ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |
پتاژ جو یا برنج با مایکروفر
آرد جو : ۲ قاشق سوپخوری
آب گوشت : ۰.۲۵ لیتر
شیر هموژنیزه : ۰.۲۵ لیتر
خامه : ۵۰ گرم
جعفری ساطوری شده : ۲ قاشق سوپخوری
کره : ۲۵ گرم
فلفل : قدری
نمک : قدری
کره
را در یک ظرف کوچک ریخته و به مدت ۳۰ ثانیه در مایکروفر با قدرت ۱۰۰% قرار
دهید سپس آرد را به آن اضافه کنید و یک دقیقه با قدرت ۱۰۰% داخل مایکروفر
قرار دهید. ظرف را بیرون آورده و مواد آن را با مقداری از آب گوشت خوب حل
کنید تا کاملاً صاف شود سپس آن را داخل یک ظرف گود ریخته همه آب گوشت یا
مرغ و شیر را به آن اضافه کنید و به مدت ۸-۵ دقیقه با قدرت ۱۰۰% داخل
مایکروفر قرار دهید. (در این فاصله مایه را ۲ الی ۳ بار خوب هم بزنید).
خامه و جعفری را نیز در آخرین لحظه اضافه کرده و آن را هم بزنید.