ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |
مسمبا مرغ
مواد لازم
- سینه مرغ 600 گرم
- پیاز متوسط 4 عدد
- سیر 3 حبه درشت
- فلفل سبز خرد شده 2 قاشق غذاخوری
-گشنیز خرد شده 2 قاشق غذاخوری
- زنجبیل تازه 2 قاشق غذاخوری
- گوجه فرنگی خرد شده 1 عدد
- آبلیمو نصف استکان
- نمک 1 قاشق مرباخوری
- زردچوبه 1 قاشق مرباخوری
مسمبا مرغ
طرز تهیه
ابتدا 300 گرم پیاز را با کمی روغن سرخ می کنیم تا طلائی شود بعد سیر و زنجبیل و فلفل سیر و نمک و زردچوبه را اضافه تا کمی سرخ شود و بوی مواد در بیاید و بعد گشنیز و گوجه و بقیه پیاز رااضافه می کنیم و سرخ می کنیم تا رنگ پیاز عوض شود درآخر سینه مرغ را اضافه و حرارت را کم می کنیم تا 30 دقیقه پخته شود و جا بیفتد.