ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |
این پودینگ را در صورت امکان می توان با انواع مربا های میوه (بدون شربت) به رنگ های مختلف که در خارج آماده فروش است ، تهیه کرد و یا انواع کمپوت خرد شده را مورد استفاده قرار داد.
موادلازم
میوه های مختلف مربا شده - 250 گرم و یا کمپوت میوه خرد شده - 2 پیمانه (هلو ، آناناس ، موز ، مربای پوست پرتقال و خیار سبز)
شیر - نیم لیتر (دو و نیم پیمانه)
شکر - 200 گرم (1 پیمانه)
زرده تخم مرغ - 7 تا 8 عدد
وانیل - 1 قاشق چایخوری
ژلاتین - 5 ورق (در حدود 15 گرم)
ودینگ میوه
طرز تهیه
زرده تخم مرغ را با شکر و وانیل مخلوط کرده ، با چرخ برقی آنقدر می زنیم که کاملا سفید و کشدار شود . شیر را می جوشانیم و به حالت داغ کم کم روی زرده ریخته ، هم می زنیم تا مخلوط شود. ژلاتین را خرد کرده ، کمی آب جوش روی آن میریزیم ، ظرف ژلاتین را در ظرفی دیگر محتوی آب جوش قرار می دهیم و حرارت را ملایم می کنیم .
ژلاتین را هم می زنیم تا ذرات آن کاملا حل شود و بعد آن را با شیر که کمی سرد شده ، مخلوط می کنیم . مایه را در قالب فلزی کمی گود که متناسب با مواد باشد می ریزیم و در یخچال می گذاریم تا کمی غلیظ و بسته شود. میوه های خرد شده را با آن مخلوط می نما ئیم و هم می زنیم .
دوباره قالب را در یخچال می گذاریم تا کرم کاملا بسته شود . بعد قالب را در ظرف آب نیم گرم قرار می دهیم (آب باید تا لبه قالب برسد) یک لحظه قالب باید در آب نیم گرم بماند ، به طوری که فقط از قالب جدا شود ، ولی آب نشود . دیس گرد قشنگی را روی دهانه قالب می گذاریم و پودینگ را در ظرف برگردانده ، روی آن را با چند تکه کمپوت و مربا تزئین می نما ئیم.