از شیر مرغ تا جون آدمیزاد

از شیر مرغ تا جون آدمیزاد

مدل لباس ،آرایش،اس ام اس،برنامه وآموزش:موبایل ،کامپیوتر ،نکات خانه داری اخبار فوتبال،ژورنال لباس آرایش عروس و...
از شیر مرغ تا جون آدمیزاد

از شیر مرغ تا جون آدمیزاد

مدل لباس ،آرایش،اس ام اس،برنامه وآموزش:موبایل ،کامپیوتر ،نکات خانه داری اخبار فوتبال،ژورنال لباس آرایش عروس و...

کیک مرغ و گردو

کیک مرغ و گردو 

کیک مرغ و گردو

مواد لازم :

_ سینه پخته شده مرغ 1 عدد ( پس از پختن با کارد ریز ریز کنید )

_ گردوی خرد شده نصف لیوان

_ پیازچه 3  ساقه

_زیتون شور 12 عدد (هسته را جدا و زیتون را خرد کنید)

_لیموترش نصف دانه

_ روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری

_ ماست چکیده 2 لیوان 

_ سس مایونز نصف لیوان

_فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری

_نمک به میزان لازم 

_نان تست 8 عدد

                          بقیه در ادامه مطلب

ادامه مطلب

آموزش تهیه همبرگر

آموزش تهیه همبرگر 

اگر قرار است که فست فود بخورید، خوب بهترین کاری که می توانید بکنید این است که خودتان آن را در منزل تهیه نمایید تا هم برای تان ارزان تر دربیاید و هم این که سالم تر تهیه شود.
▪ مواد لازم برای ۸ تکه
پودر سوخاری: دو سوم فنجان
شیر: ۱ فنجان
ـ تخم مرغ: ۲ عدد
ـ پیاز رنده شده: ۱ عدد
ـ گوشت چرخ کرده: ۶۰۰ گرم
ـ نمک: ۱ قاشق چای خوری
فلفل: به میزان لازم
سبزیجات معطر: نصف قاشق چای خوری
شکر قهوه ای: ۳ قاشق غذاخوری
سُس گوجه فرنگی: یک سوم فنجان
ـ خردل خشک: ۱ قاشق چای خوری
▪ روش تهیه
دمای فر را روی ۳۵۰ درجه تنظیم نمایید.
تخم مرغ ها را بزنید تا کاملا صاف و یک دست شوند.
پودر سوخاری، شیر، تخم مرغ و پیاز را در یک ظرف بزرگ با هم مخلوط کنید.
سپس گوشت، نمک، فلفل و سبزیجات معطر را به ترکیبات اضافه نموده و کاملا با هم مخلوط کنید.
میزان مناسبی از ترکیبات گوشت را بردارید و آن ها با دستان تان به شکل دایره درآورده، داخل ظرفی بچینید.
شکر قهوه ای، سس گوجه فرنگی و خردل را با هم ترکیب کنید و آن را روی همبرگرها بریزید.
این غذا می بایست به مدت ۱ ساعت داخل فر بماند تا کاملا پخته شود.
هر یک عدد از این همبرگرها که حدود ۱۵۳ گرم وزن دارد، چیزی در حدود ۲۹۰ کالری، انرژی به بدن شما می رساند.
نوش جان بفرمایید و لذت ببرید. 

  • برچسب ها: آموزش آشپزی/روش های پخت انواع غذا های ایرانی، انواع خورشت، انواع سوپ و آش، انواع دسر، همبرگر، آموزش تهیه همبرگر، آموزش تهیه همبرگر با استفاده از سویا، اموزش درست کردن همبرگر در خانه، تاثیر خوردن سویا بر زیبائی پوست، تاثیر خوردن سویا بر ناراحتی های قلبی، تاثیر خوردن سویابر سلامتی، تهیه همبرگردر منزل، خاصیت سویا، خواص سویا، درست کردن همبرگردر منزل، روش درست کردن همبرگر، روش درست کردن همبرگر با سویا در منزل، روش درست کردن همبرگردر منزل، سویا، سویا و چاق شدن، سویا پروتئین، فایده خوردن سویا، مواد لازم برای تهیه همبرگر، همبرگر را چگونه در منزل درست کنیم، پروتیئن سویا،  
  • خورش قیمه

    خورش قیمه 

    خورش قیمه

    مواد لازم

    گوشت مغز ران گوسفند یا گوساله بدون استخوان ۷۵۰گرم

    لپه ۱ استکان(100گرم)

    پیاز سرخ کرده ۳تا ۴ قاشق سوپخوری

    لیمو عمانی ۴تا ۵ عدد

    رب گوجه فرنگی دو قاشق سوپخوری

    سیب زمینی پشندی ۷۵۰ گرم

    روغن برای سرخ کردن سیب زمینی

    نمک و فلفل به قدر کافی

    ادویه ۱ قاشق مرباخوری

    زعفران سائیده ۱ قاشق چایخوری

     

    خورش قیمه

    طرز تهیه

    گوشت را به تکه های کوچک خرد می کنیم , سپس لپه رابه دقت تمیز می نمائیم و می شوئیم . پیاز سرخ کرده را با دو قاشق روغن و لپه در ظرف می ریزیم و ظرف را روی شعله می گذاریم تا لپه با پیاز کمی سرخ شود. این عمل از له شدن لپه بعد از ریختن جلوگیری می کند.

    در مرحله بعدی گوشت را می شوئیم و داخل پیاز و لپه می ریزیم و در ظرف را می گذاریم و حرارت را ملایم می کنیم تا آب گوشت کشیده شود. سپس دو لیوان آب داخل گوشت می ریزیم و لیمو عمانی را می شوئیم و به گوشت اضافه می کنیم و می گذاریم گوشت آهسته بجوشد و بپزد کمی نمک و ادویه و رب گوجه فرنگی و زعفران را به گوشت می زنیم و می گذاریم خورش جا بیافتد .

    سیب زمینی را بصورت خلال نازک یا چهارگوش چهارگوش خرد می کنیم و آنرا می شوئیم و کمی نمک می زنیم و در روغن فراوان و داغ سرخ می کنیم.

    می توان سیب زمینی را با خورش یکی دو جوش بدهیم و یا خورش را در ظرف بکشیم سیب زمینی را روی آن بریزیم.

    در طبخ قیمه اگر تیره گی رنگ خورش برای شما مهم نمی باشد می توانید از دارچین هم به عنوان چاشنی استفاده نمایید.

    برای تنظیم مزه قیمه می توانید از گرد لیمو استفاده نماییدکه طعم بی نظیری به خورش قیمه می بخشد.

    کته

    کته 

    کته

    مواد لازم

    برنج ۱ کیلوگرم

    روغن ۱۵۰ گرم

    نمک به میزان کافی

    طرز تهیه

    برای تهیه کته خوب باید از برنج درجه ۱ استفاده نمود.ابتدا برنج را پیمانه می کنیم , برنج را به دقت تمیز می نماییم و با آب نیم گرم به آهستگی و چندین دفعه به طوری که برنج خرد نشود می شوئیم تا آب برنج کاملا زلال شود.

    سپس برای هر پیمانه برنجی که در ابتدا پیمانه زدیم، دو پیمانه آب در نظر می گیریم (بهتر است آب نیم گرم باشد) و روی برنج می ریزیم.

    یک قاشق نمک داخل آب ریخته و هم می زنیم تا نمک حل شود. آب برنج را می چشیم ، باید نه زیاد شور باشد و نه زیاد بی نمک ،بعد روغن را داخل آب برنج می ریزیم و برنج را روی شعله یا کف فر قرار می دهیم.درب قابلمه یا ظرف برنج را کمی باز می گذاریم تا آب برنج به راحتی تبخیر شود و بعد از تمام شدن آب برنج درب ظرف را بسته و می گذاریم دم بکشد و ته دیگ ببندد.

    چلو ساده

    چلو ساده 

    مواد لازم

    برنج ۱ کیلوگرم

    روغن ۱۵۰ گرم

    زعفران سائیده یک قاشق مرباخوری

    ماست برای ته دیگ نصف لیوان

    زرده تخم مرغ ۲ عدد

     

    چلو ساده

    طرز تهیه

    برای پخت چلوی ساده دقت نمایید به نسبت هر کیلوگرم برنج دو تا سه قاشق سوپخوری روغن (۷۵ گرم) ته دیگ می ریزیم،نصف لیوان آب نیز اضافه می کنیم  و دیگ یا قابلمه را روی شعله می گذاریم  تا آب و روغن داغ شود.سپس برنج آبکش شده را در دیگ می ریزیم و اطراف آن را به شکل مخروط بالا می آوریم.

    درب قابلمه را می گذاریم و حرارت زیر برنج را ملایم می نمائیم.هنگامی که در دیگ کمی عرق کرد 3 تا چهار قاشق سوپخوری روغن (75 گرم) و نصف لیوان آب را داغ کرده روی سطح برنج می دهیم.

    در صورتی که می خواهید از فر استفاده نمایید ، بعد از محکم کردن در قابلمه آن را کف فر قرار می دهیم  و حرارت را بر روی 350 درجه سانتیگراد تنظیم می نماییم و تا نیم ساعت با همین حرارت برنج را دم می گذاریم و بعد از آن 50 درجه کم کرده و نیم ساعت دیگر می گذاریم برنج دم بکشد.

    برای دم کشیدن در صورتی که به ته دیگ احتیاجی نباشد (مثل چلو کباب) یک ساعت زمان کافی می باشد. و در صورتی که بخواهیم چلو یا پلو ته دیگ ببندد یک ساعت و نیم زمان باید صرف طبخ برنج شود.

    برای اینکه ته دیگ چلو در صورتی که از ظرف نچسب استفاده نکرده اید و می خواهید به آسانی کنده شود،باید دیگ را نیم ساعت قبل از کشیدن چلو از فر خارج نموده (بدون برداشتن در آن) تا دیگ کمی سرد شود و ته دیگ به آسانی جدا شود.

    در صورتی که چلو را روی آتش دم کرده باشیم حرارت زیر آن باید ملایم باشد و روی در دیگ را باید مقداری آتش بریزیم .

    بعضی از افراد برای طبخ چلو از دم کنی استفاده می کنند ولی پلو و چلویی که در فر دم می کنیم و یا روی در آن آتش می گذاریم خیلی بهتر و قد کشیده تر عمل می آید.

    می شود نصف لیوان ماست و کمی زعفران سائیده حل شده در آب جوش را با 75 گرم روغن و نصف لیوان آب جوش و دو عدد زده تخم مرغ مخلوط کنیم و ته دیگ بریزیم در اینصورت ته دیگ پلو یا چلو بهتر می شود.

    آش رشته

    آش رشته 

    مواد لازم

    رشته آماده شده مخصوص آش ۷۵۰ گرم

    سبزی آش ۲ کیلوگرم (تره-جعفری-اسفناج-شبت-گشنیز)

    نخود و لوبیا و عدس (مجموعا به تساوی) ۷۵۰ گرم

    پیاز سرخ کرده ۴ تا ۵ قاشق سوپ‌خوری

    نمک و فلفل به اندازه مورد نیاز

    کشک سائیده غلیظ ۴ تا ۵ قاشق

    آش رشته


    طرز تهیه


    حبوبات را که قبلا خیس کرده‌ایم با پیاز سرخ کرده (که می شود کمی زردچوبه به آن زده باشیم) می گذاریم کاملا بپزد.

    سبزی آش را تمیز و خرد می‌کنیم و داخل حبوبات پخته شده می‌ریزیم و می‌گذاریم سبزیها بپزند. سپس دو قاشق سوپ‌خوری آرد را در کمی آب سرد حل می‌کنیم داخل آش می‌ریزیم و مرتبا بهم‌میزنیم.

    رشته را در آش می‌ریزیم و می‌گذاریم آهسته بپزد. ولی رشته نباید خرد شود. بعد آش را از روی آتش برمی‌داریم و با کشک مخلوط می‌کنیم در سوپ‌ خوری می‌کشیم و روی آن را با کمی کشک و پیاز سرخ کرده و نعناع داغ تزئین می‌کنیم.

    دلمه برگ مو

    دلمه برگ مو 

     

    دلمه برگ مو

    مواد لازم

    برگ مو  نیم کیلوگرم

    گوشت چرخ کرده نیم کیلوگرم

    سبزی دلمه(تره ، جعفری ، شیوید ، نعناع ، ترخان ، پیازجه)  نیم کیلوگرم

    برنج  ۱۵۰ گرم (در حدود یک پیمانه سرخالی)

    پیاز سرخ شده  ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری

    آبلیمو  یک استکان

    شکر  ۳ تا ۴ قاشق غذا خوری

    روغن  ۱۵۰ گرم (حدود یک پیمانه سرخالی)

    نمک و فلفل به مقدار کافی

    گوشت چرخ کرده   ۷۵۰ گرم

    رب گوجه فرنگی  یک قاشق سوپخوری

    مایه دلمه برگ مو

    گوشت را داخل پیاز سرخ شده ریخته و به هم می زنیم تا کمی سرخ گردد و آب گوشت هم کشیده شود آنگاه رب گوجه فرنگی را در دو لیوان آب حل می کنیم و داخل گوشت می ریزیم کمی نمک و فلفل می زنیم بعد شکر و آبلیمو را اضافه می کنیم و می گذاریم گوشت آهسته بجوشد و آبش کشیده شود ، سپس سبزی را به دقت تمیز می کنیم و میشوئیم و ریز خرد می نمائیم و با یکی دو قاشق روغن کمی سرخ می کنیم و مایه گوشت را از روی آتش برمیداریم و سبزی را با گوشت مخلوط می نمائیم (هنگام مخلوط کردن مواد می توان ۲ تا ۳ قاشق زرشک هم اضافه کرد) سپس یک پیمانه برنج را که قبلا جوشانده و آماده کرده بودیم را به این مواد اضافه می کنیم (می شود به این مایع لپه پخته شده هم اضافه کرد در حود یک پیمانه) 

    دلمه برگ مو

    طرز تهیه

    برگ های مو را که باید تازه و جوان باشد انتخاب می کنیم و چوب های ته آن را می گیریم سپس برگها را شسته و در ظرفی می چینیم و مقداری آب به طوری که روی برگها را بگیرد با کمی نمک داخل ظرف می ریزیم و روی آتش میگذاریم تا برگ ها یکی دو جوش بزند و کمی نرم شود ،بعد در صافی میریزیم تا آب آن برود و سرد شود .

    آبلیمو و شکر و کمی نمک و فلفل را مخلوط می کنیم و نصف از این سس را داخل مایه دلمه میریزیم و به هم می زنیم ، سپس مایه را چشیده و مطابق با ذائقه میزان ترشی و شیرینی آن را تنظیم می کنیم، بعد دو تا سه قاشق روغن در ظرف مناسبی میریزیم و دو سه ردیف برگ مو ته ظرف می چینیم و برگها را دوعدد دو عدد داخل هم قرار می دهیم به طوریکه شکاف های آن پوشیده شود ، بعد کمیمایع دلمه وسط برگ میریزیم و اطرلف برگ را روی هم می گذاریم و دلمه را محکم می پیچیم . البته باید دقت کرد که دلمه ها کوچک و ظریف پیچیده شوند بعد دلمه ها را نزدیک هم یعنی بدون فاصله در ظرف روی برگ ها می چینیم و دو سه قاشق روغن آب کرده روی آن می دهیم و یک لیوان آب داخل ظرف دلمه می ریزیم .

    می شود بشقابی کوچکتر از دهانه ظرف را وارونه روی دلمه قرار داد و در ظرف دلمه را بست و ظرف دلمه را روی حرارت ملایم نهاد تا دلمه پخته شود .

    در صورتی که با این مقدار آب دلمه پخته نشد مقداری آب اضافه می نما ئییم و در اواخر طبخ بقیه آبلیمو،نمک،شکر را داخل دلمه می ریزیم و وقتی این سس جذب دلمه شد آن را از روی آتش بر میداریم .

    نکته:باید توجه داشت در صورتی که چاشنی دلمه را زود بزنیم برگ دلمه سفت می شود.

    دلمه برگ مو را می توان بدون شکر تهیه نمود و ممکن است به مایه دلمه آلو یا کمی گوجه سبز هسته گرفته اضافه نمود و لای هر ردیف را کمی گوجه سبز ریخت. سرد و گرم دلمه هر دو مطلوب است و می توان به جای آبلیمو از سرکه هم استفاده نمود.