ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |
طرز تهیه رول ماهی
هر مدلی که دوست دارید سرو کنید. به صورت خوراک یا با پلو، در هر دوحالت خوشمزه ست .
طرز تهیه رول ماهی
مواد لازم :
بقیه در ادامه مطلب
فیله ماهی | ۳ عدد |
رنده پوست لیموترش | ۱ قاشق چایخوری دلخواه |
جعفری برگ شده | ۱ پیمانه |
کنجد و بذر کتان | ۱ قاشق مرباخوری دلخواه |
سیر تازه | ۱ حبه |
پودر پنیر پارمژان | ۱ قاشق غذاخوری دلخواه |
آرد | ۱ قاشق غذاخوری |
کورن میل | ۴ قاشق غذاخوری |
سماق | ۱ قاشق مربا خوری |
مایونز رقیق شده در آبلیمو | دلخواه |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
پنیر چدار اولد برای تزیین | دلخواه |
طرز تهیه :
برگهای خرد نشده جعفری ، سیر رنده شده ، سماق ، نمک و فلفل ، پودر پنیر,
کنجد و بذر کتان و رنده پوست لیمو ترش را با هم مخلوط کنید ( موقع رنده
کردن دقت کنید منظور از پوست فقط همون قسمت رنگیه مرکباته مثلا در لیمو
همون لایه سبز خیلی نازک). کره سرد را بهش اضافه کنید و هم بزنید تا مواد
ترکیب بشند .
فیله ماهی را صاف روی سطح کارتون پهن کنید. (اگر مایل بودید فیله ماهی را مطابق دستور ماهی سوخاری بدون روغن مزه دار کنید) . حالا ترکیب آماده را به سه قسمت در نظر بگیرید و یک قسمتش را خیلی راحت روی فیله پهن کنید و کمی پرس کنید.حالا موقع رول یا لوله کردن فیله است . در این مرحله کمی با ظرافت و آروم کار کنید . از قسمت پهن تر ماهی شروع به پیچیدن کنید و از دو دست استفاده کنید همینطور که ماهی را لوله میکنید با انگشت مواد را هم داخل رول بدهید .خیلی راحته نگران بیرون ریختن مواد نباشید. تا به انتهای فیله برسید .
در ظرفی ترکیبات ارد رو با هم مخلوط کنید ( آرد ، کورن میل ، پودر پنیر،
نمک و فلفل) می تونید از هرترکیبی که براتون راحتتره استفاده کنید مثل آرد
سوخاری و غیره و ظرف را کنار بگذارید . .حالا با دو دست ، رول را از دو
طرف بلند کنید و در ظرف دیگری بگذارید و چند قاشق از سس رقیق شده با آبلیمو
یا سرکه روی سطح رول بریزید ( میتونید به جای ان از روغن زیتون استفاده
کنید و یا کلا حذفش کنید). ماهی رو آرد بزنید . برای اینکار از دوقاشق یا
چنگال استفاده کنید که دستتون هم آلوده نشه و ماهی رو در ظرف ارد بگذارید و
با قاشق آرد را روی همه اطراف اون بریزید تا یک لایه نازک دورش رو بگیره .
در ظرف پختتون کمی روغن بریزید . مثل عکس روغن رو فقط در محلی که رول رو
قرار میدید بریزید که روغن در اطراف ظرف هم نباشه تا بسوزه ( سلامت تره) .
رول ها را با همون دو قاشق بلند کنید کمی تکان بدید تا آرد اضافه اش بریزه و
در ظرف پخت بگذارید. یک ورقه آلومینیم روی اون بکشید و در فر گرم شده با
حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت یا ۲۰۰ سانتیگراد بمدت ۳۰ دقیقه بپزید.
بعد از سی دقیقه ظرف را بیرون بیارید و آلومینیم را بردارید ( بوی عطرش رو
هم استشمام کنید.عالی … ) . اگر مایل بودین کمی پنیر رنده شده روی اون
بپاشید ( من از پنیر چدار اول استفاده کردم) در غیر اینصورت بدون پنیر و
کاور دوباره به فر برگردانید تا ده دقیقه دیگه ، که به اندازه دلخواهتون
طلایی بشه .
رول خوشمزه آماده است . در ظرف قرار بدید و برش بزنید و از سسی که توی ظرف
پخت جمع شده هم کمی روش بدید و با سبزی پلو تازه و یا به تنهایی سرو کنید .
غذای خیلی خوشمزه و مجلسی و آسونیه . توضیحات من طولانی بود، اما پختش
خیلی کوتاه و راحته .