ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |
پختن مارچوبه
مارچوبه را می شود درسته پخت و یا به طول 2 تا 3 انگشت برید و بعد طبخ کرد . سر مارچوبه معمولا لطیف تر از ته آن است. ممکن است سر آنرا بطول 3 انگشت برید و به مصرف تزیینات کنار غذا رسانید , در هر حال برای پختن مارچوبه نیز آب جوش می آوریم و مارچوبه را در آب جوش میریزیم و می گذاریم بپزد بعد آنرا در صافی میریزیم آب آن که رفت با کره و انواع سس به مصرف میرسانیم . ( در صورتیکه مارچوبه کمی سفت و ریشه دار باشد باید ورقه روی آنرا تراشید و از مغز نرم آن استفاده کرد )