ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |
طرز تهیه ماهی سوخاری
برخی ماهی رو به خاطر بو یا طعم خاصش نمی خورند و برخی هم به خاطر پرزحمت
بودن و دود ودم و کثیف کاری که ممکنه موقع سرخ کردن ایجاد کنه (هرچند که
میشه ماهی رو هم تمیز و با ارامش سرخ کرد) اما با مزه دار کردن ماهی و
سوخاری کردن ان در فر دیگه اون دو مشکل برطرف میشه . اما نکته مهمش برای من
اینه که ماهی در روغن سرخ نمیشه ، بنابراین مصرف روغن کمتر به معنی دریافت
کالری کمتر خواهد بود , و اگر مایل بودید اون رو جزوغذاهای رژیمی یا کم
کالری تون قراربدید .
طرز تهیه در ادامه مطلب
ماهی های درشت که طعم کمتری دارند مثل ماهی تن و یا ماهی های که کمی خشک هستند و یا گاهی بوی ضخم دارند , یا خوشمزه نیستند با این رسپی خیلی خوب جواب میدن .من از فیله ماهی استفاده کردم چون بدون تیغه و البته خوردنش هم راحت تره . حالا شما با هرنوع ماهیی که میل دارید تهیه کنید .
مواد لازم :
فیله ماهی | ۲ عدد |
پیاز رنده شده | ۱ قاشق غذاخوری |
کره | ۱ قاشق غذاخوری |
کچاپ | ۱ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل | ۱ قاشق چایخوری |
پودر سیر | ۱ قاشق چایخوری |
کورن میل | ۴ قاشق غذاخوری |
آرد | ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری |
پودر پنیر | ۱ قاشق غذاخوری |
نکته :
به جای پودر سیر میتونید ازیک حبه سیر تازه رنده شده و به جای کورن میل از
ارد سوخاری استفاده کنید. اگرمایل بودید کره را حذف کنید و به عنوان غذای
کم کالری با کمی سبزیجات پخته میل کنید چون ماهی بردد شده ، و لایه آرد و
کورن میل روی ان به اندازه کافی سیر کننده است و نیازی به استفاده از نان
یا برنج در کنار غذا نخواهید داشت .
طرز تهیه :
ماهی رو نمک وفلفل بزنید و یک لیموی تازه روی اون بچلونید و یکی دو ساعت در
یخچال بگذارید (این قسمت برای مزه دارشدن بیشتر ماهیه و اگر فرصت ندارید
حذفش کنید).کره را در ظرف کمی ذوب کنید (من چند ثانیه در مایکروویو گذاشتم ،
میتونید روی حرارت یا حتی دمای محیط کمی اون رو اب کنید) . کچاپ و پودرسیر
و پیازرنده شده و و نمک و فلفل رو به کره اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب
بشن .ظرفتون رو برای اینکار بزرگ و تخت انتخاب کنید(من از ظرف پای استفاده
کردم) تا فیله ها راحت در اون جا بشن و تمام مواد جذب اولین تکه ماهی نشه.
حالا در ظرف دیگری ارد و کورن میل و پودر پنیر وکمی نمک و فلفل رو مخلوط
کنید .
کف سینی فر رو آلومینیم بکشید و کمی چرب کنید . حالا با کمک دو تاچنگال (که دستتون هم الوده نشه ) یک تکه ماهی بردارید اول در ترکیب کره و بعد در ترکیب آرد بزنید .
یک چنگال رو آزاد کنید و با اون کمی از ترکیب آرد برداشته روی ماهی بریزید و کمی پرس کنید. حالا تکه ماهی رو بلند کنید و با همین چنگال چند ضربه آروم به اون بزنید تا آرد اضافه اون بریزه . ماهی ها رو در سینی فر چیده و در فر که از قبل روی حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت یا ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کردید قرار بدهید.
بیست دقیقه برای پخت و طلایی شدن ماهی کافیست . اگر مایلید که ظاهر ماهی
خوش رنگ تر بشه در پنج دقیقه آخر ماهی رو بیرون بیارید و چند قطره روغن
زیتون یا هر روغن دیگه ای که دوست دارید روی اون بچکانید و دوباره در فر
بگذارید با حرارت از بالا, تا به انداره دلخواهتون طلایی بشه (در پنج دقیقه
آخر من حرارت رو از ۴۰۰ به ۴۲۵ افزایش دادم) . هیچوقت مواد غذایی رو که
پخت کوتاه دارند بدون کنترل در فر رها نکنید ، ارزشش رو داره که در حین پحت
کنترل کنید تا به اندازه دلخواهتون برشته و خوش رنگ بشه .
با کمی سس مایونز خانگی و چند اسلایس آوکادو و پیاز ترشی به صورت یک
ساندویچ خوشمزه میل کنید . یا با لیمو ترش تازه و انواع سبزیجات پخته و یا
یک سبزی پلو یا کته خوشمزه در بشقاب سرو کرده نوش جان کنید.