از شیر مرغ تا جون آدمیزاد

از شیر مرغ تا جون آدمیزاد

مدل لباس ،آرایش،اس ام اس،برنامه وآموزش:موبایل ،کامپیوتر ،نکات خانه داری اخبار فوتبال،ژورنال لباس آرایش عروس و...
از شیر مرغ تا جون آدمیزاد

از شیر مرغ تا جون آدمیزاد

مدل لباس ،آرایش،اس ام اس،برنامه وآموزش:موبایل ،کامپیوتر ،نکات خانه داری اخبار فوتبال،ژورنال لباس آرایش عروس و...

داشتن ابروانی زیبا و فوق العاده

گام اول: همیشه ابروها را به سوی بالا شانه کرده و مرتب کنید تا به طورطبیعی به شکلی قوس دار در بیایند.


گام دوم : مراقب شکل ابرو باشید. ابروها باید از بالای مجرای اشکی شروع و در بالاترین نقطه پشت چشم تیز شده و در گوشه بیرونی چشم پایان یابند. بسیاری از خانم ها اشتباه کرده و مو ها? این قسمت از ابروها را بر می دارند ولی این کار باعث می شود که ابروها اریب شده و شما همیشه به نظر عصبانی و اخمو بیایید.


گام سوم : پوست خود را آماده نمایید. یک تکه پنبه را به تقویت کننده یا منقبض کننده پوست آغشته کرده و به روی ابروها بمالید.



گام چهارم: یک مداد را روی خط خارجی ابرو نگه داشته و ببینید درکجا نقطه اوج ابرو واقع می شود . از نقطه کمان ابرو تا انتهای آن ، ابروی شما باید یا صاف و یا کمی قوس دار برداشته شود. البته این قسمت بستگی به سلیقه خود شما دارد.
» نکته
گام پنجم: موچین را با زاویه 45 درجه نگه داشته و سپس موهای زیر خط ابروها را بردارید. ابروها را در جهت رشد موها بیرون بکشید. سعی کنید از فرم طبیعی ابروی خود تبعیت نمایید نه از تمایلات خود زیرا ابروها? شما در فرم طبیعی زیباتر هستند.


گام ششم: نواحی کم پشت ابرو که خالی به نظر می رسد را با یک مداد تیزشده ابرو پر کنید. مداد را خیلی کم رنگ و سطحی بر روی ابرو بکشید با حرکات سریع روی موهای ابرو حرکت دهید. پودر ابرو ظاهری طبیعی تر به ابروهای شما می دهد. با استفاده از برس ابرو پودرهای روی ابرو را پاک کنید. اگر در کار برداشتن ابرو بی تجربه هستید از ژل های رنگی ابرو نیز می توانید استفاده کنید. روی ابروها را با این ژل با حرکات بالا و پایین بپوشانید. ژلهای اضافی را از روی ابرو پاک کنید و به ابروها شکل دلخواه را بدهید و بگذارید تا خشک شوند.



رنگ ابرو از رنگ مو دو درجه روشن تر است. اگر موهای شما بلوند باشد برعکس 2 درجه تیره تر است

لباس زنانه دی اند جی D&g

لباس زنانه  دی اند جی D&g   

مدل های لباس زنانه و دخترانه دولچه و گابانا یا دی اند جی یا dolce & gabbana یا D&g و هر چی که شما دوست دارین اسمشرو بزارید بسیار در سالهای اخیر پر طرفدار گشته و این سیر سعودی همچنان رو به افزایش است .

لوبیا پلو

لوبیا پلو 

مواد لازم :

ـ برنج ۳ پیمانه

ـ گوشت چرخ شده ۳۰۰ گرم

ـ لوبیا سبز پاک شده ۵/۱ پیمانه

ـ هویج ۳ عدد

ـ لیمو عمانی ۳ عدد

ـ روغن  حیوانی یا زیتون به میزان لازم

ـ زعفران دم کرده یک قاشق غذا خوری

ـ رب گوجه فرنگی ۵/۱ قاشق غذا خوری

ـنمک و زردچوبه به مقدار لازم

ـ پیاز داغ ۲ قاشق غذا خوری

طرز تهیه :

لوبیا را کمی نمک بپزید و هویج را هم بعد از پخته شدن لوبیا به آ ن اضافه کنید هویج مدت پخت زیادی نمی خواهد . گوشت را با روغن کمی تفت دهید وبا اضافه کردن آب و نمک و زرد چوبه بپزیددر ۱۰ دقیقه آخر لیمو عمانی ها را با پوست به تکه هایی ریزخرد کنید وبا رب و کمی روغن به گوشت اضافه کنید .بعداز نرم شدن لیمو عمانی صبر کنید تا کاملا" آب گوشت تبخیر شود و آبی برایش باقی نماند

برنج را به صورت کته وزعفرانی درست کنید .همه شما طرز تهیه کته ویا آبکش را میدانید ولازم به توضیح نیست.

گوشت را با لوبیا و هویج و پیاز داغ مخلوط کنید و روی برنج یا لابه لای برنج بریزید .

زرشک پلو با مرغ

زرشک پلو با مرغ 

مواد لازم :

۱ ـ مرغ یک عدد و نیم

۲ ـ برنج چهارونیم پیمانه

۳ ـ آب برای برنج دانه بلند ۶ پیمانه و برای برنج ایرانی پنج و نیم پیمانه ( برای روش کته )

۴ ـ نمک  و زردچوبه و فلفل سیاه به میزان لازم

۵ ـ روغن زیتون

۶ ـ زعفران دم کرده

۷ ـ زرشک یک الی یک و نیم  پیمانه

۸ ـ خلال بادام ۱ پیمانه

۹ - خلال پسته ۳ الی ۴ قاشق غذا خوری

۱۰ ـ ۳ عدد برگ بو

۱۱ ـ دارچین ۱ الی ۲ قطعه

۱۲ ـ هل ۵ دانه

۱۳ ـ زنجبیل یک قطعه

۱۴ ـ پیاز ۱  عدد درشت

۱۵ ـ کرفس ۱ ساقه کوچک

۱۶ ـ هویج ۱ عدد کوجک

۱۷ ـ سبزیجات معطر

۱۸ ـ روغن حیوانی به میزان لازم

۱۹ـ گلاب ۳ قاشق

۲۰ ـ شکر ۳ الی ۴ قاشق

طرز پختن مرغ :

برای پختن مرغ روشهای مختلفی هست بعضی به روش آب پز و بعضی پس از آبپز کردن مرغ را سرخ میکنند و یا مرغ را در فر میپزند .در هر صورت برای معطر ساختن مرغ بایستی از ادویه جات و سبزیجات استفاده نمود .چه در روش آبپز درون دیگ و یا فر ادویه ها را نکوبیده استفاده کنید تا رنگ مرغ تغییر نکند .

روش پخت مرغ درفر:

مرغ را قطعات دلخواه تقسیم کنید من در اینجا از مرغ بااندازه کوچک استفاده کرده ام ومرغ را از طول به دو نیم کردم و چون از فر استفاده کردم برای اینکه مرغ پس از پختن خشک نشود پوست آن را جدا نکردم . درون ظرف نچسب یا سینی فر و یا ظرف پیرکس کمی روغن بریزید و مرغ را داخل آن بچینید .

پیاز و هویج حلقه حلقه شده و قطعات کرفس وسبزی های معطر را اطراف مرغ در ظرف بریزید ادویه جات (زنجبیل و برگ بو و هل و دارچین ) را هم اضافه کنید . نمک و زردچوبه و فلفل را در کمی آب حل کنید و اطراف مرغ را با آن آغشته کنید.

یک و نیم الی دو لیوان آب کف ظرف بریزید .

ظرف را با فویل بپوشانید .فر را روشن کنید و ظرف را در فر بگذارید به مدت یک ساعت و نیم (۵/۱ ) ساعت با درجه ۲۰۰ درجه سانتی گراد روی پنجره وسط بپزد . وجود فویل باعث جمع شدن بخار آب و حرارت زیاد درون ظرف میشود و مرغ خیلی سریع میپزد نیازی به سوراخ کردن فویل نیست چون هر چه لبه های فویل را هم در اطراف ظرف محصور کنید باز هم منافذی برای خروج بخار آب وجود دارد .  

 پس از این مدت  با کنار زدن فویل از روی مرغ با فرو بردن یک سیخ تمیز چوبی به درون مرغ از پخته شدن آن اطمینان حاصل کنید چون ممکن است مرغی را که برای پخت انتخاب کرده اید درشت باشد و برای پخت به زمان بیشتری نیاز داشته باشد .

وقتی مرغ پخته شد با برس زعفران دم کرده روی آن بزنید و گریل را روشن کنید و سطح رویی مرغ را کمی سوخاری کنید .

طرز پخت برنج :

برای تهیه برنج من طبق معمول از روش کته که هم خوشمزه ترو هم ارزش غذایی بیشتری دارد استفاده کردم ولی بیشتر افراد روش آبکش کردن را بکار میبرندواین روش را میپسندند .

زرشک را با شکر و روغن حیوانی یا کره روی حرارت کمی تفت دهید در حدی که شکر آب شود تفت دادن زیاد موجب خشک شدن زرشک  میشود .

خلال بادام را در زعفران دم کرده و گلاب بخوابانید و روی ظرف برنج بگذارید تا با  حرارت آن نرم شود .

برنج که دم کشید سه الی چهار کفگیر آنرا زعفرانی کنید و زمانی که در دیس میکشید یک کفگیر از برنج سفید و یک کفگیر از برنج زعفرانی و بعد مخلوطی از زرشک و خلال بادام و خلال پسته بریزید و دو باره این کار را انجام دهید تا تمام مواد را در دیس بکشید و بعد مرغها را روی برنج بچینید. اگر به روش من مرغ را دو تکه کرده بودید حتماً برای برش دادن مرغ سر میز غذا قیچی یا کارد استفاده کنید تا مرغ خوب بریده شده و بد منظره نشود.

روش آب پزکردن مرغ:

افرادی که به دلایلی چون رژیم و یا بیماریهای قلبی و چربی خون بالا و...از خوردن چربی پرهیزند میتوانندمرغ را آبپزو باروش زیر تهیه کنند.

لایه زیرین ظرف را با حلقه های پیاز بپوشاندید و قطعات مرغ را روی آن بچینید ادویه هایی که در بالا نوشته بودم به همراه هویج و کرفس و سبزیجات معطردر اطراف مرغ بریزید و با آب کم مرغ را بپزید .سعی کنید این ادویه ها را همیشه در منزل داشته باشید و برای معطر شدن گوشت مرغ و سایر گوشتها علاوه برپیاز و سیر و سبزیجات معطر از این  ادویه ها هم حتماْ استفاده کنید .بعد از پخته شدن مرغ را زعفرانی کنید و با زرشک پلو در دیس بچینید. ادویه های نکوبیده را از ظرف خارج کنید و دوربیندازید .از  آب گوشت و رب و آبلیمویا آب نارنج و دارجین و یا به روشهای دیگری که دوست دارید به یک سس خوشمزه درست کنید وبا زرشک پلو میل کنید واز دستپخت خودتان لذت ببرید  .

حلوای بادام

حلوای بادام 

حلوای بادام

ادامه مطلب 

 

ته دیگ کدو حلوایی

ته دیگ کدو حلوایی 

ته دیگ کدو حلوایی

یک روش دیگر استفاده خوب از کدو حلوایی تهیه ته دیگ آن است این ته دیگ بسیار خوشمزه و راحت تهیه میشود کافی است که پوست کدو راجدا کرده و به قطر یک سانتی متر ببرید و اگر دوست داشتید به شکل های مختلف در آورید و کف قابلمه روغن بریزید و کدو ها را در کف قابلمه بچینیدو برنج را پس از آبکش کردن روی آن بریزید در این تصویر من برنج را به روش کته درست کردم و بعد از اینکه برنج آبش تبخیر شد آن را روی کدو ها ریختم و گذاشتم تا دم کشید اگر میخواهید رنگ کدو حلوایی تیره تر شود قبل از اینکه برنج را بریزید کمی روی حرارت ملایم بگذارید تا کدو کمی سرخ شود و سپس برنج را اضافه کنید.

در ضمن از قابلمه نچسب استفاده کنید تا برنج را پس از پختن در دیس وارونه کنید چون این ته دیگ پس از پختن نرم میشود و موقع جدا کردن ممکن است از هم باز شود ولی با وارونه کردن هم زیباست و هم شکل آن به هم نمی خورد.