ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |
فیله مرغ برشته
مواد لازم
فیله مرغ 300 گرم
تخممرغ یک عدد
آرد سفید چهار قاشق غذاخوری
آرد سوخاری سه قاشق غذاخوری
کورنفلکس یک و نیم پیمانه
نمک و فلفل و روغن به میزان لازم
فیله مــرغ برشته
طرز تهیه
این غذا به خاطر حالت سوخاری، مورد علاقه کودکان است. ابتدا فیله مرغ را به اندازههای دلخواه در آورده و به آن نمک و فلفل میزنیم. سپس آنها را اول در آرد سفید و بعد در تخممرغ زده و در آرد سوخاری غلتانده و در کورنفلکس خردشده قرار میدهیم تا هر دو طرف آن آغشته شود. سپس در کمی روغن سرخ مینماییم. (با حرارت کم سرخ میکنیم تا مغزپخت شود.)