از شیر مرغ تا جون آدمیزاد

از شیر مرغ تا جون آدمیزاد

مدل لباس ،آرایش،اس ام اس،برنامه وآموزش:موبایل ،کامپیوتر ،نکات خانه داری اخبار فوتبال،ژورنال لباس آرایش عروس و...
از شیر مرغ تا جون آدمیزاد

از شیر مرغ تا جون آدمیزاد

مدل لباس ،آرایش،اس ام اس،برنامه وآموزش:موبایل ،کامپیوتر ،نکات خانه داری اخبار فوتبال،ژورنال لباس آرایش عروس و...

کته

کته 

کته

مواد لازم

برنج ۱ کیلوگرم

روغن ۱۵۰ گرم

نمک به میزان کافی

طرز تهیه

برای تهیه کته خوب باید از برنج درجه ۱ استفاده نمود.ابتدا برنج را پیمانه می کنیم , برنج را به دقت تمیز می نماییم و با آب نیم گرم به آهستگی و چندین دفعه به طوری که برنج خرد نشود می شوئیم تا آب برنج کاملا زلال شود.

سپس برای هر پیمانه برنجی که در ابتدا پیمانه زدیم، دو پیمانه آب در نظر می گیریم (بهتر است آب نیم گرم باشد) و روی برنج می ریزیم.

یک قاشق نمک داخل آب ریخته و هم می زنیم تا نمک حل شود. آب برنج را می چشیم ، باید نه زیاد شور باشد و نه زیاد بی نمک ،بعد روغن را داخل آب برنج می ریزیم و برنج را روی شعله یا کف فر قرار می دهیم.درب قابلمه یا ظرف برنج را کمی باز می گذاریم تا آب برنج به راحتی تبخیر شود و بعد از تمام شدن آب برنج درب ظرف را بسته و می گذاریم دم بکشد و ته دیگ ببندد.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد