از شیر مرغ تا جون آدمیزاد

از شیر مرغ تا جون آدمیزاد

مدل لباس ،آرایش،اس ام اس،برنامه وآموزش:موبایل ،کامپیوتر ،نکات خانه داری اخبار فوتبال،ژورنال لباس آرایش عروس و...
از شیر مرغ تا جون آدمیزاد

از شیر مرغ تا جون آدمیزاد

مدل لباس ،آرایش،اس ام اس،برنامه وآموزش:موبایل ،کامپیوتر ،نکات خانه داری اخبار فوتبال،ژورنال لباس آرایش عروس و...

سوپ‌ گوجه‌فرنگی با ماکارونی پیچ

سوپ‌ گوجه‌فرنگی با ماکارونی پیچ


سوپ‌ گوجه‌فرنگی با ماکارونی پیچ

در سال‌های اخیر، دیگر گوجه‌فرنگی سبزی‌ای تابستانی نیست و آن را می‌توان در تمام  فصول سال، با کمی تغییر رنگ و طعم پیدا کرد.

برای درست‌کردن این سوپ، مقداری گوجه فرنگی و یک بسته ماکارونی از نوع پیچ لازم دارید.

با استفاده از این دو ماده و چند ماده دیگر که ذکر خواهد شد، در 35 دقیقه می‌توانید یک کاسه سوپ خوشمزه و داغ درست کنید. البته نقش دستگاه مایکروفر را در این میان نمی‌توان نادیده گرفت. درضمن، در کتاب‌های آشپزی این سوپ را به کشور ایتالیا و به‌خصوص شهر رم نسبت می‌دهند.

  مواد لازم:

- یک قاشق سوپ‌خوری، روغن زیتون

- 2 حبه سیر (له شود)

- یک عدد پیاز (ریز خرد شود)

- یک کیلو و 100 گرم، گوجه فرنگی ( ریز خرد شود)

- 3 پیمانه آب جوشیده

- 2 پیمانه یا 210 گرم ماکارونی پیچ

- یک قاشق سوپ‌خوری برگ ریحان یا جعفری خردشده

- 3  برگ کالباس مرغ یا گوشت

طرز تهیه:

1 – کالباس‌ها را جدا جدا روی بشقاب چیده و به مدت 2 دقیقه با قدرت 100درصد داخل مایکروفر قرار دهید تا کالباس‌ها بر اثر حرارت، حالت خشک‌شده پیدا کنند.

2 – روغن زیتون، سیر و پیاز را در ظرف توگود مخصوص مایکروفر ریخته و بی‌آنکه در آن را بگذارید، به مدت 4 دقیقه با قدرت 100 درصد در مایکروفر قرار دهید و آن را روشن کنید.

در طول این مدت، یک‌بار در مایکروفر را باز کنید و مواد را هم بزنید تا پیاز و سیر در روغن تفت داده شوند.

3 – گوجه فرنگی‌های خرد و له‌شده را همراه آب جوشیده و ماکارونی پیچ به مخلوط سیر و پیاز سرخ‌شده اضافه کنید و بدون در، با حداکثر قدرت یا قدرت 100 درصد، به مدت 15 دقیقه حرارت دهید تا ماکارونی، خوب بپزد. در طول این مدت 2 بار مواد را هم بزنید.

نکته: درصورتی که پخت سوپ و به‌خصوص ماکارونی با این مدت کامل نشد، 5 تا 10 دقیقه دیگر آن را اضافه کنید.

4 – حالاریحان یا جعفری خرد شده را به سوپ اضافه کرده و مدت یک دقیقه دیگر حرارت دهید. در پایان سوپ را داخل ظرف موردنظر بریزید و با چند برگ ریحان و کالباس خردشده تزئین کنید.

نکته: برای اینکه پوست گوجه‌فرنگی‌ها راحت‌تر از گوشت آنها جدا شود، قابلمه‌ای را تا نیمه از آب پر کنید و روی شعله اجاق‌گاز قرار دهید و بگذارید بجوشد. سپس گوجه‌فرنگی‌ها را به مدت یک دقیقه در آب در حال جوش بیندازید و سپس در سبدی در زیر آب سرد آبکشی کنید. با این کار به راحتی می‌توانید پوست گوجه‌فرنگی‌ها را بکنید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد