ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |
طرزتهیه مرغ ذغالی
گوشت سینهمرغ | نیم کیلو |
گشنیز و نعنا | 200 گرم |
مایونز | 50 گرم (دو قاشق غذاخوری) |
ماست | 50 گرم (دو قاشق غذاخوری) |
روغن مایع | دو قاشق سوپخوری |
سیر | یک حبه بزرگ |
سرکه | دو قاشق غذاخوری |
فلفل سبز تند | یک تا دو عدد |
ذغال | یک تکه |
بقیه در ادامه مطلب
طرز تهیه :
روی مرغ نمک میپاشیم سس آماده شده را روی آن ریخته، مخلوط میکنیم. سپس تکه ذغالی را روی حرارت سرخ میکنیم،
یک تکه فویل را به صورت کاسه درآورده، در وسط مرغ گذاشته، یک قاشق روغنمایع در آن ریخته و ذغال سرخ شده را در وسط فویل قرار داده، در ظرف را میگذاریم، حرارت را خاموش میکنیم بعد از سه تا چهار دقیقه، مرغ ما بوی ذغال را به خود گرفته و میتوانیم در ظرف را برداریم.این غذا را میتوان با نان یا برنج سرو کرد.