ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |
آموزش فلافل لبنانی
مواد لازم:
باقلای خشک | ۳۸۰ گرم |
نخود | ۳۸۰ گرم |
سیر کوبیده | ۲ حبه درشت |
پیاز( ریز خرد شده) | یک عدد درشت |
پیازچه( ریز خرد شده) | ۴ عدد بزرگ |
فلفل سبز قلمی تند | یک عدد( ریز خرد شود) |
بیکینگ پودر | یک قاشق غذاخوری |
آرد | ۳ قاشق غذاخوری |
جعفری خرد شده | یک فنجان |
پودر تخم گشنیز | یک قاشق مرباخوری |
پودر زیره سبز | ۵/۱ قاشق مرباخوری |
نمک و فلفل | به اندازه لازم |
روغن برای سرخ کردن فلافل | به اندازه لازم |
طرز تهیه:
باقلا و نخود را از قبل خیس می کنیم. باقلا و نخودهای خیس خورده را پوست می کنیم و با گوشت کوب یا خردکن برقی به طور کامل خرد می کنیم. سپس سیر، پیاز، پیازچه و بقیه مواد را اضافه کرده و دوباره له می کنیم تا نرم شود و می گذاریم یک ساعت بماند.
در آخر گلوله هایی به اندازه گردو از مخلوط این مواد بر می داریم و به صورت شامی های گردی در می آوریم. آن گاه در یک سینی می چینیم و می گذاریم یک ربع دیگر بماند. سپس در روغن فراوان سرخ می کنیم تا طلایی شود