزرگ شما.

گام پنجم:

لباس زیر خوش ساخت، یکپارچه و بدون درز خریداری کنید. این مدل لباس زیر، بسیار عالی است و خط سینه شما را کوچک نشان می دهد. از پوشیدن کرستهای ورزشی و تنگ خودداری کنید، مگراینکه در حال ورزش هستید؛ از به زور پوشیدن  لباس های زیر تنگ برای کوچک نشان دادن سینه های خود خودداری کنید. زیرا برای سلامتی اندام شما مضر است و باعث ایجاد درد در ناحیه پشت و شانه های شما می شود.

گام ششم:

از بالاتنه ها و بلوزهای ساده و گشاد استفاده کنید. جیب باعث جلب توجه به سینه های شما می شود. پیراهن ها و بلوزهای پلیسه دار و چین دار، تنها باعث می شود که شکل سینه شما بزرگتر نشان داده شود.

گام هفتم:

با پوشیدن دامن های چندلایه و چین دار یا پلیسه دار، توجه را از سینه های خود دور کنید.

گام هشتم:

با پوشیدن شلوارهای پاچه گشاد در اندام خود تعادل برقرار کنید.

مراقب باشید:

  • از پوشیدن هر پارچه کشی و استریچ که در اطراف ناحیه سینه کشیده می شود، خودداری کنید.
  • درحالی که پوشیدن بلوزها و تی شرتهای گشاد خوب است، اما از پوشیدن لباسی که خیلی بزرگ است خودداری کنید، زیرا تنها باعث می شود که سینه های شما بزرگتر به نظر برسد.
  • از پوشیدن بلوزها و لباس های یقه اسکی یا مدل های مشابهی که یقه های بلندی دارد، خودداری کنید.
  • از پوشیدن لباس ها و پیراهن هایی که یقه باز ندارند خودداری کنید. هرگز بلوز و پلووری را انتخاب نکنید، مگر اینکه یقه بازی داشته باشد. ژاکت تنها باعث افزایش حجم بدن شما می شود، پس در انتخاب آن دقت و احتیاط کنید.

پخنن آرتیشو

پخنن آرتیشو

انتهای آرتیشوها را که به شکل ساق است با کارد می بریم . آرتیشوها را در ظرف محتوی آب می ریزیم و چند دقیقه تامل می کنیم تا خاک و شنی که لای برگ های آنها است ، رسوب کند . بعد آنها را می شوئیم . ظرف دیگری را آب می کنیم ، کمی نمک و یکی دو قاشق روغن زیتون و کمی سرکه در آن می ریزیم ، آرتیشوها را در ظرف می ریزیم ، در ظرف را می بندیم ، می گذاریم آب جوش بیاید .

بعد حرارت را ملایم می کنیم تا آرتیشوها پخته شوند . هر وقت برگ های آرتیشو به راحتی کنده شد ، پخته شده است . طبخ آرتیشو به این طریق کمی طولانی است ، بهتر است در دیگ زودپز پخته شود. برای این کار بعد از شستن و تمیز کردن آرتیشو کمی آب در دیگ می ریزیم ، کمی روغن زیتون و کمی سرکه و نمک اضاف می کنیم . آرتیشو را در دیگ قرار می دهیم و در آن را محکم می بندیم ، تقریبا آرتیشو بعد از خبر کردن دیگ به مدت 10 تا 15 دقیقه می پزد.

طبخ کلم بروکسل

کلم بروکسل

در موقع تهیه و خرید کلم بروکسل یا همان کلم دکمه ای باید متوجه بود که نوع مرغوب آن انتخاب شود کلم بروکسل تازه و خوب ، به رنگ سبز تیره و مثل کلم برگ کاملا پیچیده و بدون شته است.

طرز تهیه

انتهای کلم ها را که سخت و چوبی است ، می گیریم .آن ها را در ظرفی محتوی آب سرد می ریزیم و می گذاریم کمی بماند تا گل و لای آنها کاملا گرفته شود . بعد آنها را در صافی می ریزیم . یکی دو بار این عمل را تکرار می کنیم تا کاملا تمیز شوند. در ظرف مناسبی آب می ریزیم و آن را روی آتش می گذاریم تا آب جوش بیاید . کلم ها را در آب جوشان می رزیم و کمی نمک اضافه می کنیم . در ظرف را باز می گذاریم و کلم ها را می پزیم ، به طوری که زیاد له نشوند ، بعد آنها را در صافی می ریزیم .

وقتی آب آنها کشیده شد ، مجددا آنها را به ظرف بر می گردانیم . به نسبت هر کیلو گرم کلم 50 گرم کره را قطعه می کنیم و روی کلم ها می چینیم ، ظرف را دوباره روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا کره آب شده در کلم ها جذب شود.

ژیگو فرانسوی

مواد لازم

برای 10 تا 12 نفر

ران گوسفند - 1 عدد (در حدود 2 کیلو گرم)

سیر - یک بوته

نعناع و ترخان - یک دسته کوچک

روغن مایع - 100 گرم

سبزیجات پخته شده (هویج خرد شده ، لوبیای سفید پخته شده ، نخود سبز ، لوبیای سبز پخته شده - از هر کدام یک لیوان

کره - 100 گرم

نمک و فلفل به قدر کافی

ژیگو فرانسوی

ژیگو فرانسوی

طرز تهیه

استخوان های انتهای ران و استخوان سر ماهیچه را قطع می کنیم . میتوانیم از قصاب بخواهیم که آن را آماده کند ، گوشت را می شوئیم ، خشک می کنیم . سطح گوشت را با کارد سوراخ های عمیقی می نمائیم و پرهای سیر را پوست کنده در آن عمقا فرو می نمائیم. روغن مایع را در قابلمه مناسبی می ریزیم . ظرف را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا روغن داغ شود .

ران را در قابلمه می گذاریم ، در آن را می بندیم ، گاهی آن را زیر و رو می نمائیم تا آب گوشت کاملا کشیده شود و دو طرف گوشت سرخ گردد . نکته حساس در طبخ ژیگو آن است که گوشت نباید به شکل گوشت آبپز درآید. بعد از سرخ شدن کم کم از کنار ظرف آب در آن می ریزیم . چند حبه سیر و نعناع و ترخان را بدون خرد کردن کنار ظرف ژیگو می ریزیم ، می گذاریم ژیگو پخته شود .

ما ایرانی ها معمولا گوشت را کاملا پخته دوست داریم ، ولی طبخ ژیگوی صحیح در آن است که کاملا خون دار مصرف شود و به شکل کباب پخته گردد. البته نوع گوشت باید مطلوب باشد ، یعنی با کمتر پخته شدن قابل استفاده باشد. در هر حال وقتی گوشت آماده شد ، باید کمی آب که در حقیقت سس گوشت است داشته باشد. دسته سبزیجات را از ظرف خارج می نمائیم . کره را روی سبزیجات پخته می ریزیم ، می گذاریم آب شود و جذب سبزیجات گردد. ژیگو را در دیس قرار می دهیم . چند حلقه از آن را می بریم ، کنار قطعه درسته می گذاریم . سبزیجات پخته شده را اطراف ژیگو می ریزیم و سس را روی آن می دهیم.

بلانکت قارچ با بال مرغ

مواد لازم

برای شش نفر

قارچ تازه - 500 گرم

پیاز ریز سفید - 500 گرم

هویج کوچک یک اندازه - 500 گرم

بال مرغ - 1 کیلو گرم

کره - 100 گرم

آرد سفید - 1 قاشق سوپخوری پر

خامه - 150 گرم

زرده تخم مرغ - 2 عدد

آبلیمو - 2 قاشق سوپخوری

سبزی معطر (نعناع ، ترخان و جعفری) - 1 دسته کوچک

طرز تهیه

بال های مرغ را بعد از تمیز کردن و شستن با 50 گرم از کره کمی سرخ می کنیم. 2 لیوان آب ، کمی نمک و فلفل در صورت تمایل کمی خردل و یا دارچین به آن اضافه می کنیم ، می گذاریم با حرارت ملایم بپزد . هویج را پوست کنده چهار قاج می نمائیم . پیاز را هم پوست کرده ، می شوئیم . هویج و پیاز را کنار بال مرغ می ریزیم و دسته سبزی های معطر را هم در ظرف ، کنار سایر مواد می گذاریم . در ظرف را می بندیم و آن را روی حرارت ملایم می گذاریم تا بپزد ، ولی زیاد پخته و له نشود. قارچ را هم خرد کرده ، می شوئیم و خشک می نمائیم ، بعد آن را با 25 گرم از کره ، کمی سرخ می نما ئیم ، کمی نمک و فلفل نیز به آن می زنیم و داخل قابلمه می ریزیم . معمولا قارچ بعد از جوشیدن کمی آب می اندازد ، باید بعد از آماده شدن و پختن همه موارد در حدود 1 لیوان آب داشته باشد ، دسته سبزی را از ظرف خارج می کنیم ، آرد را با بقیه کره کمی سرخ می کنیم و داخل ظرف می ریزیم ، هم می زنیم تا سس غذا کمی غلیظ شود . زرده تخم مرغ را با کمی نمک خوب هم می زنیم ، آبلیمو را با زرده مخلوط می کنیم و کم کم داخل بلانکت می ریزیم. کافی است زرده فقط داغ شود ، ولی نجوشد ، بلانکت را از روی آتش برمی داریم و خامه را دور از آتش با بلانکت مخلوط می نمائیم و در ظرف مناسبی می کشیم. بلانکت قارچ با بال مرغ یک غذای فرانسوی می باشد.