ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |
مواد لازم :
ـ برنج ۳ پیمانه
ـ گوشت چرخ شده ۳۰۰ گرم
ـ لوبیا سبز پاک شده ۵/۱ پیمانه
ـ هویج ۳ عدد
ـ لیمو عمانی ۳ عدد
ـ روغن حیوانی یا زیتون به میزان لازم
ـ زعفران دم کرده یک قاشق غذا خوری
ـ رب گوجه فرنگی ۵/۱ قاشق غذا خوری
ـنمک و زردچوبه به مقدار لازم
ـ پیاز داغ ۲ قاشق غذا خوری
طرز تهیه :
لوبیا را کمی نمک بپزید و هویج را هم بعد از پخته شدن لوبیا به آ ن اضافه کنید هویج مدت پخت زیادی نمی خواهد . گوشت را با روغن کمی تفت دهید وبا اضافه کردن آب و نمک و زرد چوبه بپزیددر ۱۰ دقیقه آخر لیمو عمانی ها را با پوست به تکه هایی ریزخرد کنید وبا رب و کمی روغن به گوشت اضافه کنید .بعداز نرم شدن لیمو عمانی صبر کنید تا کاملا" آب گوشت تبخیر شود و آبی برایش باقی نماند
برنج را به صورت کته وزعفرانی درست کنید .همه شما طرز تهیه کته ویا آبکش را میدانید ولازم به توضیح نیست.
گوشت را با لوبیا و هویج و پیاز داغ مخلوط کنید و روی برنج یا لابه لای برنج بریزید .