ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |
بال مرغ کبابی
طرز تهیه در ادامه مطلب
بال مرغ | ۲ کیلو گرم |
ماست | ۲۰۰ گرم |
پیاز بزرگ و رنده شده | ۱ عدد |
روغن زیتون | ۱/۴ لیوان |
پودر سیر | ۱ قاشق چای خوری |
لیمو ترش | ۲ عدد |
زعفران | به میزان لازم |
نمک | به میزان لازم |
عسل | ۲ قاشق غذا خوری |
ادویه تندورى | ۲ قاشق غذا خوری |
ادویه شان مخصوص مرغ کبابى | ۱/۲ بسته |
طرز تهیه بال مرغ کبابى به سبک مالزى :
همه مواد را درون یک کاسه ریخته وخوب هم بزنید، سپس بالهاى مرغ را تمیز
شسته و درون مواد که از قبل آماده کرده اید بریزید و خوب مخلوط کنید بعد
بگذارید به مدت دو ساعت داخل یخچال بماند .
فر را با بالاترین درجه آن گرم کنید بعد مرغ ها را درون ظرف نسوز که از قبل
کمى چرب کرده اید بچینید سپس حرارت فر را کم کنید تا ۱۸۰ درجه سانتیگراد و
به مدت یک ساعت بگذارید بپزد .
( بالهاى مرغ را تمیز شسته )
( همه مواد را درون یک کاسه ریخته )
( و خوب هم بزنید )
سپس بالهاى مرغ را تمیز شسته و درون مواد که از قبل آماده کرده اید بریزید و
خوب مخلوط کنید بعد بگذارید به مدت دو ساعت داخل یخچال بماند .
فر را با بالاترین درجه آن گرم کنید بعد مرغ ها را درون ظرف نسوز که از قبل
کمى چرب کرده اید بچینید سپس حرارت فر را کم کنید تا ۱۸۰ درجه سانتیگراد و
به مدت یک ساعت بگذارید بپزد .