ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |
سالادجو برای کاهش یبوست دوران بارداری
ذرت و لوبیای داخل این سالاد بیش از ۱۳ گرم فیبر دارد و برای بهبود یبوست دوران بارداری بسیار مفید است.
بقیه در ادامه مطلب
همچنین دانه های ذرت دارای لوتئین بوده و برای رشد چشم جنین بسیار مهم است و گوجه فرنگی منبع بزرگ از ویتامین ث است.
مواد لازم برای دسر :
پوست لیمو ترش رنده شده | یک قاشق چایخوری |
آب لیمو ترش | ۶ قاشق سوپخوری |
پوست لیمو شیرین رنده شده | یک دوم قاشق چایخوری |
آب لیمو شیرین | ۲ قاشق غذاخوری |
فلفل کبابی خورد شده | ۲ قاشق چایخوری |
روغن هسته انگور | ۲ قاشق غذاخوری |
گشنیز خورد شده | یک دوم قاشق غذاخوری |
نعنا خورد شده | ۱ قاشق چایخوری |
عسل | یک دوم قاشق چایخوری |
نمک تصفیه شده | یک دوم قاشق چایخوری |
مواد لازم برای سالاد جوجه :
ذرت پوست کنده شده | ۴ عدد |
گوجه فرنگی مینیاتوری دو نیم شده | ۲۵۰ گرم |
لوبیا قرمز خیس شده و خشک شده | ۱۰۰ گرم |
سینه مرغ خور شده و کباب شده | ۲ فنجان |
مغز کاهو | ۲ فنجان |
طرز تهیه :
در داخل یک کاسه، تمام مواد لازم جهت تهیه دسر را ریخته و با هم مخلوط می کنیم.
سپس ذرتها را در داخل یک قابلمه ریخته و روی آنها را آب می ریزیم تا جائیکه
روی ذرتها را بگیرد. ذرتها را با شعله بالا روی حرارت قرار دهید تا بجوشد
و به مدت ۲ تا ۴ دقیقه اجازه بدهید تا بپزد. ذرتها باید نرم شود. ذرتها را
از آب خارج کنید و اجازه دهید تا آب آنها برود.
با استفاده از یک چاقو تیز، ذرتها را از داخل چوب خارج کرده و داخل یک
کاسه می ریزیم. سپس لوبیا و مرغ و نیمی از دسر را به آن اضافه می کنیم.
آنها را با استفاده از قاشق مخلوط می کنیم . سپس گوجه فرنگی های مینیاتوری
را به آن اضافه کرده و مجدد تمام مواد را مخلوط می کنیم.
میزان مواد مغذی که در این غذا وجود دارد :
کالری : ۴۵۸
پروتئین : ۳۶ گرم
کربوهیدرات : ۶۸ گرم
چربی اشباع شده : ۸ گرم
کلسیم : ۷۲ میلی گرم
آهن : ۳٫۹ میلی گرم
فولیت : ۲۶۴ میکروگرم
فیبر : ۱۳ گرم