ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |
مرغ نمکی
مواد لازم
مرغ درسته 1 عدد
نمک 3 پیمانه
پیاز 1 عدد
سیر یک بوته
کره 50 گرم
زعفران دم کرده 1 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای سس
خیار شور 2 قاشق
پیازچه 1 قاشق
روغن زیتون 1 قاشق
زیتون 2 قاشق
سس سفید 2 قاشق
سس قرمز 2 قاشق
طرز تهیه
مرغ را حدودا" 2 ساعت در آب نمک می خوابانیم. بعد مرغ
را از آب درآورده و خشک می کنیم. سپس داخل آنرا یک بوته سیر و یک پیاز می
گذاریم. سپس کف ظرف را به اندازه 3 سانت با نمک پر می کنیم و مرغ را با
پوست توی نمک می گذاریم و بسته به اندازه مرغ حدودا" یک ساعت و ربع به هیچ
عنوان درب ظرف را برنمی داریم تا پخته شود و در آخر کره آب شده و زعفران را
روی آن می ریزیم. (در زمان سرو)
نکته: حتما" درب قابلمه را دم کن خوبی می گذاریم تا آب آنرا بگیرد و مرغ شور نشود.