از شیر مرغ تا جون آدمیزاد

از شیر مرغ تا جون آدمیزاد

مدل لباس ،آرایش،اس ام اس،برنامه وآموزش:موبایل ،کامپیوتر ،نکات خانه داری اخبار فوتبال،ژورنال لباس آرایش عروس و...
از شیر مرغ تا جون آدمیزاد

از شیر مرغ تا جون آدمیزاد

مدل لباس ،آرایش،اس ام اس،برنامه وآموزش:موبایل ،کامپیوتر ،نکات خانه داری اخبار فوتبال،ژورنال لباس آرایش عروس و...

مشکلات پوستی نوزادان

مشکلات پوستی نوزادان
پوست نوزادان بسیار ظریف و لطیف است و هیچ چیز مثل کهیر ناشی از پوشک و سایر مشکلات پوستی باعث کج خلقی آنها نمی شود.بسیاری از نوزدان مستعد ناراحتی های پوستی به خصوص در اولین ماه های پس از تولد هستند.در ادامه مطلب به بعضی از این مشکلات پوستی و شیوه درمان آنها اشاره می کنیم.

کهیر نوزادان


بقیه در ادامه مطلب

 

ادامه مطلب ...

دانستنی های ازگیل

دانستنی های ازگیل


نام ترکی من ازگیل است در گیلکیبه من کنوس میگویند . در شناسنامه ایرانی من شهرتم را طبری و در شناسامه ژزمانی قید کرده اند و در کتب گیاه شناسی قدیم ازگیل را زعرور کبیر دانسته اند و کنوس طبری خوانده اند . زادگاه اولیه ازگیل ایرانی و نواحی معتدل آسیا و اروپا است . در بیشتر خواص بازالزالک یکسان است ، دارای ویتامین «آ» به صورت جوهر هویج و ویتامین های «ت» و «ث» سرشار از تانن بوده ، میوه و برگ ازگیل به عنوان قابض و رفع التهاب امعاء توصیه و تجویز شده است.


بقیه در ادامه مطلب

  ادامه مطلب ...

انواع چای و اثرات درمانی آن

1 - چای سیاه، بیشترین نوع تجاری چای بوده که به فاصله کوتاهی پس از چیده شدن، در طی مراحل خشک شدن و نگهداری دچار اکسیداسیون آنزیمی ( تخمیر ) می‌شود . موادی بنام کاتشین (Catechin) و پلی فنولهای موجود در برگ‌های چای تبدیل به ترکیبات قهوه‌ای یا قرمزی بنام تئوفلاوین و تئوروبیجین می‌شوند که موجب می‌شوند چای دم کرده به رنگ سیاه درآید.

2 - چای الانگ (Olang) که به رنگ قرمز یا زرد است و با تخمیر نسبی بدست می‌آید.

 3 - چای سبز که دچار تخمیر نمی‌شود و بلافاصله بعد از چیدن از اکسیداسیون کاتشین محافظت می‌شود که اکثر فوائد درمانی چای را به آن نسبت می‌دهند. مطالعه ای تازه در ژاپن نشان می دهد که نوشیدن چای سبز می تواند خطر مرگ در اثر ابتلا به طیفی از بیماری ها را به میزان قابل توجهی کاهش دهد. محققان با بررسی اطلاعات پزشکی بیش از 40 هزار نفر دریافتند که چای سبز خطر مرگ در اثر بیماری قلبی را بیش از 25 درصد کاهش می دهد.
 اما متخصصان قلب در بریتانیا می گویند که این فواید ممکن است ناشی از رژیم غذایی ژاپنی ها در کل باشد چرا که غذاهایی که مردم این کشور عادت به مصرف آنها دارند از غذاهای رایج در غرب سالم تر است. نتایج این تحقیق در نشریه انجمن پزشکی آمریکا چاپ شده است.


 صرفنظر از آب، چای پرمصرف ترین نوشیدنی در جهان است و هرساله سه میلیارد کیلوگرم چای در جهان تولید می شود. مطالعات انجام شده در آزمایشگاه ها و به روی حیوانات نشان داده است که به خصوص چای سبز (در مقایسه با چای تیره) دارای فواید زیادی برای سلامتی است.
 • بیشترین بهره برای زنان در این مطالعه که در سال 1994 آغاز شد محققان دانشگاه توهوکو فواید احتمالی چای سبز برای انسان را بررسی کردند. آنها اطلاعات مربوط به 40 هزار و 530 فرد سالم 40 تا 79 ساله اهل شمال ژاپن، جایی که چای سبز مصرف زیادی دارد، را بررسی و تحلیل کردند. در حدود 80 درصد مردم این منطقه چای سبز می نوشند به طوری که بیش از نیمی از آنها روزانه سه فنجان یا بیشتر از آن مصرف می کنند. اطلاعات مربوط به این افراد برای مدت 11 سال (1995 تا 2005) دنبال شد. در پایان این دوره 4 هزار و 209 نفر از آنها به دلایل گوناگون درگذشته بودند.
 پژوهشگران همچنین داده های جمع آوری شده در طول 7 سال ( 1995 تا 2001 ) را بررسی کردند تا مرگ و میر در اثر علل مشخص را بررسی کنند. در این دوره هفت ساله، 892 نفر از بیماری قلب و 1134 نفر در اثر سرطان درگذشتند. در طول مطالعه 11 ساله، نرخ مرگ در اثر کلیه عوامل، برای کسانی که روزانه 5 فنجان یا بیشتر چای سبز نوشیده بودند در مقایسه با کسانی که یک فنجان یا کمتر نوشیده بودند 16 درصد کمتر بود. مطالعه 7 ساله برای کشف علل خاص مرگ و میر نیز نشان داد که خطر مرگ در اثر بیماری قلبی برای گروهی که 5 فنجان یا بیشتر چای سبز می نوشند ، 26 درصد کمتر بود. ولی هیچ رابطه قابل توجهی میان مصرف چای سبز و مرگ در اثر سرطان مشاهده نشد.

 در سراسر این مطالعه فواید چای سبز ظاهرا برای زنان بیشتر بود. زنانی که روزانه پنج فنجان یا بیشتر چای سبز می نوشیدند - در مقایسه با کسانی که یک فنجان یا کمتر مصرف می کردند - 31 درصد کمتر با خطر مرگ در اثر بیماری قلبی روبرو بودند. اما این مطالعه رابطه ای میان مصرف چای سیاه یا اولانگ و کاهش خطر مرگ در اثر بیماری قلبی نیافت.

 • ‘ آمار پایین بیماری ’ دکتر شینیچی کوریاما، که این مطالعه تحت سرپرستی او انجام شد، گفت: “مهمترین یافته این است که چای سبز ممکن است عمر افراد را از طریق کاهش خطر بیماری قلبی افزایش دهد.” اما الن میسون، پرستار قلب در بنیاد قلب بریتانیا، گفت که رژیم غذایی ژاپنی ها در مجموع خیلی سالم است و این یافته ها ممکن است در مورد کسانی که به سبک غربی غذا می خورند صادق نباشد. وی گفت: “آمار بیماری قلبی در ژاپن هم اکنون یکی از کمترین ها در جهان است و تصور می شود رژیم غذایی ژاپنی ها نقشی عمده در پایین نگاه داشتن آن بازی می کند.” وی با اشاره به اینکه چربی اشباع شده در غذاهای رایج در بریتانیا بیشتر از ژاپن است، ابراز تردید کرد که نوشیدن همان مقدار چای سبز در بریتانیا تاثیری عمده بر نرخ ابتلا به بیماری قلبی داشته باشد.
 قدمت استفاده از چای به بیش از 500000 سال قبل میرسد. شواهد گیاهشناسی نشان می‌دهند که هند، چین، برمه و تایلند خاستگاه چای می‌باشند . به نظر میرسد کلمه انگلیسی Tea از کلمه مالاکائی “ teh ” یا کلمه چینی “ t ’e ” گرفته شده باشد. اصطلاح چینی “ Ch’a ” منشاء نامگذاری چای در سایر زبانها می‌باشد .

هلندی‌ها و پرتغالی‌ها که اولین وارد کننده‌های اصلی چای بودند احتمالاً این نام‌ها را به کشورهای اروپایی و خاورمیانه معرفی نمودند. چای دارای بهترین کیفیت از جوانه‌های تازه شامل دو یا سه برگ اول بعلاوه شکوفه‌های در حال رشد بدست می‌آید چای با کیفیت پائین که در تهیه چای فوری و brick tea به کار می‌رود از برگ‌های پائین ساقه حاصل می‌شود. *از چای سبز در طب سنتی هند به عنوان نشاط‌آور ضعیف، محرک ،‌ مدر و قابض و در طب سنتی چین بعنوان قابض، تقویت کننده قلب، محرک سیستم عصبی مرکزی و مدر استفاده شده است. سایر کاربردهای سنتی آن در درمان نفخ،‌ تنظیم درجه حرارت بدن، تسریع هضم و بهبود روندهای تفکر بوده است.

 نتایج مطالعات بالینی

• بیماریهای قلبی- عروقی: بین محتوی فلاونوئید رژیم غذایی و کاهش خطر بیماری قلبی ارتباط مثبت قوی وجود دارد. موادی مانند چای، پیاز و سیب حاوی فلاونوئید هستند. همچنین مصرف کنندگان چای سیاه فشار خون سیستولی کمتری دارند.
• اختلال عملکرد مغزی :
خاصیت ضد اکسیداسیون پلی فنولهای چای سبز ممکن است در اختلالات مغزی یک اثر محافظتی داشته باشد.
• اختلالات چربی:
چای معمولاً موجب کاهش چربیهای خون می‌شود اما در همه مطالعات نتایج یکسانی حاصل نشده است.
• اختلالات کلیوی:
پلی فنولهای موجود در چای سبز عملکرد کلیه را در بیماران مبتلا به نارسایی مزمن کلیه بهبود می‌بخشند.
• سرطان:
در ژاپن خوردن حداقل 10 فنجان چای در روز با کاهش خطر سرطان معده همراه بوده است. همچنین مطالعات مختلفی در ارتباط با تأثیر مثبت چای در پیشگیری از سرطان لوزالمعده، روده بزرگ، ریه و رحم انجام شده است.
• پوسیدگی دندان:
عصاره برگ چای سبز دارای اثرات ضد میکروبی است و از ایجاد پلاک و پوسیدگی دندان جلوگیری می‌کند.
• کاهش وزن:
پلی فنولهای چای سبز فعالیت آمیلاز بزاق ( آنزیم تجزیه کننده قندها ) را مهار می‌کند. جالب است بدانید که چای بدون داشتن عوارض خطرناک داروهای کاهنده وزن میتواند موجب کاهش وزن، اندازه دور کمر و تری گلیسرید خون مبتلایان به چاقی شود.

 موارد منع مصرف: اعتقاد بر آنست که قبل و بعد از دریافت فرآورده‌های آهن و در شیرخواران نباید از چای سبز یا ترکیبات پلی فنول آن استفاده نمود. شواهد موجود حاکی از آنست که مقادیر بیش از 250 میلی لیتر در روز با سوخت و ساز آهن تداخل نموده و موجب کم خونی می‌شود. شواهدی مبنی بر منع مصرف در حاملگی وجود ندارد با اینحال باید با پزشک مشورت نمود. مصرف چای سبز در دوران شیردهی توصیه نمی‌شود.
 تداخلات دارویی: افزایش اثر متی سیلین و بنزیل پنی سیلین، تشدید اثر آسپیرین و سایر داروهای ضد انعقاد مانند وارفارین(ویتامین K موجود در چای سبز میتواند بر ضد اثرات وارفارین عمل نماید).
عوارض: مصرف بیش از حد کافئین که در چای سبز و بعضی از عصاره های آن وجود دارد در بعضی از افراد باعث علائمی مانند عصبانیت، بیخوابی و بیقراری می‌شود.
توجهات ویژه: چای دارای مقادیر کم سدیم و مقدار زیادی پتاسیم است و از آنجا که بیماران مبتلا به بیماری کلیوی مرحله پایانی بایستی مصرف پتاسیم خود را محدود نمایند ، بایستی به این مسئله توجه نمایند.
 علاوه بر این انواع چای ممکن است موجب تحریک بروز آسم در افراد حساس شوند.
دانشمندان یکی دیگر از فایده های بالقوه سودمند چای را کشف کرده اند و می گویند که ممکن است در مقابل بیماری پارکینسون از انسان محافظت کند . آنها یک ماده شیمیایی ضداکسیداسیون (antioxidant) در چای سبز کشف کرده اند که از انسان در مقابل چندین نوع بیماری محافظت می کند .
متخصصان مصرف چای سبز را به کاهش خطر ابتلا به سرطان سینه، لوزالمعده، روده ، مری و ریه در انسان مربوط می دانند.این گیاه حاوی ماده قدرتمند و ضداکسیداسیون “پلی فنول” است . ثابت شده است این ماده در مقابل بیماری قلبی از بدن محافظت می کند.
پژوهشهای پیشین درباره حیوانات نشان داده بود که عصاره چای سبز می تواند دارای خواص محافظتی در مقابل پارکینسون باشد ، اما ساز و کار اصلی عامل محافظت روشن نشده بود . با این حال، دانشمندان آمریکایی در نشست سالانه “ آکادمی عصب شناسی آمریکا ” گفتند که در درک عملکرد این ساز و کار که در آن “ پلی فنول ” با بیماری پارکینسون مقابله می کند، پیشرفت هایی حاصل کرده اند . این بیماری با از بین رفتن سلول های مغزی تولید کننده “دوپامین” که حرکات بدن را کنترل می کند، همراه است.
محققان در “ کالج پزشکی بیلور ” در شهر هوستون دریافتند که مواد ضداکسیداسیون موجود در چای به مبارزه با رادیکال های آزاد کمک می کنند . رادیکال های آزاد به سلول های مغزی آسیب می رساند و می تواند در مواردی به پارکینسون منجر شود. با این حال این پژوهش تنها درباره موش انجام شده است و هرچند دارای نتایج مثبت بوده است، اما دانشمندان می گوید اکنون باید پلی فنول را روی انسان آزمایش کرد .
کارشناسان می گویند موفقیت آزمایش در موش ها می تواند به آن معنی باشد که آن دسته از بیماران مبتلا به پارکینسون که چای سبز می نوشند یا از کپسول پلی فنول استفاده می کنند، احتمالا کمتر از سایرین از پیشرفت بیماری رنج می برند . یک سخنگوی انجمن بیماری پارکینسون در بریتانیا گفت که در صورت اثبات تاثیر چای سبز در جلوگیری از پارکینسون در انسان ، “ باید میزان مصرف مورد نیاز آن مشخص شود. ” او گفت که از چای سبز به عنوان درمان استفاده نخواهد شد ، بلکه در کنار معالجات دارویی به کار خواهد رفت. این کار باید با مشورت پزشک معالج انجام شود

قابلیت تایپ فارسی در فتوشاپ

طراحی گرافیکی امروزه به عنوان یکی از پردرآمدترین شغل‌ها محسوب می‌شود. گرافیست‌های حرفه‌ای امروزه با انجام طراحی‌های مختلف به اشکال و عناوین مختلف برای خود کسب درآمد می‌کنند. این طراحان از نرم‌افزارها و ابزارهای متعددی برای این منظور استفاده می‌کنند.

در میان این نرم‌افزارها می‌توان به نرم‌افزارهای بسیاری برخورد کرد که در میان کاربران و طراحان از محبوبیت خاصی برخوردار هستند اما در تمامی این نرم‌افزار همیشه نرم‌افزاری برتر و محبوب‌تر از دیگر نرم‌افزارها نیز می‌توان یافت و در این مورد می‌توان به شاهکار شرکت Adobe اشاره کرد .  نرم‌افزار Photoshop ، نرم‌افزاری که تمامی کاربران کامپیوتر با نام آن آشنا هستند و بسیاری از کاربران، حتی در سطوح مبتدی نیز از این نرم‌افزاری برای رفع نیازهای مختلف خود استفاده می‌کنند.

Adobe Photoshop CS3 Extended

آخرین نسخه از این نرم‌افزار محبوب است که در آن ویژگی‌های بسیار متنوع و زیادی را می‌توان یافت. در این نسخه ابزارهای متعدد زیادی برای استفاده کاربران قرار داده شده که به وسیله آنها کاربران به راحتی قادر به طراحی و ساخت تصاویر مختلف گرافیکی خواهند بود. از بهترین ابزارهای موجود در این نرم‌افزار می‌توان به فیلترهای مختلف تصویری اشاره کرد که در انجام امور طراحی بسیار پرکاربرد است و به کمک آنها کاربران می‌توانند افکت‌های مختلف تصویری را روی تصاویرشان ایجاد کنند. همچنین از دیگر ویژگی‌های این نرم‌افزار می‌توان به قابلیت ساخت تصاویر دو بعدی و سه بعدی نیز اشاره کرد.

معرفی برخی از ویژگی‌های جدید نرم‌افزار Adobe Photoshop CS3 Extended 10.0 Middle East
 

- قابلیت تایپ مستقیم فارسی و سایر زبان‌های آسیایی: قابلیت منحصر به فردی که تنها در نسخه‌های Middle East فتوشاپ قرار دارد که کاربران فارسی زبان بدون نیاز به نرم‌افزار کمکی (فارسی‌ساز و...) می‌توانند فارسی تایپ کنند!

 
- قابلیت منحصر به فرد ویرایش و خلق سه بعدی تصاویر و متون با پشتیبانی کامل از فرمت‌های نرم‌افزارهای برتر سه بعدی ساز دنیا همچون 3D Studio Max و...

 
- قابلیت منحصر به فرد ویرایش فیلم‌ها و فرمت‌های ویدئویی! اکنون شما قادر به ویرایش فریم‌های فایل‌های ویدئویی خود از داخل محیط Adobe Photoshop CS3 Extended خواهید بود! با قابلیت پشتیبانی از فرمت‌های MPEG, MOV AVI, MPEG- 4, FLV, 3G, FLC و...

 
- قابلیت منحصر به فرد Smart Filters: قابلیت‌ جدید کار با فیلترها که به شما در اضافه کردن، ویراستن و حذف فیلترها از تصاویر به صورت آنی و لحظه‌‌ای کمک می‌کند کیفیت تصاویر حاصله را تا حداکثر ممکن بالا نگاه می‌دارد.

 
- ابزار قدرتمند Refine Edge tool: قابلیت انتخاب و برش آیتم‌ها در تصاویر بسیار آسان‌تر در قیاس با نسخه‌های پیشین، میزان خطای بسیار پایین‌تر در برش، اتوماسیون بسیار بالاتر و هوشمندتر شدن نرم‌افزار در این زمینه و کیفیت بسیار بالای تصویر حاصله در قیاس با نسخه‌های پیشین.

 
- محیطی راحت‌تر و کاراتر برای کار با نرم‌افزار: استفاده از حداکثر فضای مانیتور برای بسط و ویرایش تصاویر بزرگ همراه با حفظ تمامی ابزارهای فتوشاپ در کنار محیط.
 

-ویرایش و پردازش سریع و بهتر تصاویر RAW: پشتیبانی کامل و بسیار سریع‌تر از این فرمت رایج و قدرتمند دوربین‌های دیجیتالی توسط پلاگین جدید و درونی نسخه CS3 تحت عنوان Adobe Photoshop Camera Raw Plug- in.

 
- مدیریت سریع‌تر و انعطاف‌پذیرتر بر پروژه‌های طراحی خود توسط نرم‌افزار قدرتمند Adobe Bridge CS3!

با سلام خدمت شما بازدید کنندگان گرامی
بنده د ر این وبلاگ قصد داریم که قسمت های متنوع تری را اضافه کنیم لذا از تمامی شما میخواهم که ما را در این امر یاری فرمایید و نقطه نظرات خود را در قسمت نظرات وبلاگ به ما اعلام دارید.
لیست قسمت هایی که قرار است به زودی در این وبلاگ قرار بگیرد عبارتند از: 

 مدل لباس زنانه
مدل آرایش های مختلف

sms جدید
موسیقی
زیبایی و سلامت

تغذیه
موبایل
نرم افزار

اینترنت
پزشکی
کامپیوتر
علمی
ورزش
عمومی 

 

تمامی این موضوعات را با نظرات گرم شما بازدید کنندگان در آینده در وبلاگ قرار خواهم داد.
شما بازدید کنندگان گرامی برای دنبال کردن این موضوعات میتوانید در قسمت موضوعات وبلاگ بر روی یکی از موضوع هایی که در بالا گفته شد کلیک کرده و پست های مربوط به آن را مشاهده کنید
لطفا با نظرات خود ما را در بهتر شدن این وبلاگ یار کنید
با تشکر
مدیر وبلاگ

ارزش غذایی هفت سین

ارزش غذایی هفت سین

سفره هفت سین

در طول تاریخ بشر، اقوام مختلفی ظهور کرده اند و با خلق شیوه های گوناگون زندگی از خود، آداب و رسوم و سنتی را به میراث گذارده اند که بررسی، یادآوری، شناخت مفاهیم و تبلیغ و ترویج جوانب مثبت آن ضمن حفظ هویت ملی مایه مباهات، سرافرازی، خودباوری و بالاخره پایداری قومی در مقابل فرهنگ بیگانه می شود.

سنن و فرهنگ ایرانیان از ریشه و قدمت خاصی برخوردار و تامل برانگیز است. یکی از این سنن، پیام نیاکان ما در زمینه هفت سین است.

ایرانیان در روند تدریجی و تکاملی صدها سال از زندگی پرنشیب و فراز و پُر بار خویش، در اول بهار که آغاز سال نو و شکوفایی مجدد طبیعت در این منطقه از کره زمین است، همواره با حفظ آیین شکوهمند و غرورآفرین نوروز با چیدن هفت خوراکی که به زبان شیرین و غنی پارسی با حرف "سین" شروع می شود، در سفره هفت سین، پیام تغذیه ای سالم زیستن را سینه به سینه به نسل معاصر رسانده اند.

اگر به ارزش های غذایی حیات بخش، اعجاز آور و حیرت انگیز خوراکی های تشکیل دهنده سفره هفت سین شامل: سیر، سنجد، سماق، سرکه، سیب، سبزی و سمنو که تا کنون مطالب زیادی در مورد علل یا خواص آن نگاشته شده به شرح مختصر زیر توجه و دقت شود، آن وقت درمی یابیم که در بطن تک تک خوراکی های تشکیل دهنده هفت سین، پیام با ارزش و گرانبهایی برای حفظ سلامتی نهفته است.

ایرانیان در سفره هفت سین، پیام تغذیه ای سالم زیستن را سینه به سینه به نسل معاصر رسانده اند.

1- مصرف سیر علاوه بر میکروب زدایی و سایر خواص متعدد، در جهت کاهش کلسترول، جلوگیری از تصلب شرایین، متعادل نگه داشتن فشار خون و حفظ سلامت بدن از جمله قلب و عروق در سراسر دنیا توصیه می شود.

2- مصرف سنجد در طب تغذیه، علاوه بر خواص مختلف جهت درمان آرتروز توصیه می شود.

هفت سین

3- مصرف سماق همراه کباب علاوه بر خواص متعدد، جهت کاهش مضرات اوره ی گوشت توصیه می شود.

4- مصرف انواع سرکه از جمله سرکه انگور قرمز(که حاوی لیکوپن است) یا سرکه سیب با خواص اعجاز آور مختلف شامل: کاهش دهنده ی مضرات چربی مصرف شده در بدن، باز نگه دارندگی عروق و خاصیت ضد سرطانی آن به هر شکل ممکن بالاخص در ترشی ها و سالاد توصیه می شود.

5- کلیه فرهیختگان امور تغذیه در سراسر جهان مصرف یک سیب در روز را نه تنها برای دفع سموم از بدن، تقویت دستگاه گوارش، تامین ویتامین ها و املاح لازم جهت حفظ سلامتی و شادابی توصیه می  کنند، بلکه آن را موجب بی نیازی از مراجعه به پزشک می دانند.

6- مصرف مداوم انواع سبزی تازه جهت تامین فیبر، ویتامین ها و آنتی اکسیدان های لازم به دلیل خاصیت ضد سرطانی و ضد بیماری قلبی آن مورد توصیه تمامی متخصصان تغذیه است.

7- تهیه سمنو با آرد جوانه گندم که سرشار از ویتامین E (به عنوان آنتی اکسیدان قوی و بی اثر کننده رادیکال های آزاد در بدن) و انواع ویتامین های B است و مصرف آن ضمن تامین کالری، برای حفظ جوانی، سلامتی، ضد پیری و افسردگی همواره توصیه می شود.

ماهنامه مشرق زمین

10 حرکت برای تقویت شانه ها

دوسـت نـدارم نـاراحـتـتـان کـنـم، امـا بـایـد بـگـویـم که نـمـی تـوانـیـد بـا تمرینات معمولی آن بالاتنه سخت و خـوش تـرکیـبی که دنبالش هستید را به دست آورید. داشتن شانه هـایی عـضــلانی و خوش ترکیب، هیکل شـمـا را متـوازن تر خواهد کرد و ژست بهتری به شما خـواهد داد. بـه هـمـین دلیل من لیستی از 10 حرکت ورزشـی خـوب مـخـصـوص شـانـه فـراهـم کـــرده ام تا بتـوانـیــد به وسیله ی آن به هدفتان برسید. پیشنهاد می کنم که تمرین انتخابی خود را در 3 ستِ هشت تا دوازده تایی انجام دهید.


تمرین شماره  1 :دستگاه پرس شانه
از نامش کاملاً مشخص است:  روی صندلی دستگاه بنشینید، وزنه دستگاه را روی شانه ها میزان کنید و به بالای سر فشار دهید. برای افراد مبتدی تمرین بسیار مناسبی است.


تمرین شماره 2 :خط عمودی
ایستاده و پاها را به اندازه عرض شانه باز نگاه دارید. وزنه ای را با کف دست گرفته به طوری که کف دست به سمت داخل باشد. وزنه را تا چانه بالا آورده و پایین ببرید. دقت کنید که پشتتان صاف و زانوهایتان آزاد باشد.


تمرین شماره  3 :شانه بالا انداختن
در هر دست وزنه ای بگیرید. ایستاده و پاها را به اندازه عرض شانه باز کنید. کف دستها به سمت داخل و دست ها در طرفین بدن باشند. بدن را محکم نگاه داشته و شانه ها را کمی تا گوش ها بالا ببرید، انگار می خواهید بگویید "نمی دانم" و بعد پایین بیاورید.


تمرین شماره  4 :خم شدن به سمت جلو
ایستاده و پاها را به اندازه عرض شانه باز کنید و تا کمر خم شوید، در هر دست وزنه ای نگاه داشته، بالاتنه تان باید با زمین موازی و دست ها جلوی بدن آویزان باشد. کف دست ها را به سمت همدیگر نگاه دارید. دقت کنید که آرنج ها نباید قفل باشند. دست ها را از طرفین بالا ببرید تا زمانی که با شانه ها در یک راستا قرار گیرند و بعد پایین بیاورید.

تمرین شماره  5 :فشار شانه در سه مرحله
وزنه ای در هر دست نگاه داشته و با پاهایی که به اندازه عرض شانه باز است بایستید. دست ها را با زاویه نود درجه در اطراف بدن خم کنید، مشت دستتان جلوی رویتان قرار می گیرد. با ثابت نگاه داشتن زاویه نود درجه آرنج، بازوها را به سمت بالا بیاورید به صورتی که با بدنتان شکل T ایجاد کند و کف دست ها به سمت پایین قرار بگیرد. در همین وضعیت شانه ها را به سمت عقب چرخانده و دست ها بالای شانه قرار می گیرند و کف دست ها به سمت شما نیست. بعد دمبل ها را به سمت بالای سر برده و پایین بیاورید. همین حرکت را به سمت عقب برگردید، شانه ها را به سمت جلو چرخانده تا حالتی که کف دست ها با زمین موازی باشد و دست ها را کنار بدن قرار دهید.


تمرین شماره 6 :آرنولد پرس
روی نیمکتی بنشینید. پشتتان کاملاً صاف باشد و پاها روی زمین قرار گیرد. در هر دست وزنه ای نگاه دارید. دست ها را به حالت خمیده نگاه داشته و کف دست ها به سمت صورت باشد. در حالیکه دست ها را باز کرده و بالا می برید، شانه ها را به سمت عقب خم کنید. دمبل ها را به آرامی بالای سر برده و بعد پایین آورده و به حالت اولیه باز گردید.


تمرین شماره 7 :بالا بردن دست ها از کنار بدن
یک جفت وزنه در دستانتان نگاه دارید. پاها را به اندازه عرض شانه باز کرده و بایستید. دست ها در طرفین بدن قرار گیرند و کف دست ها به سمت داخل باشد. دقت کنید که آرنج دست ها قفل نباشد. دست ها را از کناره ها تا ارتفاع شانه بالا ببرید. دقت کنید که حرکت از شانه تان آغاز شود و بدنتان حالت محکم و ثابت داشته باشد.   

تمرین شماره  8 :بالا بردن دست ها از جلو
ایستاده و پاها را به اندازه عرض شانه باز کنید. دست ها را از جلو به سمت پایین نگاه دارید و کف دست ها به سمت داخل باشد. در هر دست یک وزنه نگاه دارید. دست ها را از جلو تا ارتفاع شانه بالا ببرید تا جاییکه دست ها با سینه زاویه نود درجه ایجاد کند. همانطور که دست ها را بالا نگاه داشته اید و کف دست ها به سمت پایین است، دست ها را باز کرده به صورتی که با بدن شکل T ایجاد کند و بعد آهسته آن ها را به سمت پایین آورده و کنار بدن قرار دهید. دوباره دست ها را از کناره های بدن بالا برده و بعد آنها را به سمت جلوی بدن بیاورید و بعد به آرامی آنها را پایین بیاورید و به حالت اولیه برگردید.

تمرین شماره  9 :پرس نظامی
ایستاده و پاها را به اندازه عرض شانه باز کنید، زانو ها شل باشند، و دمبلی را در دست بگیرید، کف دست ها به سمت داخل باشد، دست ها را به اندازه عرض شانه از هم باز نگاه دارید. دست ها را طوری خم کنید که کف دست هایتان به سمت خارج باشد و دست ها تا ارتفاع شانه بالا آمده است. حال دمبل را بالای سر برده و پایین بیاورید.


تمرین شماره : 10شنا
من یکی از طرفداران جدی شنا هستم چون خیلی خوب روی شانه، سینه و پشت در یک زمان کار می کند. پس به حالت افقی روی زمین بخوابید به صورتی که بدن بالای زمین باشد. دقت کنید که پشتتان حتماً صاف باشد. حال شروع کنید.   

منبع : ایران جدید