ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |
پتاژ آرد جو
مواد لازم :
آرد جو 4 قاشق سوپخوری
آب گوشت 5 فنجان
شیر هموژنیزه 5 فنجان
خامه 50 گرم
کره 50 گرم
فلفل قدری
نمک قدری
طرز تهیه :
آب گوشت و دو لیوان از شیر را مخلوط میکنیم و میجوشانیم , بعد آرد را در بقیه شیر حل مینمائیم و حرارت زیر آب گوشت را ملایم میکنیم و آرد حل شده را کم کم بآب گوشت می افزائیم و بهم میزنیم تا آرد گلوله نشود , بعد میگذاریم پتاژ آهسته بجوشد و کمی غلیظ شود و باندازه کافی نمک و فلفل بآن میزنیم , ممکن است داخل سوپخوری کمی نان تست شده کوچک بگذاریم و پتاژ را روی آن بریزیم و خامه یا کره را بآن اضافه کنیم .