از شیر مرغ تا جون آدمیزاد

از شیر مرغ تا جون آدمیزاد

مدل لباس ،آرایش،اس ام اس،برنامه وآموزش:موبایل ،کامپیوتر ،نکات خانه داری اخبار فوتبال،ژورنال لباس آرایش عروس و...
از شیر مرغ تا جون آدمیزاد

از شیر مرغ تا جون آدمیزاد

مدل لباس ،آرایش،اس ام اس،برنامه وآموزش:موبایل ،کامپیوتر ،نکات خانه داری اخبار فوتبال،ژورنال لباس آرایش عروس و...

دیزاین ناخن و طراحی ناخن

دیزاین ناخن و طراحی ناخن  

دیزاین ناخن و طراحی ناخن

برچسب ها: دیزاین ناخن و طراحی ناخن، دیزاین ناخن، ناخن دخترانه، ناخن شیک، ناخن عروسی، مانیکو ناخن، مکس مدل دات میهن بلاگ، ناخن 2011، مدل ناخن مجلسی، ناخن مهمانی قشنگ، مدلهای ناخن زیبا، 

کرپ گردو بادام و عسل

مواد لازم

کرپ آماده شده - 16 عدد

گردوی چرخ کرده - 100 گرم

بادام پوست گرفته بوداده و چرخ شده - 100 گرم

عسل یک قاشق سوپخوری

آرد - 125 گرم (5قاشق سوپخوری پر)

طرز تهیه

ابتدا کرپ را به طریقه زیر آماده می کنیم:

 5 عدد تخم مرغ را خوب به هم می زنیم ، بعد 8 قاشق سوپخوری آرد را که معادل 125 گرم است و در یک لیوان معمولی جا می گیرد ، با 1 لیوان شیر و تخم مرغ خوب مخلوط می نماییم، به طوری که کاملا صاف و بدون گلوله شود . بعد 4 تا 5 قاشق سوپخوری روغن آب کرده را با کمی نمک داخل مایه ریخته ، بهم می زنیم . ماهی تابه کوچک دسته دار را کمی چرب کرده و از مایه به اندازه نصف استکان در تابه می ریزیم . تابه را می غلطانیم تا تمام سطح تابه از مایه پوشیده شده و صاف و یکنواخت شود .

دوباره تابه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا کرپ کمی برشته شود و اطراف کرپ از ظرف جدا شود . بعد کرپ را در ظرف بر میگردانیم وطرف دیگرش را به طریقی که گفته شد، سرخ می کنیم . به همین صورت همه کرپها را آماده می کنیم ، کمی عسل روی هر کرپ می مالیم . بادام و گردوی چرخ کرده را مخلوط می نمائیم و لای هر کرپ یک قاشق از گردو و بادام می ریزیم . کرپ ها را لوله کرده ، در ظرف می چینیم و روی آن ها مقداری پودر قند می پاشیم.

سس بآرنز

مواد لازم

کره - 150 تا 200 گرم

سرکه - 1 پیمانه (در صورتی که سرکه خیلی ترش است نصف پیمانه کافی است)

زرده تخم مرغ - 3 عدد

سیر (در صورت تمایل) - 2 تا 3 حبه

جعفری ، نعناع و ترخان ریز خرد شده 1 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل - بقدر کافی

سس بآرنز

سس بآرنز

طرز تهیه

سرکه را با سیر در ظرف مناسبی ریخته و روی حرارت ملایم می گذاریم تا سیر پخته شده و سرکه تبخیر شود و در حدود یکی دو قاشق باقی بماند ، آن را در صافی می ریزیم و سیر را با پشت قاشق نرم کرده از صافی رد می کنیم . یک قاشق سوپخوری آب سرد به آن اضافه کرده ظرف را در ظرف دیگر محتوی آب قرار می دهیم و ظرف آب را روی حرارت ملایم می گذاریم . زرده تخم مرغ ها را دانه دانه در مایه سرکه می ریزیم و مرتب هم میزنیم تا تخم مرغ و سرکه مخلوط شود و داغ شود . کره را به قطعات کوچک تقسیم می کنیم و ظرف زرده تخم مرغ را از روی آتش بر می داریم و قطعات کره را تکه تکه در زرده می ریزیم و مرتب هم می زنیم تا کره آب شود و به خورد زرده برود.

هر وقت کره آب نشد ظرف محتوی زرده و کره را مجددا یک لحظه در ظرف آبگرم روی آتش ی گذاریم ، به همین ترتیب تا تمام قطعات کره مصرف شود . به اندازه کافی نمک و فلفل سفید به سس می زنیم و سبزی ها را با آن مخلوط می نمائیم . این سس اگر به دقت تهیه شود یکی از لذیذ ترین سس هاست که به مصرف گوشت های سفید و ماهی می رسد و شکل آن شبیه سس مایونز است . در حقیقت سس بآرنز یک نوع سس مایونز گرم است که به جای روغن زیتون با کره تهیه می شود .

پودینگ میوه

این پودینگ را در صورت امکان می توان با انواع مربا های میوه (بدون شربت) به رنگ های مختلف که در خارج آماده فروش است ، تهیه کرد و یا انواع کمپوت خرد شده را مورد استفاده قرار داد.

موادلازم

میوه های مختلف مربا شده - 250 گرم و یا کمپوت میوه خرد شده - 2 پیمانه (هلو ، آناناس ، موز ، مربای پوست پرتقال و خیار سبز)

شیر - نیم لیتر (دو و نیم پیمانه)

شکر - 200 گرم (1 پیمانه)

زرده تخم مرغ - 7 تا 8 عدد

 وانیل - 1 قاشق چایخوری

ژلاتین - 5 ورق (در حدود 15 گرم)

ودینگ میوه

طرز تهیه

زرده تخم مرغ را با شکر و وانیل مخلوط کرده ، با چرخ برقی آنقدر می زنیم که کاملا سفید و کشدار شود . شیر را می جوشانیم و به حالت داغ کم کم روی زرده ریخته ، هم می زنیم تا مخلوط شود. ژلاتین را خرد کرده ، کمی آب جوش روی آن میریزیم ، ظرف ژلاتین را در ظرفی دیگر محتوی آب جوش قرار می دهیم و حرارت را ملایم می کنیم .

ژلاتین را هم می زنیم تا ذرات آن کاملا حل شود و بعد آن را با شیر که کمی سرد شده ، مخلوط می کنیم . مایه را در قالب فلزی کمی گود که متناسب با مواد باشد می ریزیم و در یخچال می گذاریم تا کمی غلیظ و بسته شود. میوه های خرد شده را با آن مخلوط می نما ئیم و هم می زنیم .

دوباره قالب را در یخچال می گذاریم تا کرم کاملا بسته شود . بعد قالب را در ظرف آب نیم گرم قرار می دهیم (آب باید تا لبه قالب برسد) یک لحظه قالب باید در آب نیم گرم بماند ، به طوری که فقط از قالب جدا شود ، ولی آب نشود . دیس گرد قشنگی را روی دهانه قالب می گذاریم و پودینگ را در ظرف برگردانده ، روی آن را با چند تکه کمپوت و مربا تزئین می نما ئیم.

استیک تارتار

مواد لازم

برای دو نفر

گوشت گوساله بدون چربی چرخ کرده خیلی نرم - 300 گرم

تخم مرغ - 2 عدد

پیاز متوسط - 1 تا 2 عدد (100 گرم

سبزی معطر خرد کرده (نعناع،ترخان و جعفر) - 2 قاشق

لیمو ترش متوسط - 1 عدد

خردل و نمک و فلفل به قدر کافی

جوز هندی رنده شده نرم در صورت تمایل به مقدار کم

ستیک تارتار

طرز تهیه

آبلیمو را می گیریم پیاز را نرم رنده می کنیم نمک و فلفل و خردل را با پیاز رنده شده و آبلیمو مخلوط نموده و گوشت را داخل آن ریخته و خوب مخلوط می نمائیم و در آخر کار سبزی را اضافه کرده هم می زنیم و گوشت را به دو قسمت مساوی تقسیم می نمائیم و در دست به شکل یک پرتقال صاف مرتب در می آوریم وسط دو بشقاب می گذاریم .

تخم مرغ ها را به دقت شسته و تمیز می نمائیم و خشک می کنیم ، سر هر تخم مرغ را می شکنیم سفیده آن را خالی می نمائیم بعد پوست تخم مرغ را صاف کرده و آن را وسط گوشت قرار می دهیم و اطراف گوشت را با جعفری و پیاز خلال کرده تزئیین می نمائیم .

اروپائی ها استیک تارتار را خام می خورند و موقع خوردن گوشت را با زرده تخم مرغ مخلوط می نمایند و با سس گوجه فرنگی یا کچاپ مصرف می کنند.

ما می توانیم گوشت را به طریقه فوق آماده کرده کمی روغن در تابه داغ کنیم وگوشت را در دست به شکل دایره به ضخامت تقریبا دو سانت صاف و مرتب کنیم و دو طرفش را در تابه کباب کرده دو عدد تخم مرغ را نیمرو کرده روی گوشت می گذاریم و این استیک را با سس گوجه فرنگی یا کچاپ که در فروشگاه ها آماده فروش است مصرف نمائیم بدیهی است که به این طریق استیک تارتار نامیده نمی شود و نوعی بیفتک چرخ کرده یا نوعی همبرگر با نیمرو نامیده می شود.

کوکوی شلغم

این کوکو یکی از لطیف ترین و لذیذتری کوکوهاست شاید که به سختی بتوان تشخیص داد از چه موادی تهیه شده.

مواد لازم

برای 6 نا 8 نفر

شلغم پوست گرفته - یک کیلو و نیم

تخم مرغ - 6 تا 7 عدد

شکر - 1 قاشق مرباخوری

نمک - یک قاشق چایخوری

طرز تهیه

شلغم را با کمی آب به حدی که بعد ار پختن آب آن کاملا تبخیر شود در ظرف در بسته و حرارت ملایم می گذاریم بپزد بعد از ماشین مخصوص پوره یا هر شیئی که کاملا نرم و صاف شود رد می کنیم تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته با نمک و شکر مخلوط می نمائیم پوره شلغم را داخل تخم مرغ ریخته هم می زنیم در قالبی که مستطیل شکل و مناسب با مایه باشد 3 تا 4 قاشق سوپخوری روغن آبکرده می ریزیم قالب را روی حرارت ملایم می گذاریم تا روغن داغ شود مایه را در قالب ریخته سر قالب باید یک بند انگشت خالی بماند .

فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت و یا 175 درجه سانتیگراد گرم می نمائیم قالب را به مدت نیم ساعت کف فر قرار می دهیم بعد قالب را روی آخرین پنجره به طرف بالا می گذاریم به مدت نیم ساعت دیگر تا رو و اطراف کوکو زرین شود ، قالب را بیرون می آوریم می گذاریم کمی سرد شود با لبه کارد اطراف کوکو را از قالب جدا می نمائیم و کوکو را در ظرف مناسبی بر می گردانیم و روی آن را با حلقه لیمو ترش یا گوجه فرنگی و ساق جعفری تزئین می نمائیم در تابه گرد مانند سایر کوکوهاهم می توان کوکوی شلغم را تهیه کرد ولی زیبایی آن در قالب مستطیل شکل که مانند کیک می شود بیشتر است .