از شیر مرغ تا جون آدمیزاد

از شیر مرغ تا جون آدمیزاد

مدل لباس ،آرایش،اس ام اس،برنامه وآموزش:موبایل ،کامپیوتر ،نکات خانه داری اخبار فوتبال،ژورنال لباس آرایش عروس و...
از شیر مرغ تا جون آدمیزاد

از شیر مرغ تا جون آدمیزاد

مدل لباس ،آرایش،اس ام اس،برنامه وآموزش:موبایل ،کامپیوتر ،نکات خانه داری اخبار فوتبال،ژورنال لباس آرایش عروس و...

پتاژ آرتیشو

پتاژ آرتیشو

پتاژ آرتیشو

مواد لازم :   

آرتیشوک  4 عدد
آب گوشت  5 فنجان
آرد سفید  2 قاشق سوپخوری
کره  50 گرم
شیر هموژنیزه  1 فنجان
زرده تخم مرغ  3 عدد
خامه  75 گرم
نمک  قدری

طرز تهیه :

در ظرفی آب میریزیم و میگذاریم جوش بیاید , آرتیشوها را میشوئیم و در آب جوش با کمی نمک میریزیم و میگذاریم بپزد هر وقت برگ آرتیشو بآسانی کنده شد آرتیشوها پخته شده است , بعد آرتیشو ها را در صافی میریزیم و برگهای آنرا می کنیم و ته آرتیشو را که قلب آرتیشو نامیده میشود بر میداریم و تیغهای کوچک روی آنرا گرفته آرتیشو را از دستگاه یا صافی رد می کنیم , آرد را با کره کمی سرخ میکنیم تا طلائی شود , آب گوشت را کم کم روی آرد سرخ شده میریزیم و بهم میزنیم تا مایه جوش بیاید , شیر را با آرتیشوی آماده مخلوط میکنیم و داخل مایه میریزیم و میگذاریم چند جوش بزند و کمی غلیظ شود , بعد کمی نمک اضافه میکنیم و زرده تخم مرغ را می زنیم و کم کم داخل پتاژ میریزیم , بعد از یک جوش پتاژ را در سوپخوری میریزیم و خامه را روی آن میدهیم ممکن است کمی نان خشک تست شده کوچک , کوچک نیز داخل سوپخوری بریزیم , ممکن است ته آرتیشو را بعد از پختن و تیغ گرفتن ریز خرد کنیم و بدون چرخ کردن داخل سوپ بریزیم .

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد