ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |
پتاژ آرتیشو
مواد لازم :
آرتیشوک 4 عدد
آب گوشت 5 فنجان
آرد سفید 2 قاشق سوپخوری
کره 50 گرم
شیر هموژنیزه 1 فنجان
زرده تخم مرغ 3 عدد
خامه 75 گرم
نمک قدری
طرز تهیه :
در ظرفی آب میریزیم و میگذاریم جوش بیاید , آرتیشوها را میشوئیم و در آب جوش با کمی نمک میریزیم و میگذاریم بپزد هر وقت برگ آرتیشو بآسانی کنده شد آرتیشوها پخته شده است , بعد آرتیشو ها را در صافی میریزیم و برگهای آنرا می کنیم و ته آرتیشو را که قلب آرتیشو نامیده میشود بر میداریم و تیغهای کوچک روی آنرا گرفته آرتیشو را از دستگاه یا صافی رد می کنیم , آرد را با کره کمی سرخ میکنیم تا طلائی شود , آب گوشت را کم کم روی آرد سرخ شده میریزیم و بهم میزنیم تا مایه جوش بیاید , شیر را با آرتیشوی آماده مخلوط میکنیم و داخل مایه میریزیم و میگذاریم چند جوش بزند و کمی غلیظ شود , بعد کمی نمک اضافه میکنیم و زرده تخم مرغ را می زنیم و کم کم داخل پتاژ میریزیم , بعد از یک جوش پتاژ را در سوپخوری میریزیم و خامه را روی آن میدهیم ممکن است کمی نان خشک تست شده کوچک , کوچک نیز داخل سوپخوری بریزیم , ممکن است ته آرتیشو را بعد از پختن و تیغ گرفتن ریز خرد کنیم و بدون چرخ کردن داخل سوپ بریزیم .