ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |
فواید پیاز،خواص پیاز،خواص دارویی پیاز
قدیمی ها در مورد پیاز این گونه میگفتند که هر جا که پیاز را قرار بدهید آلودگی ها را جذب خود میکند.حتی بر این باور بودند که پیازی را که در داخل یخچال نگهداری میکنید دیگر مصرف نکنید چون تمام آلودگی های معلق در فضای یخچال را به خود جذب کرده است.
پیاز خام برای رفع ناراحتیهای ناشی از آشامیدن آبهای مختلف در هنگام مسافرت و جلوگیری از ناراحتیهای ناشی از هوای آلوده، مفید است.
بقیه در ادامه مطلب
پیاز دارای مقادیر زیادی ویتامین c، فیبر، پتاسیم، منگنز، فسفر، ویتامین B6 و مس است. بنابراین پیاز خام برای رفع ناراحتیهای ناشی از آشامیدن آبهای مختلف در هنگام مسافرت و جلوگیری از ناراحتیهای ناشی از هوای آلوده، مفید است.
همچنین پیاز برای پوست، موهای سر، کلیهها و مثانه مفید است و علاوه بر اینکه محرک قلب است، باکتری کش است و سنگ کلیه را خرد می کند .
کلسیم پیاز،دندانها و استخوانها را تقویت می کند و از نرمی استخوان جلوگیری می کند. در واقع پیاز لثه ها را محکم می کند .
مصرف پیاز خام در روز خستگی را برطرف می نماید و اعصاب را تسکین می بخشد بنابراین پیاز موجب کم شدن فشار خون شده و مصرف آن برای درمان نارسایی رگ های خونی سالمندان توصیه می شود.
همچنین برای افرادی که دچار بی خوابی هستند، مفید است و در صورت مصرف زودتر خواب به سراغ آنها خواهد آمد.
باید توجه کرد که هضم پوست های نازکی که ورق پیاز را پوشانده خیلی دشوار است و باید هنگام مصرف آن را جدا کرد با این حال پیاز اشتها آور و کاهش دهنده ناراحتیهای مربوط به نفخ شکم و برای اشخاص مبتلا به بیماری دیابت مضر نیست.
منبع: سیمرغ