ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |
مواد لازم برای 8 تا 10 نفر خمیر پیتزا را دو تا سه برابر آماده می نمائیم(خمیر بستگی به کلفتی نان پیتزا دارد) فلفل دلمه قرمز خلال شده - 2 تا 3 عدد ژامبون - 500 گرم قارچ خرد شده - 500 گرم کره - 50 گرم سس پیتزا - 2 لیوان پنیر پیتزا به مقدار لازم پیتزاژامبون با فلفل دلمه طرز تهیه فلفل
دلمه قرمز و ژامبون و قارچ خرد شده را با کره سرخ می نمائیم . دو لیوان سس
پیتزا را با این مواد مخلوط نموده ، خمیر را در سینی باز می نمائیم و مواد
آماده شده را داخل خمیر می ریزیم و روی آن را با پنیر پیتزا می پوشانیم و
مانند پیتزای پیاز طبخ می نمائیم.