از شیر مرغ تا جون آدمیزاد

از شیر مرغ تا جون آدمیزاد

مدل لباس ،آرایش،اس ام اس،برنامه وآموزش:موبایل ،کامپیوتر ،نکات خانه داری اخبار فوتبال،ژورنال لباس آرایش عروس و...
از شیر مرغ تا جون آدمیزاد

از شیر مرغ تا جون آدمیزاد

مدل لباس ،آرایش،اس ام اس،برنامه وآموزش:موبایل ،کامپیوتر ،نکات خانه داری اخبار فوتبال،ژورنال لباس آرایش عروس و...

طرز تهیه ماهی سوخاری

طرز تهیه ماهی سوخاری

پخت ماهی سوخاری, طرز پخت ماهی در فر
ماهی سوخاری در فر


برخی ماهی رو به خاطر بو یا طعم خاصش نمی خورند و برخی هم به خاطر پرزحمت بودن و دود ودم و کثیف کاری که ممکنه موقع سرخ کردن ایجاد کنه (هرچند که میشه ماهی رو هم تمیز و با ارامش سرخ کرد)  اما با مزه دار کردن ماهی و سوخاری کردن ان در فر دیگه اون دو مشکل برطرف میشه . اما نکته مهمش برای من اینه که ماهی در روغن سرخ نمیشه ، بنابراین مصرف روغن کمتر به معنی دریافت کالری کمتر خواهد بود , و اگر مایل بودید اون رو جزوغذاهای رژیمی یا کم کالری تون قراربدید .


طرز تهیه در ادامه مطلب

 

 

ماهی های درشت که طعم کمتری دارند مثل ماهی تن و یا ماهی های که کمی خشک هستند و یا گاهی بوی ضخم دارند , یا خوشمزه نیستند با این رسپی خیلی خوب جواب میدن .من از فیله ماهی استفاده کردم چون بدون تیغه و البته خوردنش هم راحت تره . حالا شما با هرنوع ماهیی که میل دارید تهیه کنید .


مواد لازم :

 
 فیله ماهی  ۲ عدد
 پیاز رنده شده  ۱ قاشق غذاخوری
 کره  ۱ قاشق غذاخوری
 کچاپ  ۱ قاشق چایخوری
 نمک و فلفل  ۱ قاشق چایخوری
پودر سیر ۱ قاشق چایخوری
کورن میل ۴ قاشق غذاخوری
آرد ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری
پودر پنیر ۱ قاشق غذاخوری


نکته :
به جای پودر سیر میتونید ازیک حبه سیر تازه رنده شده و به جای کورن میل از ارد سوخاری استفاده کنید. اگرمایل بودید کره را حذف کنید و به عنوان غذای کم کالری با کمی سبزیجات پخته میل کنید چون ماهی بردد شده ، و لایه آرد و کورن میل روی ان به اندازه کافی سیر کننده است و نیازی به استفاده از نان یا برنج در کنار غذا نخواهید داشت .

طرز تهیه :
ماهی رو نمک وفلفل بزنید و یک لیموی تازه روی اون بچلونید و یکی دو ساعت در یخچال بگذارید (این قسمت برای مزه دارشدن بیشتر ماهیه و اگر فرصت ندارید حذفش کنید).کره را در ظرف کمی ذوب کنید (من چند ثانیه در مایکروویو گذاشتم ، میتونید روی حرارت یا حتی دمای محیط کمی اون رو اب کنید) . کچاپ و پودرسیر و پیازرنده شده و و نمک و فلفل رو به کره اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب بشن .ظرفتون رو برای اینکار بزرگ و تخت انتخاب کنید(من از ظرف پای استفاده کردم) تا فیله ها راحت در اون جا بشن و تمام مواد جذب اولین تکه ماهی نشه. حالا در ظرف دیگری ارد و کورن میل و پودر پنیر وکمی نمک و فلفل رو مخلوط کنید .


 کف سینی فر رو آلومینیم بکشید و کمی چرب کنید . حالا با کمک دو تاچنگال (که دستتون هم الوده نشه ) یک تکه ماهی بردارید  اول در ترکیب کره و بعد در ترکیب آرد بزنید .

 

یک چنگال رو آزاد کنید و با اون کمی از ترکیب آرد برداشته روی ماهی بریزید و کمی پرس کنید. حالا تکه ماهی رو بلند کنید و با همین چنگال چند ضربه آروم به اون بزنید تا آرد اضافه اون بریزه . ماهی ها رو در سینی فر چیده و در فر که از قبل روی حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت یا  ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کردید قرار بدهید.

 

پخت ماهی سوخاری, طرز پخت ماهی در فر


بیست دقیقه برای پخت و طلایی شدن ماهی کافیست . اگر مایلید که ظاهر ماهی خوش رنگ تر بشه در پنج دقیقه آخر ماهی رو بیرون بیارید و چند قطره روغن زیتون یا هر روغن دیگه ای که دوست دارید روی اون بچکانید و دوباره در فر بگذارید با حرارت از بالا, تا به انداره دلخواهتون طلایی بشه (در پنج دقیقه آخر من حرارت رو از ۴۰۰ به ۴۲۵ افزایش دادم) . هیچوقت مواد غذایی رو که پخت کوتاه دارند بدون کنترل در فر رها نکنید ، ارزشش رو داره که در حین پحت کنترل کنید تا به اندازه دلخواهتون برشته و خوش رنگ بشه .

 

پخت ماهی سوخاری, طرز پخت ماهی در فر


با کمی سس مایونز خانگی و چند اسلایس آوکادو و پیاز ترشی به صورت یک ساندویچ خوشمزه میل کنید . یا با لیمو ترش تازه و انواع سبزیجات پخته و یا یک سبزی پلو یا کته خوشمزه در بشقاب سرو کرده نوش جان کنید.

 

پخت ماهی سوخاری, طرز پخت ماهی در فر

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد