ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |
مواد لازم
برای 6 نفر
تخم مرغ پخته شده سفت - 6 عدد
سس مایونز - 3 تا 4 قاشق سوپخوری
نوار نازک و ظریف ژامبون یا ماهی آنشوا - 6 عدد
طرز تهیه
تخم مرغ ها را از میان دو نیم کرده ، زرده آنها را خارج می نمائیم و از رنده خیلی ریز ، رد می کنیم تا کاملا نرم شود . سس مایونز را با زرده مخلوط کرده ، کمی نمک و فلفل به آن اضافه می کنیم . بعد آن را خوب هم می زنیم تا به صورت خمیر نرم و لطیفی در آید . مایه را در قیف ظریف کنگره داری ریخته ، داخل سفیده ها را به تساوی به شکل گل پر می کنیم. بعد نوار ژامبون لوله کرده یا ماهی آنشوآ را روی هر زرده قرار می دهیم .
مواد لازم برای اطراف تخم مرغ
ژامبون ورقه شده یک اندازه - 12 قطعه
پنیر سفید و نرم - 100 گرم
خامه - 100 گرم
کمپوت گلابی نرم سفید - 4 نیمه
نمک و فلفل به مقدار کم
طرز تهیه
پنیر را خیلی نرم کرده با خامه مخلوط می نمائیم و قدری نمک و فلفل به آن می زنیم . کمی از مخلوط خامه و پنیر را با لبه کارد به طور صاف و یکنواخت روی هر ورقه ژامبون می مالیم. هر نیمه گلابی را از درازا در سه قسمت مساوی می بریم و کنار هر قطعه ژامبون یک تکه گلابی قرار می دهیم ، بعد آن را به دقت لوله کرده ، اطراف تخم مرغ در دیس می چینیم .