ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |
▪ ۲ پیمانه برنج
▪ ۳ قاشق غذاخوری روغن
▪ ۱۰۰ گرم لوبیا سبز ریز خرد شده
▪ ۲ عدد هویج ریز خرد شده
▪ ۱۰۰ گرم کلم سفید خرد شده
▪ ۲ تا ۳ عدد فلفل سبز که برش زده اید
▪ یک قاشق چای خوری زنجبیل رنده شده
▪ یک قاشق چای خوری سیر رنده شده
▪ ۲ قاشق غذاخوری سس سویا
▪ یک عدد پیاز خرد شده
▪ نمک و فلفل به میزان کافی
▪ ۲ عدد پیازچه خردشده
طرز تهیه
▪ برنج را آبکش کنید.
▪ بعد از آبکش کردن، آب سرد روی برنج بریزید و کنار بگذارید.
▪ سبزی ها را با روغن در قابلمه ای بزرگ به مدت ۳ تا ۴ دقیقه تفت دهید.
▪ سبزی ها نباید نرم شود، بلکه ترد باقی بماند.
▪ نمک و فلفل و بقیه مواد را اضافه کنید.
▪ سپس برنج را به سبزی اضافه و خوب مخلوط کنید.
▪ سس سویا به آن اضافه کنید و بگذارید به مدت ۲ تا ۳ دقیقه بپزد؛ غذا آماده خوردن است می توانید آن را سرو کنید.