ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |
مواد لازم
برای 4 نفر
ماهی کلن یا فیله ماهی یا شیرماهی - 4 قطعه به قطر 2 سانتیمتر که گرد و منظم بریده شده باشند.
یاز متوسط - 3 عدد
فلفل ریز تند - 2 عدد
فلفل سبز و قرمز دلمه ای - 4 عدد (از هرکدام 2 عدد)
آرد گندم - 2 قاشق سوپخوری
روغن مایع - 1 لیوان معمولی(200گرم)
نمک و فلفل - بقدر کافی
طرز تهیه
دو طرف ماهیها را کمی نمک می زنیم و آنها را در آرد می غلتانیم. نصف روغن را داغ می کنیم و دو طرف قطعات ماهی را در این روغن با حرارت ملایم طلایی می کنیم. پیاز را خلال کرده،بقیه روغن را در تابه می ریزیم و روی حرارت ملایم می گذاریم. پیاز را کمی در روغن سرخ می کنیم،بعد فلفلها را خرد کرده،داخل پیاز می ریزیم و کمی تفت می دهیم. کمی نمک هم به آن می زنیم،بعد قطعات ماهی را روی پیاز و فلفل می چینیم. نصف استکان آب اضافه می کنیم،حرارت را کاملا ملایم می نماییم. در صورت امکان یک عدد فلفل دلمه ای کوچک برای تزئین وسط ظرف قرار می دهیم و در ظرف را می بندیم تا پیاز و فلفل کمی پخته و نرم شوند. بهتر است این غذا را در یک ظرف نسوز و گرد تهیه کرده،آن را با همان ظرف سر میز ببریم . ماهی با فلفل قرمز و سبز یک غذای سنگالی می باشد.