ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |
طرز تهیه سبزی پلو با ماهی(غذای ویژه شب عید)
برنج 1 کیلو
ماهی سفید 2 کیلو
سبزی پلو* 1/5کیلو
کره یا روغن مایع 200 گرم
زعفران حل شده در آب 3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
آبلیمو به میزان لازم
* تره، جعفری، گشنیز، شوید و سیر تازه
بقیه در ادامه مطلب
سبزی را پاک کرده، خوب بشویید و بگذارید تا آب آن کاملا برود و سپس خرد کنید.
برنج را با نمک چند ساعت قبل خیس کرده و سپس آبکش نمایید.
برنج را کمی زنده تر بردارید.
ته قابلمه مقداری روغن آب کرده بریزید و چند کف گیر برنج آبکش شده را در آن ریخته و روی آن سبزی خرد شده بریزید.
سپس مجدداً برنج را ریخته و سبزی را لا به لای برنج بریزید و در آخر با برنج سفید روی سبزی پلو را بپوشانید.
برنج را روی حرارت قرار دهید. هنگامی که بخار آن درآمد زعفران حل شده را روی برنج بریزید و کاغذ روغنی را خیس کرده و روی برنج قرار دهید و اجازه دهید تا برنج با حرارت ملایم دم بکشد.
ماهی را پاک کرده و بشویید و بگذارید آب اضافه ی آن برود.
سپس با نمک و فلفل و آب لیمو و زعفران، سُس درست کرده و ماهی را 2 تا 3 ساعت در این سُس قرار دهید تا مزه دار شود.
سپس در روغن یا داخل فر آن را سرخ کنید.
برای سُرخ کردن ماهی در روغن؛ آن را از قسمت گوشت داخل تابه قرار دهید.