ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |
مواد لازم گوشت سفید ران که به شکل لوله است - 1 قطعه در حدود 1.5 کیلوگرم مغز پسته - 100 گرم پیاز متوسط - 2 عدد هویج متوسط - 2 عدد سیر - 2 تا 3 عدد نعناع و ترخان - 1 دسته کوچک کره - 75 گرم نمک و فلفل به قدر کافی گوشت
سفید ران ، قسمتی از ران گوساله به طور مشخص به راحتی از سایر قسمت ها جدا
می شود. گوشتی است به شکل لوله و سفید و بسیار نرم که خیلی زود،حتی بدون
ریختن آب پخته شده و خیلی نازک به شکل حلقه های منظم بریده می شود. طرز تهیه سطح
گوشت را با نوک کارد تیزی چند سوراخ عمیق می کنیم و در هر سوراخ یک عدد
پسته قرار می دهیم . کره را در ظرف مناسبی ریخته روی حرارت ملایم قرار می
دهیم تا آب شود. گوشت را در ظرف قرار می دهیم ، در
ظرف را می بندیم .گاهی گوشت را زیر و رو میکنیم تا اطراف گوشت سرخ شود.
بعد نصف لیوان آب و پیاز خرد کرده و هویج و دسته سبزی های معطر را در ظرف
کنار گوشت می ریزیم.