ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |
آش گوجه
مواد لازم
سبزی آش یک کیلوگرم
آب گوجهفرنگی شش پیمانه
لوبیاچیتی پختهشده یک پیمانه
فلفل دلمهای و هویج نگینیشده از هر کئدام نصف پیمانه
آبغوره 1/4 پیمانه
سیر داغ دو قاشق غذاخوری
روغن مایع سه قاشق غذاخوری
فلفل سیاه، قرمز، نمک و زردچوبه و رشته آش به میزان لازم
آش گوجه
طرز تهیه
سبزی، آب گوجهفرنگی، دو لیوان آب، هویج و فلفل دلمهای را به همراه روغن میپزیم. در هنگام پخت فلفل، نمک و زردچوبه را اضافه کرده و سیر داغ و لوبیا چیتی را نیز میافزاییم.
در اواخر پخت رشته را نیز افزوده و هنگام خاموش کردن آبغوره را میریزیم. این آش کمی تند بوده و در هر استان به سبک خودشان پخته میشود. در صورت تمایل میتوان از عدس، نخود، پیاز و نعنا داغ استفاده کرد.