ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |
املت جوانه لوبیا و میگو|چینی|
مواد لازم :
تخم مرغ 4 عدد
میگو تاره 185 گرم
لوبیا سبز تازه 2 فنجان
پیاز سبز 6 عدد
زنجبیل 1 قاشق مرباخوری
آرد ذرت 1 قاشق سوپخوری
آب 1 فنجان
روغن کنجد 1 قاشق مرباخوری
سس سویا 1 قاشق سوپخوری
شکر 0.5 قاشق مرباخوری
طرز تهیه :
تخم مرغها را بهم برنید تا کف کرده و رنگ آن روشن شود ,
میگوی رنده شده , جوانه لوبیا , پیازچه و زنجبیل را بیافزایید و مخلوط
کنید , کف ماهیتابه را با روغن کمی چرب کنید و ان را گرم کرده و یک چهارم
املت را در ان ریخته و بپزید تا یک طرف آن سفت شود , سپس برگردانید و طرف
دیگر را بپزید , املت را در بشقاب سرو نموده و باقی املتها را بپزید و با
سس سرو نمایید .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای 4 تا 6 نفر کافیست
طرز تهیه سس :
آرد
ذرت و آب را در قابلمه ای با هم مخلوط کرده و سس سویا را بیافزایید و مرتب
بهم بزنید تا بجوشد و غلیظ شود , سپس بمدت یک دقیقه با حرارت ملایم بجوشد .