ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |
بقیه در ادامه مطلب
آویشن گیاهی کوهستانی و معطر است که تنوع زیادی دارد. این گیاه دارای طبیعتی گرم و خشک است و از آن معمولاً به عنوان ادویه برای طعم دارکردن انواع غذاها مانند پیتزا، ماکارونی، لازانیا و بعضی خوراکها استفاده می کنند.
این گیاه در کشور ما معمولاً به صورت خشک شده و پودر مورد استفاده قرار می گیرد ولی در کشورهای دیگر علاوه بر پودر آن، نوع تازهاش را نیز در غذا مصرف می کنند زیرا آویشن تازه عطر و بوی بیشتری نسبت به نوع خشک آن دارد.
- آویشن برای تقویت اعصاب، درمان افسردگی، خستگی و بیخوابی مفید بوده و همچنین نشاط آور است.
- آویشن خاصیت ضد میکروبی، ضد قارچی و ضد انگلی دارد و این به جهت وجود ماده تیمون در آن است ولی با توجه به اینکه تیمون خاصیت سمی نیز دارد، در مصرف آویشن زیاده روی نکنید.
- مصرف آویشن به صورت جوشانده برای رفع تنگی نفس، برونشیت، سرفه، نفخ شکم ، سوءهاضمه، آسم ، سیاهسرفه، سرگیجه، سردرد و زکام توصیه می شود، برای این منظور 10 گرم آویشن را در یک لیتر آب ریخته و جوشانده آن را در طول روز میل کنید.
- اگر از درد مفاصل ، نقرس، ورم مفاصل و درد سیاتیک در رنج هستید نیز آویشن بخورید.
- بعضیها معتقدند مالیدن جوشانده آویشن روی سر از ریزش موی سر جلوگیری می کند.
انرژی 8/0کیلو کالری
هیدرات کربن 0.02گرم
پروتئین 0.04گرم
چربی 0.01گرم
فیبر 0.01گرم
منبع: روزنامه همشهری
با سلام وبلاگ مفیدی داری خوش حال میشم به سیستم تبادل لینک ما بیای و لینکت رو ثبت کنی
با تشکر