ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |
پتاژ عدس
مواد لازم :
عدس 250 گرم
آب گوشت 1 لیتر
لوبیا سبز 3 قاشق سوپخوری
هندوانه 3 قاشق سوپخوری
نخود فرنگی 3 قاشق سوپخوری
شلغم 3 قاشق سوپخوری
کره 25 گرم
خامه 25 گرم
جعفری ساطوری شده قدری
ترخون قدری
فلفل قدری
نمک قدری
طرز تهیه :
بهتر است عدس را قبلا خیس کنیم که زودتر بپزد و بعد
آنرا با مقداری آب و کمی نمک میگذاریم خوب بپزد , بعد از صافی یا دستگاه
مخصوص رد میکنیم که پوست آن گرفته شود آنگاه آب گوشت را با عدس صاف کرده
مخلوط و در صورتیکه مایه خیلی غلیظ باشد کمی آب گرم اضافه میکنیم و سپس
هویج و نخود و لوبیا سبز و شلغم خرد شده را داخل پتاژ می نمائیم و میگذاریم
سبزیها بپزد بعد پتاژ را در ظرف میریزیم خامه یا کره به آن اضافه میکنیم و
جعفری یا ترخان خرد شده روی آن میپاشیم .
می توانیم سبزیهای خرد شده را در آن نریزیم فقط کمی گل پر یا جعفری خرد شده موقع ریختن در سوپخوری به آن اضافه کنیم .