ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |
کیک لامینگتون (یک کیک استرالیایی ساده و خوشمزه…)
برای مشاهده بقیه مطالب اینجا کلیک کنید...
مواد لازم:
کره نرم شده | ۱۹۰ گرم |
شکر | ۱ فنجان یا ۲۲۰ گرم |
وانیل | ۲ قاشق چایخوری |
تخم مرغ | ۳ عدد |
آرد | ۲ و ۱/۳ فنجان یا ۳۵۰ گرم |
شیر | ۱ فنجان یا ۲۵۰ml |
شکلات تلخ | ۲۲۰ گرم |
خامه پرچرب | ۱ فنجان یا ۲۵۰ml |
پودر نارگیل | ۱ فنجان |
طرز تهیه :
فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم. قالب مورد نظر یک قالب
مربع حدود ۲۰ سانتی و تقریبا کم عمق است که از قبل چربش می کنیم. شکر و کره
را با سرعت بالای همزن به مدت ۲ دقیقه هم میزنیم.سپس تخم مرغ هارا با هم
همراه با ۱ قاشق چایخوری وانیل اضافه کرده و تا زمانیکه خوب ترکیب شوند هم
میزنیم. آرد و شیر را در ۳ مرحله اضافه کرده و متناوب هم می زنیم. مواد را
داخل قالب ریخته و به مدت ۵۰ تا ۶۰ دقیقه داخل فر می گذاریم تا کاملا بپزد.
پس از پخت،می گذاریم ۵ دقیقه بماند تا سرد شود.شکلات،خامه و وانیل باقی مانده را بر روی حرارت غیر مستقیم (بخار آب) قرار داده، تا شکلات خوب ذوب شده و با مواد خوب ترکیب شود (حدود ۲۰دقیقه). روی کیک را کاملا با شکلات می پوشانیم و پودر نارگیل را رویش می پاشیم.