از شیر مرغ تا جون آدمیزاد

از شیر مرغ تا جون آدمیزاد

مدل لباس ،آرایش،اس ام اس،برنامه وآموزش:موبایل ،کامپیوتر ،نکات خانه داری اخبار فوتبال،ژورنال لباس آرایش عروس و...
از شیر مرغ تا جون آدمیزاد

از شیر مرغ تا جون آدمیزاد

مدل لباس ،آرایش،اس ام اس،برنامه وآموزش:موبایل ،کامپیوتر ،نکات خانه داری اخبار فوتبال،ژورنال لباس آرایش عروس و...

سوپ مجلسی

سوپ مجلسی


سوپ مجلسی

مواد لازم برای چهار نفر :


هویج نگینی ریز خرد شده --------------------- ۲۰۰ گرم

سیب زمینی نگینی ریز خرد شده ------------ ۱۵۰ گرم

نخود فرنگی ------------------------------------ ۱۰۰ گرم

دانه ذرت --------------------------------------- ۵۰ گرم

آب مرغ ---------------------------------------- ۳ لیوان

رشته سوپ ( فرنگی ) ----------------------- ۱۵۰ گرم

گوجه فرنگی* --------------------------------- ۴-۵ عدد بزرگ

نمک ، فلفل ، آبلیمو تازه --------------------- به مقدار لازم

جعفری و گشنیز خرد شده ------------------ یک استکان

 

طرز تهیه :

ابتدا هویچ ها و دانه های ذرت را در آب مرغ در حال جوشیدن بریزید ، بعد از ۱۵ دقیقه سیب زمینی و نخود فرنگی را به سوپ اضافه کنید .

گوجه فرنگی ها را پوست بگیرید ، کاملا ریز و یک دست خرد کنید و در مقداد خیلی کم روغن سرخ کنید بعد از اینکه کاملا سرخ شد به مواد بالا اضافه کنید . بعد از اینکه مواد جوشید ، شعله گاز را ملایم کنید تا کم کم جا بیفتد . ( در صورتی که به جای گوجه فرنگی از رب گوجه استفاده میکنید دو قاشق غذا خوری رب گوجه را در مقدار کمی روغن سرخ کنید و به مواد اضافه کنید . که در این صورت از مقدار نمک کمتری نیز استفاده میشود . ولی توصیه میشود سعی کنید به جای رب کلا در همه غذاها از گوجه فرنگی تازه استفاده کنید )

وقتی سوپ تقریبا پخته شد ، رشته را کم کم به مواد اضافه کنید و جوری هم بزنید که رشته ها خرد نشوند . این کار را موقعی انجام دهید که تقریبا ۱۰-۱۵ دقیقه به کامل شدن مرحله پخت مانده باشد .

وقتی رشته کمی نرم تر شد ( اصطلاحا خودش را ول کرد ) دو سوم جعفری و گشنیز خرد شده را به سوپ اضافه کنید و سعی کنید کمتر هم بزنید .

وقتی سوپ حاضر شد ، قبل از کشیدن در ظرف مناسب ، مقدار نمک و فلفل را اندازه کنید و بعد آبلیموی تازه را به مقدار دلخواد به سوپ بیفزائید . و بعد از یک الی دو دقیقه سوپ را از روی حرارت بردارید و در ظرف مناسب سرو کنید و مقدار باقی مانده جعفری و گشنیز را روی سوپ بریزید .

* غلظت سوپ بستگی به ذائقه شما دارد . اگر سوپ خیلی غلیظ بود یک تا دو لیوان آب جوش در اواسط پخت به سوپ اضافه کنید .

** در این سوپ میتوانید از تکه های کوچک و یه اندازه مرغ پخته بدون استخوان هم استفاده کنید .

*** برای زیبا تر شدن ظاهر سوپ ، میتوانید یک عدد هویچ و نیمی از یک سیب زمینی را با قالب های کوچک شیرینی های نخود چی قالب بزنید 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد